+1 oy
683 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

3gündür Adanadayım kocamda peşimden geldi hergün arıyor apartmana geliyor dönelim diye ama konuşmuyorum şuan büyük ihtimalle otelde kalıyor çünki burda bir tanıdığı yok. Bensiz İstanbula dönmüyor ama bende dönmek istemiyorum piskolojim bozuldu o tavırlarını hatırlıyorum beni kaç gün uykusuz beklettiği geceyi hatırlıyorum ona kızıyorum ve affetmek istemiyorum bir tarafdanda unutalım oda pişman olmuş zaten diyiyorıum sonrada belki rol yapıyor İstanbula döndüğümde tekrar aynı tavrı sergiler hatta daha fazla baskı uygular diye 

Ramazan bayramı geliyor oruç tutamıyorum ama ilk gün onunla birlikte evimizde olmak isterdim ama malesefki olamıyorum affedemiyorum

12 Cevaplar

+1 oy
(26,027 puan) tarafından

Bak canım yaşadığın şey cok cok zor dogru. Ama herkes bir şansı hakeder. Burda esin adam degil derler . Seni esinden soguturlar dinleme buradaki yorumlari. Git esinle mutlu ol belki düzelir. 

Evlat enn en güzel hediyedir insanaanne babaya. Esinin belliki ağır bir travmasi var. Bir taraftan onuda anlamaya calis. Onun kabullenmesi zor olucak belki. Ama en sonunda pes edicektir. Babalik duygusunu bir tatsin bak o zaman senden cok sevicek. Sevmemesi mümkün degil.

tarafından

Ya haklılarsa? Kafam çok karışık barışırım tekrar aynı şey olsa? 

-Reklam-
+1 oy
(5,749 puan) tarafından

Bebek konusunda ne diyor. Tamam özür dilerim yaptığım yanlıştı seni de bebegi de istiyorum diyor mu? Biz artık 3 kişilik aileyiz bunu kabullendim diyor mu? Gel hastaneye gidelim bebegi görelim diyor mu? Ya da benim terapiye ihtiyacım var çözüm bulacağım diyor mu?

(2,088 puan) tarafından

Doğru sorular bunların cevabı lazım önce dimi

tarafından

Hiçbirini demiyor sadece eve gel diyor bende gitmedim istiyorsa ömrünün sonuna kadar otelde kalsın

(2,088 puan) tarafından

Acıma onu yetişkin olarak kabul et o başının çaresine bakar baksın. Sen kendini düşün 

(5,749 puan) tarafından

Tabi canım eve git ki ona hizmet et,elleme laf olmasın. O da istediğini yapsın. Yok öyle bi dünya önce sana ve ailene söz vermesi adam akıllı konuşması lazım. 

0 oy
(346 puan) tarafından

Sebep ne canım aldatmami

tarafından

Yok aldatma değil hamileliğimi kabullenmiyor bebeği istemiyor

(346 puan) tarafından

Napacaksin peki

0 oy
(1,993 puan) tarafından

Bebek hakkında ne diyor peki ?

tarafından

Uzun konuşmuyor hemen kapatıyor zaten o yüzden geldim Adanaya

0 oy
(2,654 puan) tarafından

Kız bacım senin esini ben bile affedemiyorum. Bebeği istemeyen hödük değil miydi? Trip atan konuşmayan. Süründür. Yoksa akillanmaz 

tarafından

Ne yalan söyleyim bende acımak istemiyorum ama uzatmak ne kadar iyi? 

0 oy
(5,028 puan) tarafından

Ne icin bu hale geldiniz konunuz durumunuz ne bilmoyorum ama madem boyle bi adim attin sakin geri adim atma esin gercekten ne yaptiysa pisman olmasi gerekir senin ciddiyetini bi kereleik affettigini ayni seyi tekrar yaparsa bu iliskiyi biterecegini kafasina iyice kazimasi lazim yoksa bu saatten sonra ne yaparsan yap bi kere affetti yine affeder diye daha beterini yapar 

tarafından

Bebeğimizi istemiyor ama ben anne olmak istiyorum kaç hafta beni süründürdü konuşdurmadı yüzüme bakmadı gece 3kadar bekliyordum gelmiyordu uyandığımda erkenden kiyafetini değiştirmiş gitmiş gördüm. Duygusaldım ama şimdi sinirliyim bir tarafım uzatma diyor diğeri en uzağa git diyor

(5,028 puan) tarafından

Haa sey hamileligimi kabullenmiyo istemiyo yanlislikla gebe kaldim demistin osun dimi 

tarafından

Korunduğum halde hamile kaldım evet olan oldu ama nafile

0 oy
(8,743 puan) tarafından

Eski postunu okudum olayı anlamak için yani ne yapmaya çalışıyor bu adam anlamıyorum. Bebeği istemiyorsa seni de istemeyecek bu kadar basit ya kabullenecek insan olacak çocuğuna sahip çıkacak ya da ayrılacaksın. Vicdansız bir erkeği seçmektense masum bir sabiyi seçeceksin tabi ki 

tarafından

Bebeğimi aldırmak seçenekler arasında yok zaten aklımdan geçtiği için ilk zamanlar pişman olmuştum ama onuda affedemiyorum

(8,743 puan) tarafından

Peki sonuç olarak ne oldu eve gel diyor eee bu bebeği kabullendigi anlamına mı geliyor konuştunuz mu konuyu 

tarafından

O konuyu hiç dinlemiyor ki tamam ne istiyorsansa yap eve gel diyor içten kabullenmiyor

0 oy
(6,656 puan) tarafından

Sana demiştim boş ver pişman olacak peşinden gelecek diye geri dönmek istesen bile hemen gitme sana ne neler yaşattı hamile kalmanı suç gibi gördü şimdi üzülme sırası onda 

tarafından

Gitmiyorum zaten kaç gece bekletti beni

0 oy
(219 puan) tarafından

Bence adam sadece eve gelmeni istiyor peşinden koşmak istemiyor bebeği hiç istemiyor çok belli tavırlarından bence gitme biraz bekle tam burnu sürtsün öyle git bebeğin ne suçu var la 

tarafından

Zaten sadece eve gel diyor

(219 puan) tarafından

Biliyorum anladım zaten gitme biraz senle bebeğin değerini bilsin yoksa gidersen aynı halttır o adam 

(219 puan) tarafından

Biliyorum anladım zaten gitme biraz senle bebeğin değerini bilsin yoksa gidersen aynı 

0 oy
tarafından

Tavrını net koymalısın gittiginde yine aynı davranacaksa bir daha dönüşünün olamayacağını anlamalı 

tarafından

İmkanım olsa dahada uzatır yurtdışına falan giderim

0 oy
(23,616 puan) tarafından

Bence oturup adam akıllı konuşun bu adam seni sevmese uğraşmaz babalığa hazırda olmayabilir travma tetiklenmişte olabilir Biz anneler testte pozitifi görünce anneliği hissediyoruz çünkü çocuğu içimizde büyütüyoruz ama erkekler tekmelerde kalp atışlarında bile bu duyguyu algılamayabiliyorlar bazıları doğumda bazıları da bebek onlara tepki verdiğinde  kurabilir o bağı. Eşin ailenizi kurtarmak için çabalıyorsa bence bir şans vermelisin en çokta bebeğin için 

0 oy
(11,971 puan) tarafından

Begummdemir  1 sen 2 :)

Allah hakkınızda hayırlsını versin.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 132 göst.
+1 oy
4 cevap 377 göst.
0 oy
8 cevap 519 göst.
18 Mart 2023 Diğer kategorisinde Djdjjdhd (872 puan) tarafından soruldu