+5 oy
1,136 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (3,667 puan) tarafından

Kızlarcıığıımm iyi akşamlar hayırlı ramazanlarımız olsun inşallah ❤️ sahura neler yapmayı düşünüyorsunuz bakalım 

31 Cevaplar

0 oy
(1,274 puan) tarafından

Hepimize hayırlı ramazanlar olsun inşallah Recep ve şaban ı oruçlu geçirdim Ramazan'ın başı adet oldum oğlumla kızım tutacak gözleme yaptım bugün alış verişe çıkacaktık eşimin işi bitmedi yanına yumurta kırardim neyse peynir zeytin reçel yerler kuzularim 

(3,667 puan) tarafından

Allah kabul etsin inşallah canım benim 

(1,274 puan) tarafından

Allah razı olsun balım cümlemizin oruçlarını kabul etsin 🤲

-Reklam-
0 oy
(1,092 puan) tarafından

Amin canım inşallah ❤️Bu gece ben klasik haşlanmış yumurta bolca kahvaltılık dilim tost yaparim üstüne bı bardak sut 😅😅 sıkılmaya başladıkça kahvaltıdan krepler börekler işin içine biraz daha girer 😅

0 oy
(101 puan) tarafından

Eşime katmer, haşlanmış yumurta ve çay.. Bana sadece 3 bardak su :) ramazan boyu sahur yapmayı düşünmüyorum.. Denedim 5 gün tuttum gayet iyiydim hatta sabahları 50 dk spor bile yaptım.. Bu şekilde devam... :) 

0 oy
(2,789 puan) tarafından

Ben tutmayacagim bebem 2 aylik emzirdigim icin ama haslanmis yumurta ve kahvaltilik cay hazirlayacagim esime 

0 oy
(7,053 puan) tarafından

Canim birsey istemiyor simdilik yumurta haslarim domates peynir falan

0 oy
(6,733 puan) tarafından

Patates kızartması krep çikolatalı süt bunları kızıma yapıyorum kahvaltı da başka bir şey yemiyor çünkü haşlanmış yumurta kaymak bal zeytin peynir bunları da ben yerim eşim sahurda sadece su içiyor iftar yapıyor sadece

(2,491 puan) tarafından

Davulcu geliyor mu kız buralara

(3,815 puan) tarafından

Bizim buraya iftara yakın bile geliyo sahur ne ki 😅😅

(2,491 puan) tarafından

Yaaaa neden öyle ilk kez duydum 

(3,815 puan) tarafından

Bilmiyorum ben ilk taşındığım sene şok oldum . Tam çocuğu uyuttum daha 4 aylık tangir tungur ellerinde davulla apartmanın içine girip kapılara vurdular tokmakla özel harekat baskını gibi çocuk sıçradı kalktı 2 saat kavga ettim adamlarla kapının önünde komşular ayırdı . Ertesi sene de balkonda yakaladım sokaktan geçerken sakın dedim girmeyin valla polisi ararım 😅 geçen sene bu apartmanda deli var deyip gelmediler heralde sokaktan geçtiler sürekli 

(2,491 puan) tarafından

Ahahh akillarinda kalmaşsın baklim istanbulda arada geçiyordu sahurda

(6,733 puan) tarafından

Geliyor canım her sene geçen sene normal çaldı davulu gitti ondan önceki seneler de mani okuyordu bide

(6,733 puan) tarafından

Bir yandan güzel bir şey gelenek bozulmuyor bir yandan can sıkıcı bazen ezana iki saat kala çalıyor oda çok erken oluyor bayramda da öğlene doğru başlıyorlar çalmaya günde iki üç tane davulcu geliyor kurban bayramıda dahil

(2,491 puan) tarafından

Geldi mi bugun buraya gelmedi

(2,491 puan) tarafından

Geldi geldi simdi davul sesinden baska herseye benziyordu😂😂😂

(6,733 puan) tarafından

Yeni geçti 😊

(2,491 puan) tarafından

Sanki posete vuruyordu tokmakla o nasil bir sesti oyle😀

(6,733 puan) tarafından

Aynen güzel çalmıyorlar 😊

0 oy
tarafından

Sandviç hazırlarım iki yumurta haslarim. Yanına cay az Kahvaltılık tamamdır. 

0 oy
(6,448 puan) tarafından

Allah ne verdiyse domatws salata peynir zeytin yumurta felan canm 

0 oy
(2,706 puan) tarafından

Nöbetteyimm poğaça domates salatalık zeytinyağı n peynir tereyağ bal koymuşlar :) 

0 oy
(464 puan) tarafından

Ispanaklı börek yaptim sarma ama sahurda ağır gelecek galiba susatirda  az biraz kahvaltı bol çay içerim  hayırlı ramazanlar olsun canım Rabbim bizi mağfiret eylesin 

0 oy
(3,815 puan) tarafından

Yufka böreği yaptım akşamdan patates yumurta haşladim uyanınca salata gibi yaparım onları peynir zeytin ekmek Allah ne verdiyse benim koca ayıyı doyurur diye düşünüyorum 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 485 göst.
13 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde sevvalice (4,238 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 880 göst.
5 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Gamzeliwampir (3,667 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,258 göst.
19 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 213 göst.
2 Şubat 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Nesliss193. (251 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,105 soru

24,120,166 cevap

333,429 kullanıcı

...