+1 oy
177 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (927 puan) tarafından

image

kizimin yarınki beslenmesi peynirli pide ve bu defa evde yaptım sabahci olduğu için bu saatte hazırladım. 

Bebeğimde hasta bu gece de uyku yok bana. 😔

Sizler neler yapıyorsunuz?

4 Cevaplar

+1 oy
(1,102 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım ❤️ ayyy pideler çok güzel duruyor ellerine sağlık şuan tam gece gommelik bende makarna yiyorum 😅😅 oğlum uyusa yaticam artık iş güç umrumda değil ama hala niyeti yok malesef 

(927 puan) tarafından

Tşk ederim canım valla hiç tadına da bakmadım. İki tane eşim götürdü iki tane de kaldı kızımi birazdan okula götürürüm. Bebeğin sabaha kadar yatırmadi.

Keşke yakın olsaydık piştiği gibi getirirdim

İnşallah oğlunda uyumuştur.

(1,102 puan) tarafından

Sağol canim benim düşünmen yeter ☺️ oğlum saat 4 te uyudu canım bugünde bı acayip geçiyor. Herkes son sürat ramazan hazırlığı yapıyor temizlikler yemekler ben böyle hiçbir şey yapamadan sadece çocuk peşinden kosturuyorum. Psikolojim bozuldu valla 😅oğlumun da iki tane daha diş patlak vermiş onun için huzursuzluk var iştah yok. 

(927 puan) tarafından

Baya geç uyumuş. Benimkiler de hastalar canm .oğlun kaç yaşında 

(1,102 puan) tarafından

Canım 16 aylık ☺️ uyku düzeni olmayan bir çocuk arada uğraşıyorum düzeliyor sonra tekrar ne yapıp edip bozuyor ama daha küçük diyorlar cevremdekiler biraz daha sabretmem gerekiyormus 😅

(927 puan) tarafından

İnşallah düzelir canım.

Benim kızımda bugun yaşını doldurdu gece yatırmiyor bizi 

-Reklam-
+1 oy
(485 puan) tarafından

Herkes nasıl yapsin bunu beslenmede buyunce böyle seylermi yaziyorlar yandık valla bizim çocukta buyunce böyle beslenmemi hazirlayacagiz birde :) ben beceremezdim :) eline sağlık hasta halinle güzel gozukuyor canım

(927 puan) tarafından

Tşk ederim canım. Valla kızım anasınıfna gidiyor. Öğretmen aylık yazıyor farklı birşey götürünce kabul etmiyor diğer öğrencilerinim canımm çekiyor. Bugün peynirli pide dün krep yazmıştı. 

Benim kizlar küçük diye çok zorlanıyorum.

Rabbim yardımcımız olsun.

+1 oy
(718 puan) tarafından

Eline sağlık canim bunlarda benden

image

(927 puan) tarafından

Tşk ederim canm . Seninde Ellerine sağlık çok güzel görünüyor.

+1 oy
(3,431 puan) tarafından

Aynıyız canım tek farkla kızımın tost günü bugün. Miniğim bir türlü uyuyamadı haliyle daha şimdi yapabildim tostu. Maşallah çok güzel görünüyor ellerine sağlık canım 💕

(927 puan) tarafından
+1

Tşk ederim canım. Seninde Ellerine sağlık.

Birazdan kızımı uyandırıp okula bırakacağım 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 592 göst.
12 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 364 göst.
5 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Benisal (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 369 göst.
27 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Avokado (1,184 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 348 göst.
7 Kasım 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Simsek21 (1,737 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,463,005 soru

23,979,743 cevap

326,433 kullanıcı

...