+2 oy
335 göst.
Diğer kategorisinde (84 puan) tarafından

Her saat elimde bez sildigim halde sürekli böyle kizlar halı olmayan heryerde böyle izler var sanki yıllardır silmemissin gibi ne yapmam lazım buna daha şimdi sildim yine lekeler var

image

7 Cevaplar

+1 oy
(7,914 puan) tarafından

ne lekesi ki bunlar silincr cikiyot mu?

(84 puan) tarafından

Evet silince çıkıyor beş dakika sonra yine aynı mutfakta aynı halı olmayan heryer öyle iz çıkıyor ayak izi damla izi gibi

(84 puan) tarafından

Oraya ışık vurduğu için öyle diğer açık olan heryerde aynı lekeler çıkıyor yani başkası görse der 10 gündür evini silmemis

-Reklam-
+1 oy
(47 puan) tarafından

O dert bendede var benimde banyo lavobo fayyanslairm öyle temizliyroum yıkıyorum hatta kuruluyorun iz olmasain diye anam gene aynı leke sildikce sahada leke çıkıyor tobe tobe 

(84 puan) tarafından

Aynen benm koridor mutfak hep böyle elimde bezle geziyorum arkamı dönüyorum yine aynı utanıyorum artık 

+1 oy
(84 puan) tarafından

Postum yukari

+1 oy
(240 puan) tarafından

Parlak fayansların yüzde 90 no böyle benim fayanslar mat vallahi hiç öyle bir derdim yok anca iz çıkmaması için boydan boya halı sermen lazım öyle de ev güzel durmaz yapacak bişey yok

(84 puan) tarafından

Aynen bende evin hertarafini halıyla kaplamak istemiyorum ama boylede çok kötü görüntü oluyor ya hep izler var

0 oy
(588 puan) tarafından

Cifle sil piraz parlaklığını alınca çıkmaz belki

(84 puan) tarafından

Cifle sildim beyaz beyaz lekeler oldu hep canm

0 oy
tarafından

Ben asperox sıkıyorum doğrudan sonra siliyorum bide bazen dikkatimi çekti solo felan yüzey silme havlusu yada mendiller varya ben onla siliyorum yüzey silme mendili ile ama kendi kendine bırakıyorum tertemiz kalıyor ama çıplak ayak felan değerse böyle oluyor benimkide

(84 puan) tarafından

Aynen çıplak ayakla geziyoruz evde olabilir mi

tarafından

Olabilir abla neden olmasın:)

0 oy
tarafından

Aspirin yada Arap sabunu da olur 

(84 puan) tarafından

İkisinide kullanmiyorum canm

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 71 göst.
24 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hlal (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 103 göst.
14 Mart 2023 Diğer kategorisinde SuDuru (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 221 göst.
9 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kuzel2013 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 319 göst.
22 Mayıs 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde tugba taha (228 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,395 soru

23,896,878 cevap

322,088 kullanıcı

...