Daha önce postlarjmda belirtmistim kizim erken dogdu ama gelişimi 3hfta gerideydi 34 haftalik doğdu kuvese aldilar kilo aldi emzirmeye cgrdilar sonra vtsminleri düştü enfeksiyon oldu bi kac gun sonra gttgimmde karni sis ağızdan beslenmeyi durdurduk kakasini da yapmamaya başlamış hergun film çekildi ilaçlı ultrason da cekildi ama bsy bulamadılar kizim 34 günlük olunca doktor bzi cgrdi hirschsprung dye bi hastaliktan supheleniyorlamis bunun için de biyopsi sart denildi cocuk ictigini kusuyor tek basina kaka yapamıyor Atatürk üniversitesine sevk edildi neyseki belli olur o hastaliksa da kzim 20 gune agizdan beslenemiyor ağlıyor 2ml kdr veriyorlar damardan besleniyor serumla dayanamıyorum ruyalarima griyor uykularim haram ztn cigerim paramparça çaresizlik cok zormus megersem daha once nkdr bos şeyleri takmıyormuşum allahım acisini göstermesin bi an önce iyilesip evine gelsin istiyorum ne olur sizde dua edermisiniz cok korkuyorum tani konulmicak tani konulmadan ameliyat da istemiyorum karnini acmalarini istemiyorum küçücük daha allahım çaresizlik cok kotu :"( :'( :(((((