+2 oy
211 göst.
Diğer kategorisinde (4,663 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar bir arkadaşıma biraz mesafe koydum yine görüşüyoruz ama eskisi kadar değil mesafe koymamaim sebebide çok küfür ediyor ve farkında bile değil yani sürekli agizinda küfür sokakta vb her yerde az önce bana mesaj atmış işte sesin cikmiyor diye bende eşimi bahane ettim evde çıkamıyorum falan oda bende çocuklarla uğraşıyorum günlerim dolu dolu geçiyor dedi şimdi ne demek istemiş siz olsaniz ne anlarsınız burdan özellikle yazmış gibi geldi ama hiç bozuldugumu belli etmeden hepimizinki öyle geçiyor dedim söyleme amacı sizce neydi işte arkadaşımda beni iftara çağırdı vb dedi bende iyi dedim o kadar 

5 Cevaplar

+2 oy
(4,663 puan) tarafından

Kızlar bir bakın 

-Reklam-
+2 oy
(997 puan) tarafından

Küfür eden insandan hiç hoşlanmam ben arkadaşlık yapamam

(4,663 puan) tarafından

İşte canım bende başta dedimki herhalde farkında değil ama sokak ta bagirarak hele bir kadına yakışmıyor yani millet bize bakıyor kendimi kötu hissettim mesafemi koydum 

+2 oy
(920 puan) tarafından

Sensiz de iyiyim demiş gibi geldi. Belki de sohbet açmaya çalışmıştır. Bak benim de en yakın arkadaşım sağlam küfür eder ama dünyanın en merhametli insanıdır hiç tereddütsüz güvenirim bazı insanların yaşadıkları çenesine vuruyo. 

(4,663 puan) tarafından

Canım sadece o değil bir şeyler olduda yani birikti o son nokta oldu 

+2 oy
(21,602 puan) tarafından

Zaten mesafe koymuşsan soğuk davranması normal değil mi üstelik sen neden mesafe olduğunu biliyorsun o bu mesafenin sebebini bile bilmiyor ağzını aramış olabilir veya keyfim yerinde diye nispet yapmış olabilir biz bilemeyiz ki 

(4,663 puan) tarafından

Biliyor canım sebebini sadece kufurde değil yani birikmislik var ben direk söylerim rahatsız olduğumu söylüyorum ki biliyor başka şeylerde var bu yüzden hepsini de biliyor yani 

+2 oy
(89 puan) tarafından

Ağzını aramış. Anlamış bişey olduğunu mesajla anlamaya çalışmış. Siz de belli etmemissiniz. Belki bı kere de neyin var bana uzaksın filan diye sorar. Siz yine bişey yok derseniz daha da yazmaz o da uzaklaşır. Ama bn yerinizde olsam sorarsa neyin var filan diye söylerim rahatsız olduğumu. Dikkat ederse arkadaşlığımız bitmez

(4,663 puan) tarafından

Ama bugün işte dolu dolu gün geçiyor demiş ya onu anlamadım 

(89 puan) tarafından

Normal muhabbete devam etmeye çalışmış. Senin yazman için yazmış ağzını aramış. Nispet yapmamış. AA ne yaptın kime gideceksin filan diyerek muhabbet etmeye çalışmış. Herşeyi demişsin hala duzelmediyse boşver uzaklaş. Zarar verecek kimseye ihtiyacın yok 

(4,663 puan) tarafından

Aynen canım yani uzaklaştım zaten ama selamı sabahı kesmek gerek sanırım çünkü bugunde keyfime değecek yok falan filan yazmış yani ne gerek varsa sanki benimde umrumdaydı zaten ben arkadasligimi kestim kendi kesmiş gibi davranıyor arayıp çağırıyor ama ben gitmiyorum 

(89 puan) tarafından

Numarasını sona al. Instagram'da filan görme. Bn direk numaralrini sildim nispeti o yüzden kapının önünde piknik yaparak yapıyorlardı. Görsün diye dusun. Hepsi geçiyor salla hiç görme vaz gecerler

(4,663 puan) tarafından

Kız yok zaten kendini bir şey sanıyorlar bende direk siliyorum 

İlgili sorular

+2 oy
12 cevap 406 göst.
+2 oy
13 cevap 295 göst.
+2 oy
17 cevap 836 göst.
+1 oy
8 cevap 300 göst.

Kategoriler