+3 oy
465 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,663 puan) tarafından

Günaydın gününüz aydın olsun nasılsınız hanımlar bebeler uyandımi kocalar gonderildimi bugün neler yapacaksınız ✨ ☺️ gününüz bol bereketli olsun inşallah 🤲🫶 

Kocamı işe yolladım büyük uyuyor küçüğü dizimde evimide topladım tek işim balkondaki çamaşırları toplamak yerleştirmek onuda büyüğü uyanınca yapıcam onunla birlikte yapinca hem zaman geçmiş oluyor hem oğlumun hoşuna gidiyor 🤗🤗🤗🤗

Üşenmezsem börek ve sarma sarmaya niyetim var nasipse 

image

17 Cevaplar

+2 oy
(2,999 puan) tarafından

image

afiyet olsun benim oglanda 7de uyandi     şimdi kahvemi içtim  kiz da uyandı  koca 2 haftadır izindeydi  şükür yarın iş başı   yapicak    makineye çamaşır aticam  oturduğum yerden kalkınca 😁😁  gün içinde süpürge  yaparım   bir tek öyle 😁😁🤗🤗
(6,663 puan) tarafından

Afiyet olsun canım

(2,999 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🤗

-Reklam-
+1 oy
(1,444 puan) tarafından

Günaydın canım cocukları okula yolladım eşim sabaha karşı geldi uyuyo oğlene kadar uyanmaz bende evi toparlarım çamaşır topla ser yerleştiririm eşim uyanınca bi süpürge tutar yemeğe girişirim sonrası bi alışveriş yapmam lazım öyle işte

(6,663 puan) tarafından

Kolay gelsin gülüm benim de alışveriş yapmam lazım da ben ancak pazar günü bir daha

+1 oy
tarafından

6 da kalktım ama ayilamadim hala vucudumda aşırı bir gerginlik var sebebini bnde anlamadim oda ruh halime yansıyor dün salonumu temizledim bugün d mutfak camlarimi alacağım şöyle bir bnde sarma sarmaya niyetledim baklm inşallah 

(6,663 puan) tarafından

Arada bana da oluyor havalardan olabilir mi

+1 oy
(19,580 puan) tarafından

Günaydınn bizde de ilk ben uyandım sonra oğlum uyandı tekrar da uyumadı kahvaltı yapınca da dersime gideceğim inşallah 🥰

(6,663 puan) tarafından
+1

Allah zihin açıklığı versin gülüm

(19,580 puan) tarafından

Aminn teşekkür ederim ❤️

+1 oy
(1,570 puan) tarafından

Günaydın afiyet olsun 7 de uyandık bebişimi besledim altını temizledim daldı şimdi aşı oldu çok huysuz şimdi tekrar uyuycam enerjim sıfır 

(6,663 puan) tarafından

Ben geri uyuyamıyorum uyanınca ya uyusam aslında güzel olacak uyandıktan sonra geri uyursa felaket başım ağrıyor

(1,570 puan) tarafından

Ben kuş gibi hafifliyorum alışmamışsın sen ondan

(6,663 puan) tarafından

Benim kafa tasında 8 tane platin var canim o Zorluyor yarim uyku ağrıya sebeb oluyor 

+1 oy
(1,373 puan) tarafından

Günaydın canım afiyet olsun ne güzel vala ben dinlenmedim hic uykusuz hic gidiyor gözler ben bakıyor saatli bakıyoruz uyuyor kızımda dinlemeyince olmadı sütüm dün :(😴 

(6,663 puan) tarafından
+1

Allah yardımcın olsun gülüm

(1,373 puan) tarafından

Amin canım Allah razı olsun seninde Allahım yardımcın olsun duam seninle :))) 

+1 oy
(945 puan) tarafından

Günaydın canım. Afiyet olsun. Yorucu bir gecenin ardından kalktım uykusuzluktsn perişan oldum bebegiim hasta gece sürekli istifra etti. 

Büyük kızımı uyandırıp okula goturecem. 

Bu saatte kahvaltı yapamam gidip gelip tekrar yatağa geçerim 🤕🤕🤕

(945 puan) tarafından

Gece de gündüzde yalnız çocuklara baktığım için çok yoruluyorum enerjim tükeniyor. Temizlik yapamıyorum. Süpürgeyi de iki günde bir ancak vurabiliyorim. Ruhen bedenen çok yorgunum 

(6,663 puan) tarafından

Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah 🤲 

Yok gülüm büyüğü de uyumuyor küçüğü de

(945 puan) tarafından

Uyumayan çocuk çok zor . Büyük oğlunun artık aralıksız uyuması gerekiyor 

(6,663 puan) tarafından

Normalde öyleydi canim akşam 10 yatar sabah 8 de kalkardı ben rahatsızlaninca köye anneme yolladim 3 ay kadar orda kaldı bütün düzeni gitti şimdi kreşe vericem tekrar o zaman düzene girer diye düşünüyorum 

(945 puan) tarafından

Aneden ayrı olunca oluyor.insallah düzelir cnm

+1 oy
(3,092 puan) tarafından

Günaydınnn eşimi gönderdim işe birazdan da oğlum okula gidecek küçüğü uyuyor ben bu saatlerde yataktayım öğlen kalkıp 1-2 saatte bitiriyorm işlerimi çokta bir iş yok zaten 

(6,663 puan) tarafından

Benim işlerim öğleye kaldığı zaman daha da yapamıyorum en geç 9 dedin mi işlerim bitmiş yemeğim aygaz'da olmuş olması lazım

+1 oy
(2,376 puan) tarafından

Günaydın canım afiyet olsun oğluşum hasta onla uğraşıyorum günlerdir ev göçüyor bişey yapamıyorum bir yandan kızımla ilgileniyorum çok yoruldum çok 😓

