+11 oy
988 göst.
Diğer kategorisinde (851 puan) tarafından

Eşinin ahlakı peygamber ahlakına dönmesi için her gün bir defa cuma suresi okunur. 

Sevgi, saygı ve ülfet için de günlük 20 defa Ya Vedüd Esması çekilir.

Yapanlar da yorum yaparsa eğer insanlar da faydalanmak hususunda daha hevesli olabilirler. ❤️✨❤️

15 Cevaplar

+2 oy
(2,878 puan) tarafından

En İyi Cevap

Ben yapiyorum bunu masaAllah diyim esimle ufak tefek atima disinda kavgamiz olmaz o alttan almasini da bilir sakin kalmasini da ama peygamber ahlaki degil asla  

Konudan bagimsiz hazir post acmisken bisey danismak isterim benim 4 gun reglim oldu dun butungun gelmedi aksam abdestlendim bugun aksam uzeri gibi bi akinti geldi afedersin bulanik baya kahverengine donuk ve bu hep olan bi durum korkum su ki ramazanin ilk gunu nasil yaparim imsak vakti abdestlenip niyetlensem gun icinde ayni durum olursa bozulur zaten ertesi gun ne yapmaliyim ya da tamen bitmesini mi bekleyim 

(851 puan) tarafından

Kendi krem rengi akıntın hariç Hanefiysen 10 gün Şafiiysen 15 gün içinde gelen her renk adettir.

Pamuğuna ya da peçetene kendi krem rengi akıntın geldiğinde gusül alırsın.

Ramazanda eğer imsak atmadan temizlenirsen  oruç tutarsın. Eğer temizlenme vaktin imsaktan 1 dk sonra bile olsa o günü kaza etmen gerekir. Burada önemli olan 10 gün (şafiiysen 15 gün) doldu mu, dolmadı mı?

(2,878 puan) tarafından

O durumu biliyorum da benim ozel bi durumum var iste polip grcirdim ben ve ameliyat olmadim afedersin boyle regl doneminde kanaya kanaya attim hala tam temizlenmis degil normalde 4 5 gun suren regl 7 8 gunu bulabiliyo dun aksamdan bugun aksama kadar beyaz akinti geldi dedigin gibi krem aksam uzeri hafif kahverengi bi akinti geldi e abdest bozuldu 10 gun dolmadi ozur de sayilmiyo mesela sabah ogle ikindi vakti temizdim yinede namaz kilamadim kilsam gunah kilmasam gunah e oruc nasil olacak kafam cok karisik tam olarak bitti diyemiyorum 

(851 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun. 10 gün dolmadığı için hala hayızsın 

-Reklam-
+3 oy
(2,884 puan) tarafından

Diyeyim de gülün 🙈

Eşimle kısa ama keskin bir tartışmamız oldu. Burda laf olsun diye demiyorum ama beni kışkırttığı halde %70 haklıyım. Sonrasında baktım çocuklara yansıyor ,ertesi gün olmuş . Dedim Şeyma nın dediği yapayım. Okudum Cuma süresini.Akşamında gittim adamdan özür diledim iyi mi? Resmen benim basiretim bağlandı 😁 ki gerçekten ben haklıydım..

(851 puan) tarafından

Akadjdkqjsjsjsjdjsjdj Sen yine de okumaya devam et, belki de eşinin duası vardı da eşref saatine denk geldi 😁

(2,884 puan) tarafından

Olabilir, sağolasın ❤️ 🙂

+2 oy
tarafından

Ablacım bunu eşimin yüzüne doğru mu okumam gerekiyo biraz anlatamisin rica etsem 

tarafından
+1

İnşallah eşim alkol bağımlısı bi türlü bırakamadı çok üzülüyorum çok teşekkür ederim çok sağolun

(851 puan) tarafından

Rabbimin ol demesiyle çok hızlı etki edecektir, tam huşu ve huzurla okuyun. 

tarafından
+1

Allah razı olsun teşekkür ederim

(6,340 puan) tarafından

@Gzm_36  eşinin alkolden uzaklaşması için hergün 514 defa YA RAŞİD zikrinide çek inşallah 🌺

tarafından

Teşekkürler 💓💓

+1 oy
(11,905 puan) tarafından

Çocuğun huyu için de geçerli mi bu? Bunları okurken niyet etmek gerekiyor mu teşekkür ederim değerli bilgilerin için 

(11,905 puan) tarafından

Allah razı olsun canım bu bilgiler çok kıymetli ilk kez duyuyorum 🥰 namaza başlayalı uzun zaman oldu ama sabah namazını bir türlü vaktinde kılamıyorum  alarm kuruyorum şeytan resmen kapatıyor nasıl aşarım bunu

(6,340 puan) tarafından
+1

Yatmadan 3-5-7 hangi sayı uygunsa sana kevser sûresi oku melekler uyandırır seni 🦋😍🥰 

Bak nasıl hemen uyanıyorsun denedim elhamdülillah etkisi çok🌺

(6,340 puan) tarafından

Her konuda var esmalar Rabbimin ismi ayetleri şifadır hepsi elhamdülillah 🥰

(11,905 puan) tarafından

Yaaa gerçektenn mi deneyeceğim bu gece mutlaka 😍😍 çok teşekkür ediyorum canım 

(6,340 puan) tarafından

Evet canım 🥰🌺 dene bakalım :) 

