+3 oy
343 göst.
Diğer kategorisinde (204 puan) tarafından

Sepette fiyatları aynı acaba özellikleri de mi aynı bilen varsa söyleyebilir mi? 

image

image

16 Cevaplar

+3 oy
(5,998 puan) tarafından

Gereksiz aşırı pahalı canim aktive masasi olanlar dan tavsiye ederim büyüdüğünde masa sandalye olarak kullanir çocuğun 

(204 puan) tarafından

Mantıklı..

-Reklam-
+3 oy
(161,520 puan) tarafından

ikea antilop tavsiyemdir

(204 puan) tarafından

Ayak desteği yok galiba onun

tarafından

ekstra satılıyor. devrilmeme garantisi var. bebek içinde de hemen ayağa kalkamıyor. 

+2 oy
(945 puan) tarafından

Ben bu modellerı yandan devrılecekmiş gıbı  hissediyorum görünce 😅 ıkısını de tercih etmem. Hem gereksiz pahalı. 

tarafından

devriliyor zaten, yeğenim kaç kere düştü. en güzeli dümdüz modeller

+2 oy
(1,741 puan) tarafından

Krem rengi olanın mavisi var bende gayet güzel tekerlekleri de var ayağında çekerken filan kolay oluyor. Tek sorun önündeki tepsinin takıp çıkarırken kullanılan mandalına iki bebeğimde ayağını takıp ittiriyor ve çıkarıyor 😀 ilk bebeğimde tepsi birden pat diye yere düşünce aklım çıkmıştı. Şimdi önüne bir sandalye koyuyorum düşmüyor. Öteki nasıl bilemem belki onunda aynıdır tepsi sistemi

(204 puan) tarafından

Peki diğer özelliklerini kullandınız mı hiç yatma ozelligi veya kademeli iniş çıkış özelliği nekadar işinize yaradi

(1,741 puan) tarafından

Kademeli inişi çok kullanmadım hep masada yemek yiyoruz çünkü. Yatma özeliğini şuan kullanıyorum. Bebeğim 5bucuk aylık kendisi oturamıyor henüz bazen dik pozisyonda kullanıyorum yorulunca yatışa geçiriyorum. 3 kademeli yatması ön tepsisi de 3 kademeli. Yorumlarda biri devrilecek gibi demiş şimdiye kadar hiç devrilmedi. Oğlum 3 yaşında normal sandalye ile masaya yetişemiyordu tepsiyi tamamen çıkarıp buna oturtuyordum. Tek eksisi biraz fazla yer kaplıyor ayakları geniş açıldığı için ama çok dar bir mutfağın yoksa kullanılabilir.

+2 oy
(240 puan) tarafından

Ben kızıma e bebekten aldım 300 TL gayette sağlam ve kullanışlı tavsiye ederim bu kadar pahalı bi sandalyeye hiç gerek yok 

+1 oy
(3,081 puan) tarafından

image

Cidden bir mama sandalyesine bu kadar para vermek mantıklı mı sizce. Kızımın mama sandalyesi bu tarz, 2 sene önce e bebekten almıştım, gayette kullanışlı. Sandalye alırken sadece ayak desteği olması önemli, kalan kısımlar çokta gerekli değil
+1 oy
(1,271 puan) tarafından

Antilop mama sandalyesi kullndim temizliği de çok kolay

+1 oy
(1,504 puan) tarafından

2.olandan var çok rahat kızım büyüdüğü için tek koyamıyorum ayağa kalkıyor artık 

(204 puan) tarafından

Emniyet kemeri yokmu açıyor mu yoksa

(1,504 puan) tarafından

Var ama taktırmıyo ben ikinci el olarak aldım spotçudan daha yeni gibi 150 liraya 

(204 puan) tarafından

2. Olandan aldın spotcudan 150 liraya dogrumu okudum :))))

+1 oy
(1,945 puan) tarafından

Kesinlikle ikea antilop öneririm çok sağlam ve kullanışlı 

+1 oy
(654 puan) tarafından

Bence gereksiz cnm hevsini kırmak için demiyrm bende aldm kullanirim diye inanki iki çocugum var içinde 5 dk durmadı sürekli çıkmak istyr inmek istyr yerde oturursun arkdsina yanına yastık yatarsın eline birseyelr verirsn durur yani benmki hala duruyor öyle 🤔

+1 oy
(11,442 puan) tarafından

Alıp almamak sana kalmış ama gereksiz pahalı bence, altı üstü mama sandalyesi yani nerdeyse 4binlira. 

Ben masa sandalye olandan almıştım kızıma, 5 sene oldu şimdi oğluma da kullanıyorum. Hem uygun hem kaliteli

+1 oy
(263 puan) tarafından

Ay valla gereksiz canım keygoda filan oluyor kırmızı beyazlı al kullan Allah yapısı degilya kul yapısı oda aynı oda ne gerek canım 

+1 oy
(551 puan) tarafından

İlkinde ön destek sabit ikincide tepsiyle birlikte çıkıyor. Kemerlerle normal sandalye oluyor. Bu nedenle 2.daha iyi olabilir. Ama bu fiyata daha kaliteli markalar da vardır. 

(204 puan) tarafından
+1

Sepette 2303 iyi dediğinde 2375 oyuzden bu tip olanlarda en ucuz bu ikisi Şubat indirimi bitmeden alayım dedim başka gözden kacirmamisimdir umarim

+1 oy
(3,115 puan) tarafından

1 hafta önce aldık bizde bunu ama ikinci el aldık 750 tlye normalde çok pahalı bir ürün ama ne gerek var 0 almaya gittik tertemiz ikinci el bulduk aldık 

image

(204 puan) tarafından

Baktım ama beğenmedim bu civardakileri 

+1 oy
(1,104 puan) tarafından

Bende ikincisi var, ben aldığımda en uygun modellerdendi. Çok yer kaplıyor. Ben tepsisini de çıkarttım masaya çekip yediriyorum. Tekerlekli olduğu için masadan destek alıp kendini ittiriyor. Genel olarak iyi, ancak bu fiyata değmez kesinlikle. 

+1 oy
(3,716 puan) tarafından

Ya ben de böyle büyük hantal bir şey aldım iste cocuk buyudugunde ogrenme kulesi falan oluyor ama aşırısı pişmanım temizlemesi bile zor her yerde kocaman duruyor mutfağı daraltti itip cekemiyorsun şimdiki aklım olsa ikea antilop alirdim çok rahat

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 257 göst.
26 Şubat 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Tomrisss22 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 169 göst.
0 oy
6 cevap 380 göst.
3 Mayıs 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gri Kedi (2,904 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 713 göst.
5 Mart 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Anneyim anne (467 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,392 soru

23,817,045 cevap

318,117 kullanıcı

...