+2 oy
267 göst.
Diğer kategorisinde (404 puan) tarafından

Kızlar samimi bir komşum anneme nevresim takımı diktirdi sureklı param yok ay veremedim daha diyor bakıyorum elbise sipariş ediyor vs. Eşimde iste sana unutturmaya çalışıyor diyor istemeye yüzüm tutmuyo nasıl istiyim sizce

8 Cevaplar

+1 oy
(2,290 puan) tarafından

Borç alacak kişinin en kolay yöntemi mesj atarak ödememiz var abla ne zaman ödersin diye yaz 

-Reklam-
0 oy
(2,009 puan) tarafından

Telepatik bir yolla isteyebilirsiniz. :) sözlü söylemezsen başka türlü nasıl alacaksın ki

0 oy
(1,487 puan) tarafından

Yani emek vermiş karşılığını alacak tabi direk iste yok yapamam diyorsan ödeme yapmam lazım acil de iste 

0 oy
(4,917 puan) tarafından

Gördüğünde, nevresimin parasini alabilir miyim bizede lazım de, oradan gir

0 oy
(2,765 puan) tarafından

Direk söyle canım o utanmıyor da sen niye utanacaksn 

0 oy
(24,471 puan) tarafından

Mesaj at canım müsait olduğun zamanda ver şu kadar borcun var diye sen o da bizden olsun de falan diye bekliyor herhalde . Atalar bilmiş de dost ile ye iç alışveriş etme demiş her şeye para varsa ona da olsun 

0 oy
(107 puan) tarafından

Bnce mesaj at sana kahveye gelecem bişey konusacam de. Gelince konuşuruz noldu derse de. O zaten anlar. Evine git ama çünkü konuşup kolayca kalkarsın. O gelirse bu konuşmanın ne kadar uzayacagi belli olmaz. Gidince kahve sırasında de. Bak yanlış anlama bnlik bişey yok ama kaç yaşında kadın kaç gün uğraştı sırf benm hatırima bana güvenine . Ama hala borcunu vermedin. Bnde bu şekilde mahcup oluyorum. Haliniz vaktiniz yerinde maşallah aldığında ettiğinde gözümüz yok Allah daha çok versin ama borcunu bı kaç güne ödersen o kadında marketini alışverişini yapsın. Yaşlı insanlari zor durumda bırakmayalım de . Sonra eşim yemeğe gelmiş filan yap bahaneyle kalk uzatılacak bişey değil. Keskin ve kararlı ol. 

0 oy
(219 puan) tarafından

Neden yüzün tutmasın onun yüzü tutuyor yalan söylemeye senin neden paranı istemeye yüzün tutmasın bence direk ara söyle deki elbise sipariş etmeyi biliyorsun benim paramıda ver bana lazım diye söyle direk böyle insanlar anca bundan anlar 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 79 göst.
19 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Ocakk (314 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 130 göst.
0 oy
2 cevap 127 göst.
0 oy
1 cevap 57 göst.
11 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Aylin7 (145 puan) tarafından soruldu

Kategoriler