+1 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde (3,676 puan) tarafından

Kız geçen burada deneyimlerinizi sormuştum biletleri almadan önce idi sanırım, çoğu kişi olumsuz yorum yapmıştı, işte skeç araları uzunmuş tv de izlemek gibiymiş vs vs bende ikilemde kalmıştım gitsek mi gitmesek mi diye, sonra bu fırsat kaçmaz dedik ve gittik.( Almanya'ya bizim şehire geldiler) 

İyiki de gitmişim okadar eğlendim ki skeç arası da öyle denildiği gibi uzun değil aynı tv deki gibi Ali sunal seyirciye soru sorarken o ara sahne değişiyor sadece 1 defa mola oluyor 15 dk

Bikere atmosfer farklı 2 bin kişi vardı,  3 saat nasıl geçti anlamadık, ordan da yemeğe gittik hazır cocuk kaynanamda kalmışken oh😄

Diyeceğim o ki ikilemde kalan varsa gitsin🤩

3 Cevaplar

0 oy
(9,082 puan) tarafından

aman skec aralari uzun olsun nolcak sonucta farkli ortam farkli bir aktvite . guzel gectiyse sefan olsun:)

(3,676 puan) tarafından

Evet ya bazen insanın ihtiyacı oluyor bu tarz şeylere hele ki gülmeye

-Reklam-
0 oy
(1,877 puan) tarafından

Ben de yorum yapmıştım o zaman , skec aralari uzun olur diye ama benim favorim özellikle. Gitmek istedim kaç defa bebeğim küçük emanet edebileceğimiz kimse yok diye gitmedik. Siz ne güzel eglenmissinjz❤️

(3,676 puan) tarafından

Yok ya en fazla 10 dk sürüyor arası ama o anda seyirciye soru soruluyor ve yinede güldük cevaplara falan eğlenceliydi biraz büyüsün gidersiniz sizde

0 oy
(278 puan) tarafından

Ya bende bunu merak ediyordum nerden nasıl alınıyor rezervasyon hiç bilgim yok bilgi verirmisiniz nerde oluyor saat kaçta başlıyor falan 

(3,676 puan) tarafından

biz internet sitesinden aldık google den güldür güldür schow bilet yazınca cıkar zaten  bizimki akşam 8 buçukta başladı 3 saat sürdü her defasında aynı saatler mi oluyor bilmiyorum 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 131 göst.
+3 oy
8 cevap 505 göst.
0 oy
25 cevap 580 göst.
0 oy
6 cevap 761 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,676 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,028 soru