+2 oy
364 göst.
Diğer kategorisinde (3,344 puan) tarafından

Merhaba kızlar💕🌸

Kızlar benim çocuklugumdan ergenliğe kadar idrar kaçırma sorunum vardı.

2.5 senedir olmadı hiç.Ama tekkrar öyle oldu,bir kabus gördüm acaba ondan mı bilmiyorum.

Gecenin 3 ünde kalktım yikandim, örtüyü eşime çaktırmadan değiştirmeye çalıştım ama uyandı.

Noldu dedi böyle böyle dedim,bir şey olmaz dedi, çok utandım rezil oldum😔

Şimdi ben bunun için hangi doktora gitmeliyim, küçükken annem çocuk psikiyatrisine götürmüştü,bulut, güneş tablosu vermişti bana.kacirdiginda bulutu boya,kuruysa güneşi boya öyle demişti.

Şimdi çocuk değilim çok kötüyüm kızlar ya çok korkuyorum her gün gene öyle olsa.

Bunun çözümü var mı, çok üzgünüm şuan ya.

8 Cevaplar

+1 oy
(711 puan) tarafından

Kadın doğum ya da üroloji 

(3,344 puan) tarafından

Ürolojiye randevu aldım çok teşekkür ederim canım, inşallah kurtulurum bu hastalıktan çok kötü birşey😔

-Reklam-
+1 oy
(672 puan) tarafından

Hic bi fikrim yok ama normal dogumun flaan varsa kadin doguma git yoksada bi urolojiya gorun canim bobreklerinde problem olabilir.

(3,344 puan) tarafından

1 tane sezeryan doğum var.kucukken ürolojiye de götürmüştü annem bir sorun yok demişti,ama küçük olduğum için o zaman böbreklerime zarar vermesin diye ilaç vermek istememişti doktor.

Ürolojiye randevu aldım canım inşallah geçer ya😔

(672 puan) tarafından
+1

Insallah canim. Ha bide bunda utanilacak bi sey yok utanma hic lutfen

(3,344 puan) tarafından

Bizim bir akraba da vardı erkekti oda öyleydi,karısı kocasına lakap takmıştı🙄

Çocukluktan beri bu travmam var halada uyumadan önce 10 defa tuvalete giderim kafamda kalmış artık.

(672 puan) tarafından
+1

Karisinin basina gelir insallah o zaman:)

(3,344 puan) tarafından

Valla hastalıkla dalga geçilmez çok zor bir durum

+1 oy
tarafından

Üroloji uzmanı gitmen lazım utanmadan anlatman lazım korkuda tetiklemis olabilir idrar torban düşmüştür yada erken gidersen tedavide mümkün diye biliyorum inşallah geçer tez zamanda 

(3,344 puan) tarafından

Randevu aldım canım inşallah geçer ya çok utanç verici bir durum😔Allah razı olsun canım 💕

tarafından
+1

Niye utanacakmışsin pardon hastalık sonuçta bu çokta yaygın utanma utanılacak okadar olay varki insan hastalıktan utanmaz.

tarafından

Kız kardesimde araba çarpıştı sonra baya genc kız olana kadar işerdi yani ama sonra düzeldi eğer bı sikinti çıkmazsa vücut trajik olaylar sonucu bu tepkiyi verebiliyor dedi dk 

(3,344 puan) tarafından

Haklısın canım.iste bu durum olmuyordu bayadir, çok kötü kabus görüyordum rüyadaydim  uyanamiyordum, uyanık değildim hissediyordum aslinda ama tutamıyordum bittiği gibi uyandım olan olmuştu artık.

tarafından

Bı imtihandır rabbim kolay etsin sadece insanlar söylemediği için kendini tek hissetme benim babam son iki yılı felçli geçirdi bezlerdi annem onun gözleri bizide felç etmişti okadar utanirdi ama konuşa konuşa aşmiştik:(sizede o yüzden utanmayın dedim:)

+1 oy
(104 puan) tarafından

Merhaba bende kuccuken travmatik bir olay yaşadım kuzenim benden büyük bende küçüğüm ozamanlar aynada dilimize bakıyoruz dedi ki ben dilimiz bogazimiza kaçıyor bende çocuğum işte çocukluk aklı ağlamaya korkmaya başlamışım anneme gitmişim anne dilim bogaizma kaçıyor bak diye ozamandan beri beş dakika da bir tuvaletim gelirdi koşa koşa giderdim annem bundan kaynaklandığını söylüyor beni ozamanlar çok hocalara götürmüş biraz ise yaramış ama ista o beş dakika yarım saate filan çıkmış benimki altına kaçırma değil ama benzer geldi ... 

