Kiracıydık depremde ev yıkıldı şubat ayının sonuna doğru konteynera taşındık 2023de yani ve bu güne kadar konteyner da kalktık borç fln vardı bitirmeye çalışıyoruz
3 gün önce eşim şah köşesi atmış baya bende ilk önce sordum bunlar ne diye geri birini beğendim eşim eve gelince sordum onları niye attın diye boşver dursun orda dedi. Dün hep anlattı eski çalıştığı yer yıkılacak ustası da ailesi'nin yanına gidecek Adana'ya burda zaten depremden beri kimse gelmemişti ailesinden adamda gidecek yanı evini de eşim söylemiş TOKİ evi bu arada ( daha önce ben söyledim ustan giderse evi'ni alalım diye nasıl alacağız dediğinde kaynanamın boş evi var orayı satarsınız dedim bakarız demişti) neyse adam da tamam demiş bayramdan sonra dükkan yıkılacakmıs o zmna kadar zaten adam anahtarı verir gider çok mutluyum ilk defa evim olacak odamız kızımın odası olacak
Adam şuan zaten evde oturduğu için her şeyini yaptırmış boyası, kartonpıyerı,avize, prizlerinden beri değiştirmiş ( adamın ocağı, televizyonu yoktu bizim evden çıkarttığımızı verdik onları kullanıyordu şuan onlarda o evdeler 😂😂)
Oturma odası misafir odası aynı oda olacağı için ben bunu beğendim nasıl sizce her şeyi içinde halısı, perdesi, tv ünitesi, sehpalar odanın ölçüsüne göre de ücret söyleyecekler 😊😊