+1 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde (140 puan) tarafından

8 gün önce amaliyat olmuştum ve olacağım gün kan tahlilinde gebelik negatifti ama amaliyattan 2 gün öncesinde korunmasız ilişki olmuştu yumurtalama gunumdu neyse benim amaliyat dikişlerimde kanama olduğundan ben adet oluyormuyum olmuyormuyum şuan anlamıyorum çünkü içimden kan sızıntısı oluyor ve dün ve bugün zaten adet günüm ben yarın oruç tutup tutmama konusunda kararsızım diye bitane erken gebelik testi yaptım  eğer bişey yoksa okanama dikiş kanamasidir diyip oruç tutacağım demem  o ki bu test güvenilir mi yapar yapmaz 2 dk içinde çıktı 

image

1 cevap

0 oy
(1,247 puan) tarafından

Teste göre hamile gözüküyorsun canım hayırlı olsun istiyor muydun

(1,247 puan) tarafından

Şimdi acile bi git kan ver istersen tam öğrenirsin

(140 puan) tarafından

Ewt istiyordum tabi iki ay önce düşük yapmıştım bekliyordum ama bu ay hem umudumu kesmistim hemde amaliyat olcam diye umursamadım ve amaliyat olunca tutsa bile gider diye düşündüm ama yinede bı test yapayım cikmaSa kesin adet oluyirum diyip oruça ona göre niyet edecektim malesef burada acilde kolay kolay beta almıyorlar ve özelde çok pahalai 1500 istiyor bi test için bukadar yarın sabah bı test daha yapacağım eğer varsa iki haftalık gibi biseydir muhetemeln ve şimdi kanla gidip ogrenirsem herkeste öğrenir oyuzden bayram sonrası öğrenip söylemek diye diye düşünüyorum

(1,247 puan) tarafından

Yaaa ne güzel bak umudunu kaybetmişsin ve olmuş inşallah birgün bende vazgeçerim ve benimde olur bana da dua et olur mu hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla al kucağına ☺️

(140 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🥰 en kısa sürede seninde hayallerinin gerceklesir inşallah canı gönülden dua ediyorum 🤲

(1,247 puan) tarafından

Amin canım teşekkürler 🌸💕

-Reklam-

İlgili sorular

Kategoriler

1,473,097 soru

24,120,070 cevap

333,425 kullanıcı

...