(6,663 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun cnm 

(2,376 puan) tarafından

Sağol canım 

+1 oy
(2,762 puan) tarafından

Afiyet olsun canım yeni uyandım hastayım kalkacak halim yok desem yeri valla 

(6,663 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun cnm 

+1 oy
(110 puan) tarafından

Evde geçirdiğim son günlerim oğlum ve kayınvalidem hasta olduğu için yıllık izne çıkmak zorunda kaldım çok şükür ikiside topladı ama ben sıkıldım artık evde oturmaktan bı yandanda iyi oldu Ramazan öncesi ev temizliğini falan aradan çıkarmış oldum bugün sağlık ocağına gidicez oğlumla tahlil sonuçları çıkmış onları gösterip gelicez oğlum uyanabilirse sonrasındada yardima kayınvalideme giderim yarın ilk iftar ve ondayiz ailecek o yemek yapar ben temizlik gün öyle geçer inşallah 

(6,663 puan) tarafından

Rabbim şifa versin tekrarını yaşatmasın inşallah 

(110 puan) tarafından

Amin canım hiç bı çocuk hasta olmasin ya o 1 kere hasta olacagina ben 100 kere olmaya razıyım valla

0 oy
(6,489 puan) tarafından

Afiyet olsun kolay gelsin bizde nasipse taburcu olucaz bakalım çocuklar evi ve babayı özlediler sağolsunlar annanesi gündüz akşam da dedesi baktı çocuklara seni  kurutma ne zaman gelecek 

(6,663 puan) tarafından

Rabbim yardımcınız olsun inşallah cnm 

Benim aldığım ürünün üretimi yokmuş o yüzden farklı model benim aldığımin bir üst modeli gelecekmiş canim yarın servisin eline geçecek yarın getirirler diye düşünüyorum ama gelmezse pazartesi kesin gelir 

(6,489 puan) tarafından

İnşallah bakalım bende alıcam önümüzdeki ay bir kurutma makinesi birde kahve Ekpesrezso makinası varya onu istiyorum 

(6,663 puan) tarafından

Rabbim en güzelini nasip etsin inşallah cnm bende elektrikli rende istiyorum şimdi adam 6 ay almam birşey diyor kolumda güç olmadığı için haşlanmış patatesi bile rendeleyemiyorum

(6,489 puan) tarafından

Amin Rabbim sana'da en güzelini nasip etsin inşallah

(6,663 puan) tarafından

Amin gülüm Allah razı olsun ♥️ ♥️ 

0 oy
tarafından

Günaydın büşüü. Koca gönderildi. Ev toplandı. Kuran okuyacaktım regl olmuşum 😢😢😢. Siyahlar yıkanıyor. Kızım uyuyor bende hatipoğluna bakıyom, bakayım birazdan atıstırırım bende afiyet olsun inşallah. ♥❤

(6,663 puan) tarafından

Teşekkür ederim cnm sanada afiyet olsun 

tarafından

Sağol canım🥰

0 oy
(2,106 puan) tarafından

Günaydın 

Evim toplu geceden toplayıp uyuyorum dün dip bucak temizledim bugün bi süpürge tutsam yeter kahvaltı yapacağız şimdi iki canavarımda uyanık büyük uyanınca küçüğüde uyandırıyor kalk kardeşim sabah oldu günaydın diye küçük ağlayarak onu uyandırıncada kızıyor anne bunu al burdan beni rahatsız ediyor diye 😂😂

Afiyet olsun bu arada 

(6,663 puan) tarafından

Afiyet olsun cnm 

0 oy
(5,269 puan) tarafından

Gunaydin cnm kolay gelsin sanada 

Bende 7 de kalktim oglumu okula goturdum geldim evimi dun dipkose yapmistim bugun isim yok kizçemde uyuyor bnde yatak keyfi yapiyorum 

(6,663 puan) tarafından

Oh ne güzel 

0 oy
(647 puan) tarafından

Saat 6da uyandım eşimi işe gönderdim oğlum hastalanmıştı gece uyuyamadı 7 gibi o kalktı şimdi kahvaltı yaptık eğer kendini iyi hissederse bugün gençlik merkezinde çocuklar için ramazan şenliği var oraya götürücem 

(6,663 puan) tarafından

Afiyet olsun cnm bizimde pazar günü var cesaret edebilirsem bende götürmek istiyorum 

0 oy
(18,441 puan) tarafından

Günaydın canım. Eşim sabah geldi işten şimdi uyuyor. Küçük oğlan da biraz hasta onu sallıyorum uyursan merdiven dairesini yapacam dün yapamadım. Sonra koltuk odasını temizleyecem. Perdeleri atacam makineye falan. 

(6,663 puan) tarafından

Geçmiş olsun cnm kolay gelsin benimde tullerin yıkanması lazım ama Cesaret edemiyorum 

(18,441 puan) tarafından

Eşin çıkarsın akşam yıkarsın canım. Bende şimdi attım bitirmek üzere diğerlerini atacam. Merdiven dairesini hallettim şükür o aradan çıktı. Tekli koltukları sildim. Pencereleri silip asacam perdeleri. Sonra yerleri süpürüp silmek kalacak. Bugünümü tek odaya harcayacam.

(6,663 puan) tarafından

Bu ara çok yorgun geliyor canim o yüzden birşey diyemiyorum evde olduğu bir gün hallederim 

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 410 göst.
13 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,663 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 895 göst.
0 oy
12 cevap 484 göst.
19 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,663 puan) tarafından soruldu
+1 oy
34 cevap 728 göst.
17 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Papatya__ (742 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,860 soru

24,036,446 cevap

328,936 kullanıcı

...