+1 oy
114 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,097 puan) tarafından

Sürkeli eşim beni sevmiyormuş gibi hissediyorum. Onunla tartışıyorum. Eşim şehir dışında çalışıyor evde değil. Evde tek başımayım. 6 buçuk aylık hamileyim. Sürekli beni sevmiyor musun diyorum. Üzülüyorum ağlıyorum. Evde de tek başımayım çocuk yok. Az önce yine beni sevmiyorsun falan dedim. Şeytan aklına girip seni dolduruyor dedi. Ben seni seviyorum falan dedi. Çalışıyorum işte fırsat bulamıyorum fırsat buldukça arıyorum dedi. Bilmiyorum acaba sorun bende mi. Daha önce bı post görmüştüm hamilelikte eşim beni seviyor gibi hissediyorum falan yazmışlardı. Bu an düşündüm hamilelikten olabilir mi? Sürekli üzülüyorum ağlıyorum artık beni sevmiyor diyorum. Geçen gün saat akşam 9 gibi birşeyler yiyip seni arayacam dedi. Saat gece 12 oldu aradım onu. Uyuyordu. Uyuya kalmışım yorgunluktan dedi. Hicbirsey söylemedim kapattım telefonu çıldırdım adeta sinirden. Arayacam deyip uyuya kalmış. Bende aramasını bekliyorum. Çok sinirlendim çok ağladım gece gece.  Ailem başka şehirde ve görüşmüyoruz. Arkadaşlarım yok. Eşimin aile tarafı çok soğuklar kimse kimseye gitmez gelmez. Bende evde tek başımayım bunalıyorum o yüzden sürekli eşimin üzerine düşüyorum beni arasın diyorum. Acaba sorun bende mi? Yoksa beni sevmiyor mu? Bilmiyorum bu akıl verin. Kendimi sevgisiz değersiz yalnız hissediyorum. 

2 Cevaplar

0 oy
(672 puan) tarafından

Hamilelikten ve hormonlarindan boyle asiri kafana takiyorsun esinde calisiyor iste ama hamile bi kadini evde yalniz birakmis en azinda sık sık arayabilir.

-Reklam-
0 oy
(26,044 puan) tarafından

Hamileyken bende hep böyle düşünürdüm.sebepsiz yere cok ağlamalarim oldu. Simdi ben buna mi agladim diyorum. Hamilelikte hormonlardan dolayi sevinc ve üzüntü duygusunu yuksek yasiyabiliyoruz. 

Birde bende yalnizdim.bunaliyordum haliyle.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 568 göst.
29 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,723 göst.
13 Mart 2020 Diğer kategorisinde Nurhude (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,150 göst.
21 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Elif asln (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 529 göst.
7 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,513 soru

24,112,206 cevap

333,034 kullanıcı

...