+2 oy
351 göst.
Diğer kategorisinde (1,031 puan) tarafından

Kiracıydık depremde ev yıkıldı şubat ayının sonuna doğru konteynera taşındık 2023de yani ve bu güne kadar konteyner da kalktık borç fln vardı bitirmeye çalışıyoruz

3 gün önce eşim şah köşesi atmış baya bende ilk önce sordum bunlar ne diye geri birini beğendim eşim eve gelince sordum onları niye attın diye boşver dursun orda dedi. Dün hep anlattı eski çalıştığı yer yıkılacak ustası da ailesi'nin yanına gidecek Adana'ya burda zaten depremden beri kimse gelmemişti ailesinden adamda gidecek yanı evini de eşim söylemiş TOKİ evi bu arada ( daha önce ben söyledim ustan giderse evi'ni alalım diye nasıl alacağız dediğinde kaynanamın boş evi var orayı satarsınız dedim bakarız demişti) neyse adam da tamam demiş bayramdan sonra dükkan yıkılacakmıs o zmna kadar zaten adam anahtarı verir gider çok mutluyum ilk defa evim olacak odamız kızımın odası olacak 

Adam şuan zaten evde oturduğu için her şeyini yaptırmış boyası, kartonpıyerı,avize, prizlerinden beri değiştirmiş ( adamın ocağı, televizyonu yoktu bizim evden çıkarttığımızı verdik onları kullanıyordu şuan onlarda o evdeler 😂😂)  

Oturma odası misafir odası aynı oda olacağı için ben bunu beğendim nasıl sizce her şeyi içinde halısı, perdesi, tv ünitesi, sehpalar odanın ölçüsüne göre de ücret söyleyecekler 😊😊

image

image

9 Cevaplar

+6 oy
(4,824 puan) tarafından

Ev sahibi olmanıza çok çok sevindim :) Sağlıkla ve sevdiklerinizle oturun, Allah bir kez daha o gün gibisini yaşatmasın kimseye.

Mobilya için bu kadar tatlı konuşamayacağım, çok çok kötü bence :( Daha şık geleneksel tasarımlar eminim vardır, bu biraz illegal işler yapan Orta Doğulu birinin mobilya tarzı gibi :(

(1,031 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım ben ev alınacağını bilmiyordum eski koltuklarımı tamir olacak sanıyordum bunları eşim atmıştı bana bende bunu beğendim zaten biraz gösterişi severim aslan burcuyum bir'de eşim zaten mardinli hep böyle şey istiyordu bende hemi benim hemi kendisinin beğeneceği türden seçmiş oldum ( bizim burda böyle mobilya kullanan bulamazsın farklı olsun istiyorum) herkezden

-Reklam-
0 oy
(847 puan) tarafından

Gözün aydın canım hayırlı olsun 

(1,031 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım hep bir evim olsun istiyordum için kendi zevkime göre döşemek istiyordum Allah'ım dualarımı kabul etti 🙏🙏❤

(847 puan) tarafından

İnşallah kazasız belasız içinde sağlıkla mutlulukla yaşarsınız 

Mutlusun canm bana da dua eder misin bizde kirada oturuyoruz

(1,031 puan) tarafından

Âmin inşallah🙏

Allah'ım sana da en hayırlı şekilde sağlıkla mutlulukla yaşayacagınız gönlüne göre bir ev versin inşallah 🤲🏻🤲🏻🙏🙏🙏🥰😘

(847 puan) tarafından

Amin canım inşallah 🙏 

0 oy
(642 puan) tarafından

rabbim muhabbetle oturmayı nasip etsin bizde depremden sonra dağıldık mardinde oturuyprum artık. Allah size de bizede kolaylık versin. 

sen mutluysan beğendiysen çok şık ağız tadıyla oturun inşallah. 