Yani ilk önce psikolojik sorunu çözün derim 

Birde ben büyüdükçe kegel egzersizleri yapmaya başladım lütfen bir deneyin yapın oradaki kasları sikip bırakmak bu şekilde kaslarınız gelişiyor ve tutma kapasiteniz artıyor ama tabiki urolojiye de gidin belki idrar torbaniz da sarkmış olabilir 

Kegel egzersizleri araştırın 

(3,344 puan) tarafından

Kegel egzersizi de nadir yapıyorum aklıma geldikçe işte.

Ürolojiye randevu aldım canım inşallah geçer ya çok üzülüyorum.

(104 puan) tarafından

Kegel egzersizlerine devam etmek psikolojikse zamanla kendiliğinden düzelebiliyor yıllar içersinde çok şükür baya düzeldi benim şuan iki saat de bir çıkarım yani 

Ama randevu alman çok iyi olmuş fizyolojikse zaten çözümü daha kolay olabilir

(3,344 puan) tarafından

Canım ben 5 dakikada bir tuvalete gidiyorum enfeksiyon da yok yakın zamanda gittim.

Çocukluğumdan beri bu travmam var o yüzden hala da uyumadan önce 10 defa giderim tuvalete😔

+1 oy
(90 puan) tarafından

Canım aynı sorun bende de var kadın hastalıkları ve doğum bölümüne gitmen gerekiyor bende gittim idrar yolu enfeksiyonu var dedi antibiyotik başladı çözüm olmayınca ilacımı değiştirdi başka bir ilaç kullanıyorum şıan

(3,344 puan) tarafından

Araştırdım kadın doğuma bile gitsem eninde sonunda ürolojiye de gitmem gerekecekmiş o yüzden randevu aldım bakalım doktor ne dicek.

Çok geçmiş olsun canım🙏 çok zor bir şey ya😔

(90 puan) tarafından
+1

Çok teşekkür ederim canım şimdilik kadın doğum ile çözüm arayışı içindeyim bakalım sana'da geçmiş olsun gerçekten çok zorda bırakan bi durum 

(3,344 puan) tarafından

Sağol canım 🌸

+1 oy
(867 puan) tarafından

Psikolojik mi veya neden oluyor bilemem 

Ama üroloji bölümüne gitmen gerek. Zaten randevu da almışsın. Çözüm bulursun sıkma canını. Ayrıca o senin eşin. Utanma hastalık bu sonuçta.

(3,344 puan) tarafından

Evet canım gidicem bakalım ne diyecek.

Küçükken annem ürolojiye de götürmüştü o zaman doktor böbreklerime zarar vermesin diye ilaç vermek istememişti bana.

İnşallah geçer ya tekrar başlar diye çok korkuyorum 😑 

(867 puan) tarafından
+1

Böyle düşünürsen iş psikolojiye geçer. İyi düşün iyi olsun. 

(3,344 puan) tarafından

Sağol canım 🙏

+1 oy
(4,768 puan) tarafından

İlk önce kadın doğuma gidiyorsun canım bakıyor seni yönlendiriyor beni üroloji ye yönlendirdi 

(3,344 puan) tarafından

İşte bende araştırdım kadın doğuma gitsem bile eninde sonunda ürolojiye de gitmem gerekecekmiş o yüzden direk ürolojiye randevu aldım.

(4,768 puan) tarafından

Yok canım mesela benim idrar kesemde bir sorun görünüyor bu yüzden beni üroloji ye yönlendirdi yani belki sende sorun yok direk üroloji demiyecek biz bir arkadaşla gittik onda bir sorun çıkmadı aynı şikayetten gittik bana urolojiye gitmen gerek dedi yani ilk bakıyor ürolojiye gidecek bir şey mi diye benim idrar kesem düşmüş 

0 oy
(3,344 puan) tarafından

Kızlar bu durumu yaşayan var mı, geçti mi lütfen yazın.

İlgili sorular

Kategoriler

1,472,295 soru

24,109,455 cevap

332,883 kullanıcı

...