+1 oy
421 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (115 puan) tarafından

Arkadaslar kaynanam esimi engellemis,buyuk intimalle eltim dogum yapti gecen hafta ama biz onlarla küs oldugu icin ve hic ne bir bayramda esimi abimdir aramadilar hic oyuzden esimde aramadi dogum yaptiginda, benim tahminim oyuzden kaynanam zaten surekli kaynimi tutar savunur.esim bikac senedir  zaten ailesiyle görusmuyor ,köye gitmiyor ayrimcilik yaptiklari icin, kaynanam surekli esime yuz vermiyor anne deil sanki ve asiri kiskanclik yapior.

Sizce beni aradiginda aciyimmi?yada bende actigimda söylimi neden esimi engellemis die.

Yoksa gerek yokmu?esim.dior takmiyorum onlar beni saymadilar hicbirzaman gerek te yok.

Siz olsaniz ne yapardiniz?yani bunlarin derdi ne anöamadik

10 Cevaplar

0 oy
(4,236 puan) tarafından

Hiç karışmayın, atar tutar bir bakmışsınız sarılıp barışırlar arada siz kaynarsınız

(115 puan) tarafından

Tamam canim ama sence kaynanam beni arayinca aciyimmi?yoksa tavir koyimmi,soguk davranarak

(4,236 puan) tarafından

Bence açın. Sizi sayıp arıyorsa geri çevirmeyin. Sorununu oğluyla kendi halleder zaten. 

(115 puan) tarafından

Tamam canim 

-Reklam-
0 oy
(3,691 puan) tarafından

Bu Müge anlıdaki kadına benzemiş o da sürekli küçük oğluna toz kondurmuyor 

Bence aç uygun bir dille sor 

0 oy
(1,080 puan) tarafından

Sende direkt engelle geç hiç açıklama yapmaya beklemeye bile gerek yok. Eşime yapılanı kendime yapılmış sayarım. Bide şey olur onu engeller seni arar haber akışını senden sağlamaya çalışır seni arada bırakır hiç uğraşmaya gerek yok 

0 oy
(2,922 puan) tarafından

Bak onlar ana ogul nekadr kojusmasalarda gun gelir konusmaya baslarlar sonra ne okur biliyormusjn suclu sen olursn sen kotunettin derler oyuzden hic karisma keyfine bak esinin yannda dur yeter

(115 puan) tarafından

Tamam canim ama sence kaynanam beni arayinca aciyimmi?yoksa tavir koyimmi?

(2,922 puan) tarafından

Bence tavir koyma mesafe koy ve konuyuda hic acma bilmiyormus gibi yap.

(115 puan) tarafından

Tamam canim 

0 oy
(212 puan) tarafından

Bizim durumlarda boyle 3 seneder gorusmuyorz birsey saymadiklari icin eltimin tutuyor oz olmadigi icin kaynanam bnde araxiginda aciyim demedigimi birakmiym dedm bni umursamayan bn hic umursamam esimin ailesi bnm borsey olmuyor esim dert etmiyorsa umrumda olmaz hic bn gidip konustm baristik sonra agzima edip koydular onume konuzmadik dicem o ki sen hic araya girrme derim esin meselesi sen esini mutlj et ki gorsunler herkez

(115 puan) tarafından

Tamam canim ama sence kaynanam beni arayinca aciyimmi?yoksa tavir koyimmi

(212 puan) tarafından

Acip dogru duzgun cevap verebilirsin onlara dolayli yoldan onlarin hatasini soyleyeblirsin diye dusunuyirm  acmadignda onlarin hakli oldugunu gosterirsin 

0 oy
(2,213 puan) tarafından

Bence karışma hiç nötr ol ne sıcak ne soğuk ana oğul illaki barışır arada olan sana olur sorma bile 

(115 puan) tarafından

Tamam canim ama sence kaynanam beni arayinca aciyimmi?yoksa tavir koyimmi

0 oy
(1,255 puan) tarafından

Hiç sormam bile kendini b.oktan bir nimet sanacak sonra dicek bak demek dert etmişler engellememi felan. Ararsa aç, konuyu açmazsa sende açma ama mesafeli ol. Ha konuyu açarsa kocanı savun ağzının payını ver kapat telefonu 

(115 puan) tarafından

Tamam canim cok tesekkur ederim

Nasil soguk konusabilirim,mesela isteyim baska bigun konusuruzmi diyim?iyiyiz saol siz nasilsiniz,isteyim suan baska bigun konusuruzmu diyim nasil soguk olabilirim walla ben hic beceremiorum

(1,255 puan) tarafından

Mesela aradı merhaba ne yapıyorsun nasılsın vs vs dediğinde. İyidir ne olsun sizden ne var ne yok gibi gibi. Gülerek değil ciddi bir şekilde. Hitapta bulunmayarak mesela hiç anne bile deme. O sohbetin devamını getirmezse sen hiç getirme iyi tamam sonra görüşürüz diyip kapat uzatma mesela 

(115 puan) tarafından

0 oy
(4,259 puan) tarafından

Ben olsam ilk bir açar soğuk konuşurum belki yanlışlıkla olmuştur ne biliyim ettim falan yapmıştır haberi yoktur belki ama eğer bilerek yaptiysa asla telefonunu açmam 

(115 puan) tarafından

Tamam canim cok tesekkur ederim Nasil soguk konusabilirim,mesela isteyim baska bigun konusuruzmi diyim?iyiyiz saol siz nasilsiniz,isteyim suan baska bigun konusuruzmu diyim nasil soguk olabilirim walla ben hic beceremiorum

(4,259 puan) tarafından

Ses tonu alcak ve siz nasilsiniz falan demeden iyiyim teşekkürler geçen esim aradı ulasamadi sana telefonun mu kapalıydı hmmmm tamam şimdi ben isteyim sonra konuşurum gibi 

(115 puan) tarafından

0 oy
(1,492 puan) tarafından

Esinle ailesi arasındaki soruna karışma bence. Ana oğul sonuçta. Siniri geçer hiçbir şey olmamış gibi davranır. Kaynanan aradığında aç ve o konuyu hiç açma derim. Hele ki eşin takmiyorsa sende sorma. Merak edip umursanmadiklarini anlasınlar. Sen hiç oralı olma.

(115 puan) tarafından

0 oy
(346 puan) tarafından

Yılan evrilir devrilir çıktığı deliğe geri girer bi söz bu ana oğul arasına girme bosver

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 659 göst.
14 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 206 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,776 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 326 göst.
11 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,554 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 208 göst.
5 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Demet_byrm (15 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,916 soru

24,131,582 cevap

334,067 kullanıcı

...