bizimde ev alma durumumuz var bende dua istiyorum rabbim kolaylık versin💜

(1,031 puan) tarafından

Âmin inşallah canım Allah'ım hiç birimizi darda koymasın çok zor ev sizlik çok iyi anladım bu 2 senede Allahım sana da hayırlısıyla en kısa zamanda evi'nde oturmayı nasip etsin 💓💓

0 oy
(5,237 puan) tarafından

Rabbimin izniyle kavuşun yeni yuvsnıza canm bn açık renk sevmiyorum bu modelin lacivert rengi çok hoş yads gri tonlarında tercih eddbilirsin 

(1,031 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun ben tek oda olacağı için ferah olsun istedim bi de benim eski koltuklarım da mavi griydi kaynanam vermişti severek de kullanmıyordum o yüzden bu kez kendi zevkime göre alalım dedim zaten eşim bana bırakmıştı benım haberim olmadan 😂

(5,237 puan) tarafından

Benimde oturma odam şark köşesi tarzinda ama boyle koltuklu deil ben minder yastik yaptirdim herkse cok begeniyor kendi zevkin canim gönlün hangisinden ysnaysa onu seç 😊🧡

(1,031 puan) tarafından

Eşimde onlardan atmıştı da ben koltuk tarzı seviyorum o yüzden içlerinden bunu seçmiştim💓😊

0 oy
(572 puan) tarafından

Hayırlı olsun da ne yapacaksın onu nargile cafe gibi aşiret ağırlayacak gibi normal koltuk takımı alsana bir de açık renk çok uğraştırıyor

(1,031 puan) tarafından

23 yaşındayım ama inan ki her tarafta aynı model görmekten sıkıldım farklı olsun istiyorum 

(572 puan) tarafından

Ay çok gençmişsin bunlar 40 yaşa olur

(1,031 puan) tarafından

Bence ön yargılı davranma gün gelecek bunlar moda olacak eminim 

(572 puan) tarafından

Kötü niyetle söylemedim başkalarında modernleri görüp pişman olursan diye dedim

(1,031 puan) tarafından

Yok ya biri bir şey yapsın hemen yapmaya başlıyorlar sanmıyorum ben pişman olmam yinede teşekkür ederim ❤

0 oy
tarafından

Hayırlı olsun cnm

(1,031 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım❤

0 oy
(14,170 puan) tarafından

Ev için hayırlı olsun mobilya üzülme ama kötü bana hitap etmiyor ya da 

(1,031 puan) tarafından

Teşekkür ederim yinede sağol

0 oy
(240 puan) tarafından

Öncelikle eviniz hayırlı olsun inşallah tatlı dil ,huzur ,sevgi saygı içinde oturursunuz güzel günleriniz olsun inşallah. Mobilyalara gelecek olursak çok saçma hiç beğenmedim daha güzelleri var bu biraz yaşlı işi olmuş ama siz bilirsiniz 

(1,031 puan) tarafından

Âmin inşallah benım eşim mardinli belki bilirsin orda bu tarz kullanırlar eşimde hep öyle isterdi bende kırmadım zaten ben de beğendim

(240 puan) tarafından

Peki sizin eviniz herşey gönlünüzce olsun.

(1,031 puan) tarafından

Teşekkür ederim ❤

0 oy
(818 puan) tarafından

Hayırlı uqurlu mutlulukla oturmayi nasip etsin Allah'm

(1,031 puan) tarafından

Kolay kolay Tuba ismi olmuyor genelde hep Tuğba fln çıkıyor 😂😂

(818 puan) tarafından

Kız benimde yumuşak g var içinde olsun bi harften isim değişmiyor:))

(1,031 puan) tarafından

Bende yok çok sevinmiştim ya 🤦🏻‍♀️😂😂😂

(818 puan) tarafından

Yaa 😀😃

(1,031 puan) tarafından

Evet 😂

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 426 göst.
6 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Emine S (18,139 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 567 göst.
13 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,551 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 857 göst.
14 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde KÜBRA KOÇ (3,456 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 135 göst.
1 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde 3mhnads (2,090 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,720 soru

23,887,856 cevap

321,660 kullanıcı

...