Sepette fiyatları aynı acaba özellikleri de mi aynı bilen varsa söyleyebilir mi?
Gereksiz aşırı pahalı canim aktive masasi olanlar dan tavsiye ederim büyüdüğünde masa sandalye olarak kullanir çocuğun
Mantıklı..
ikea antilop tavsiyemdir
Ayak desteği yok galiba onun
ekstra satılıyor. devrilmeme garantisi var. bebek içinde de hemen ayağa kalkamıyor.
Ben bu modellerı yandan devrılecekmiş gıbı hissediyorum görünce 😅 ıkısını de tercih etmem. Hem gereksiz pahalı.
devriliyor zaten, yeğenim kaç kere düştü. en güzeli dümdüz modeller
Krem rengi olanın mavisi var bende gayet güzel tekerlekleri de var ayağında çekerken filan kolay oluyor. Tek sorun önündeki tepsinin takıp çıkarırken kullanılan mandalına iki bebeğimde ayağını takıp ittiriyor ve çıkarıyor 😀 ilk bebeğimde tepsi birden pat diye yere düşünce aklım çıkmıştı. Şimdi önüne bir sandalye koyuyorum düşmüyor. Öteki nasıl bilemem belki onunda aynıdır tepsi sistemi
Peki diğer özelliklerini kullandınız mı hiç yatma ozelligi veya kademeli iniş çıkış özelliği nekadar işinize yaradi
Kademeli inişi çok kullanmadım hep masada yemek yiyoruz çünkü. Yatma özeliğini şuan kullanıyorum. Bebeğim 5bucuk aylık kendisi oturamıyor henüz bazen dik pozisyonda kullanıyorum yorulunca yatışa geçiriyorum. 3 kademeli yatması ön tepsisi de 3 kademeli. Yorumlarda biri devrilecek gibi demiş şimdiye kadar hiç devrilmedi. Oğlum 3 yaşında normal sandalye ile masaya yetişemiyordu tepsiyi tamamen çıkarıp buna oturtuyordum. Tek eksisi biraz fazla yer kaplıyor ayakları geniş açıldığı için ama çok dar bir mutfağın yoksa kullanılabilir.
Ben kızıma e bebekten aldım 300 TL gayette sağlam ve kullanışlı tavsiye ederim bu kadar pahalı bi sandalyeye hiç gerek yok
Antilop mama sandalyesi kullndim temizliği de çok kolay
2.olandan var çok rahat kızım büyüdüğü için tek koyamıyorum ayağa kalkıyor artık
Emniyet kemeri yokmu açıyor mu yoksa
Var ama taktırmıyo ben ikinci el olarak aldım spotçudan daha yeni gibi 150 liraya
2. Olandan aldın spotcudan 150 liraya dogrumu okudum :))))
Kesinlikle ikea antilop öneririm çok sağlam ve kullanışlı
Bence gereksiz cnm hevsini kırmak için demiyrm bende aldm kullanirim diye inanki iki çocugum var içinde 5 dk durmadı sürekli çıkmak istyr inmek istyr yerde oturursun arkdsina yanına yastık yatarsın eline birseyelr verirsn durur yani benmki hala duruyor öyle 🤔
Alıp almamak sana kalmış ama gereksiz pahalı bence, altı üstü mama sandalyesi yani nerdeyse 4binlira.
Ben masa sandalye olandan almıştım kızıma, 5 sene oldu şimdi oğluma da kullanıyorum. Hem uygun hem kaliteli
Ay valla gereksiz canım keygoda filan oluyor kırmızı beyazlı al kullan Allah yapısı degilya kul yapısı oda aynı oda ne gerek canım
İlkinde ön destek sabit ikincide tepsiyle birlikte çıkıyor. Kemerlerle normal sandalye oluyor. Bu nedenle 2.daha iyi olabilir. Ama bu fiyata daha kaliteli markalar da vardır.
Sepette 2303 iyi dediğinde 2375 oyuzden bu tip olanlarda en ucuz bu ikisi Şubat indirimi bitmeden alayım dedim başka gözden kacirmamisimdir umarim
1 hafta önce aldık bizde bunu ama ikinci el aldık 750 tlye normalde çok pahalı bir ürün ama ne gerek var 0 almaya gittik tertemiz ikinci el bulduk aldık
Baktım ama beğenmedim bu civardakileri
Bende ikincisi var, ben aldığımda en uygun modellerdendi. Çok yer kaplıyor. Ben tepsisini de çıkarttım masaya çekip yediriyorum. Tekerlekli olduğu için masadan destek alıp kendini ittiriyor. Genel olarak iyi, ancak bu fiyata değmez kesinlikle.
Ya ben de böyle büyük hantal bir şey aldım iste cocuk buyudugunde ogrenme kulesi falan oluyor ama aşırısı pişmanım temizlemesi bile zor her yerde kocaman duruyor mutfağı daraltti itip cekemiyorsun şimdiki aklım olsa ikea antilop alirdim çok rahat
1,450,392 soru
23,817,045 cevap
318,117 kullanıcı