0 oy
237 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Merhaba hanımlar bi sorum olucaktı sizlere şuan 22 yaşımdayım iki çocuk annesiyim çok şükür ben ta küçüklüğümden beri ezan okuduğuğunda ağlamam geliyo bazen tv de hocalar dinimizle. İlgi şeyler anlattığında oturup dinliyorum ve ağlıyorum acaba neden böyle oluyo ve çok duygulanıyorum çok merak ediyorum bende bi sorun mu var diye

3 Cevaplar

0 oy
(5,697 puan) tarafından

PPeki solak misin 

tarafından

Hayır 

(5,697 puan) tarafından

Genelde solaklar sag beyni kullanirmis sag beniyi kullananlar arasinda manevi degerleri yuksek olan maddiyattan hesap kitaptan cok kalbiyle duygulariyla hareket eden kisilerde olurmus bu bi doktordan dinlemistim dun de o yuzden sordum 

tarafından

Aa gerçektenmi

(848 puan) tarafından

Vallahi öyleyim gerçekten 

(5,697 puan) tarafından

Yani youtubeden ogrendigim bi bilgi ne kadar dogrudur bilmiyorum ama oyle demisti bi nörolog profesormus bende solagim bende maneviyata onrm veririm yani karsimdaki insandan hayvandan herseyden maneviyat beklerim yani saygi sevgi goruyosam tamamdir bende tuttu bilemedim 

-Reklam-
0 oy
(9,665 puan) tarafından

Bende öyleyim ama şu sebepten .

Kuran ögrenmek cok isdiyorum o kadar çalısıyorum bi harflerin ortadaki bastaki yazılışlarını ögrenemedim 😐

Okuyamıyorum zorlanıyorum bu sebeple bi kuran okuyan duydummu aglarım falan ezanda da bu şekide namazda cok sasırıyorum işde tam takır ibadet yapamadıgım için duygulanıyorum

tarafından

Teşekkürler

0 oy
(1,969 puan) tarafından

Feyiz eksikliğinden. İnsan feyizli şeylere düçar olduğu zaman ya uykusu gelir ya da ağlar. Maneviyatınız düşük. Yükseltirseniz feyzin geldiği anlarda (örneğin kuran okunurken, namaz kılarken veya dini bir sohbeti dinlerken) uyumaz, feyzin yoğun aktığı (peygamber veya alim mezarı, yaşayan alimler ziyaret edildiği) zamanlarda da ağlamazsınız. 

tarafından

Pek anlayamadım

(1,969 puan) tarafından

Maneviyat az olduğu zaman din ile alakalı şeylerde ya uyunur, esnenir ya da ağlanır. Ağlamanızın sebebi bu yani. 

tarafından

anladım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 298 göst.
1 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Ebru_2810 (123 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 706 göst.
14 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 701 göst.
16 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Mavi Rüya (249 puan) tarafından soruldu