+2 oy
362 göst.
Diğer kategorisinde (64 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kekeksndnndjdndndndndnksjs

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Ben olsam annene soylerim canm bilsin yani gizli alıp nereye harciyacak annenin haberi yokken hadi geri odemedi eşine ne diyeceksin hiç o toplara girme başın ağrımasın 

(64 puan) tarafından

Önümüz ramazan annem evde bişi yok demişti alışveriş yapacak herhalde bilmiyorum

(9,080 puan) tarafından

bence babana verme lazimsa annene ver belliki abban ev sorumlulugu tasimayan bi amca  malesef  alisveris vokta umrunda olmayabilit.keyfi calismayip isine gelmio diye takilip esine evi gecindirttiriyosa . birak kavga cikarsada cikain yanlis bisey yapacagina annen dizginler babani. anneme verdim ben annemden alirsin de babana lazimsa annenden istesin 

(64 puan) tarafından

Annem eve koymuş kıza götür demiş bugünden için yanına almış sonrada beni aradı işte bende arayıncs bişey diyemedim o an

-Reklam-
0 oy
(17,394 puan) tarafından

Baban annenin kazandığı para ile ödemeyi düşünüyorsa yada hiç ödememeyi düşünüyorsa mutlaka annenin haberi olmali. Yerinde olsam vermem. Gerekirse küssün. 

(64 puan) tarafından

Annemin üstüne atacak kesin bende annemden istemem bu sefer eşim Le kötü olacam

(17,394 puan) tarafından

Zaman geçmeden hemen annene haber ver. Bozdurmasına firsat vermesin. Annene de yazik. Madem baban tekrar bozduracakti kadin niye altin yaptirdi. Arada al sat farki oluyor sonuçta. 

0 oy
(988 puan) tarafından

Babanın huyunu biliyorsun verme bence 

(64 puan) tarafından

Ama napıyım arayınca bişey diyemedim

(64 puan) tarafından

Şimdiye bozdurmuştur

0 oy
(4,773 puan) tarafından

Canım eğer ki baban vermezse zor durumda kalırsın eğer ki ev için harcayacaksa zaten annen halleder yani yada durumumuz yok hemen alamadım da duyebilirdi baba muhtemelen başka bir şey için kullanacak 

(64 puan) tarafından

Bilemedim de 

0 oy
(6,777 puan) tarafından

Kusura bakmayın ama isterseniz bakabilirsiniz de ama yaptığınız Cok yanlış eşin bir daha size guvenmese sonuna kadar haklı eşinizden gizli nasıl bu kadar rahat hareket edebiliyorsunuz eşiniz yapsa eminim işi boşanmaya kadar götürürsunuz ders olur size belki bir daha eşinizden gizli iş yapmazsınız 

(64 puan) tarafından

Ama kendim almıştım ve hemen annem geri yaptırdı 

(6,777 puan) tarafından

Ne fark ediyor sen veya eşin siz evli degilmisiniz bir bütün sunuz senin benim diye birşey mi var 

0 oy
(6,005 puan) tarafından

Valla basta babana vermen hata olur. Baban neyine guvenip vericek? Belli ki bombos bi ise harcicak. Ben olsam anneme derdim.

(64 puan) tarafından

Kavga çıkarsa diye korkuyorum bende ne biliyim

0 oy
tarafından

Eşinle beraber aldıysan ona söylemeden annene bile vermen hiç doğru değil tersini eşin kendi ailesine yapsaydı ne düşünürdün önce annenle konus sonra eşinden müsade iste

(64 puan) tarafından

Kendim almıştım 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,078 soru

24,178,132 cevap

336,214 kullanıcı

...