+1 oy
(6,340 puan) tarafından

🌷Allah razı olsun canım 😍🥰🦋

(851 puan) tarafından

Cümlemizden bitanem ✨❤️✨❤️

+1 oy
(1,502 puan) tarafından

Senden allah razı olsun canım 🥰 sen diyeli okıyorum Allah'a şükür eşimle ufak atışmadan başka tartişmamız yok 

Eşiyle falan sıkıntıları olan kişi okuyabilir denendi işe yarıyor ☺

Canım bugün okuyamadım hergün şart mi kesin okumak 

(851 puan) tarafından

Cümlemizden güzelim çok mutlu oldum ✨❤️❤️❤️

+1 oy
(2,588 puan) tarafından

Yapıyorum ben de Allah'ın izniyle ❤️🤲🏽

(851 puan) tarafından

Maşallah tesiri evvel olsun inşallah

+1 oy
(189 puan) tarafından

Allah razı olsun inşallah bende yapacağım size bir kaç soru sormak istiyorum birincisi eşimin bazı haklı gerçekleri görmesi için ne okuyabilirm , YouTube de hangi hocayı dinlemeliyiz bir çok hoca var herkes yorum yapıyor herkes birşey söylüyor genelde Cübbeli Ahmet hoca hep çıkıyor karşıma ama , son sorumda bugün Şaban ayının son persembesiydi doğrumu biliyorum oruç tutmak çok faziletliymis 

(851 puan) tarafından

Hizbul bahr çok keskin bir duadır. Adetken okunmaz. 

Cübbeli Ahmet hocamızın Ehl-i sünnet olduğu aşikardır. Ben de onu dinliyorum. Yanında şehit Bayram Ali Öztürk ve Abdülmetin Balkanlıoğlu da favorilerimden. Mutlaka dinlenmesi gerekenler arasında. 

Evet çok faziletlidir. Her kim şaban ayının ilk ve son perşembesini oruçlu geçirirse o kimseyi cennete sokması Allah üzerinde bir haktır denilmiştir. 

+1 oy
(6,334 puan) tarafından

Allah razı olsun böyle kıymetli bilgileri çokça görmek isteriz gerek siz gerek @BETIGUL den  inşallah bu tarz postları sizkerden çokça gorururz SS aldım yazdıklarınızı Allah razı olsun sizlerden 

(851 puan) tarafından

Cümlemizden bitanem ben de çok memnun olurum da işte vakit ve sorumluluğun çokluğu insanı zar zor müsait kılıyor 

(6,340 puan) tarafından

Bi kaç tane paylaştığım var sayfamda canım paylaşmayı düşünüyordum ztn 🌺🥰  inşallah fırsat buldukça atarım 💕

(6,334 puan) tarafından

Gördükçe yazıyorum hanımlar Rabbim sayınızi  cogaltsin insallah 

+1 oy
(266 puan) tarafından

Bende baslicam bugün inşallah bzide eşimle sürekli tartışıyoruz inşallah duzeliriz

(851 puan) tarafından

Hemen başla hatta bekleme bile. Acayip tesirlidir. Rabbimin izniyle bir hafta demeden tüm değişimi görürsün. 

(266 puan) tarafından

İnşallah inşallah ya ramazan ayina d agirdik rabbim bu mübarek ayda  yuvalarimizaevlatalrimiza  mutluluk huzur sağlık güzel ahlaklar doğru yoldan gitmeyi ansip etsin inşallah 

(851 puan) tarafından

Amin amin amin ✨❤️✨❤️✨❤️

+1 oy
(1,934 puan) tarafından

Benim eşimle aram gayet iyi şükür ama huzur amaçlı da okunabilir mi, bozulmasın diye. Yoksa mutlaka olumsuz duygular olduğunda mi okunmalı

(851 puan) tarafından

Yok yok, bu eşinizin ahlakını düzeltmesi için okunuyor. Ahlakı peygamber ahlakına çevirir. Ahlakı peygamber ahlakı olan da karısına hürmet eder. Her daim okunur. Adet hali hariç. 

(1,934 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim, böyle bilgilerin devamı gelsin inşallah, size de dua edeceğim. SS almak istiyorum, arkadaşlarımla da paylaşmak istiyorum rızanız olursa 🥰

(701 puan) tarafından

Bizimde öyle maşallah daim olması için okunabilir mi acaba 

(851 puan) tarafından

Tabi buyrun Estağfirullah. Herkes nasiplensin. 

Her an okunur, illa bir dert olmak zorunda değil. Ahlak düzeltir. 

(1,934 puan) tarafından

Çok teşekkürler 🌹

+1 oy
(25,620 puan) tarafından

Ben okuyorum canım. Her defa burda goruyordum bizim aramiz nasilsa iyi okumuyum diyordum seytan vesvesesiyle. Ama son 1 haftadir okumaya basladim. Fark var goz göre göre. Dahada iyi dahada tahammulu olmus esim normalde cabuk sinirlenen biridir. Maşallah allah razi olsun❤️

(851 puan) tarafından

Elhamdülillah yaa maşallah gerçekten çok mutlu oldum ❤️❤️❤️❤️

+1 oy
(335 puan) tarafından

Reglim ben şuanda da okuyamam demi ben abdest almam sart

(851 puan) tarafından

Yok güzelim kuran ayetleri gusülsüzlükte, adet ve lohusalıkta okunmaz. Temizlendikten, guslünü aldıktan sonra abdestli şekilde okuyabilirsin. 

(335 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim 🥰❤️

0 oy
(6 puan) tarafından

Selamün Aleyküm, hergun cuma suresi oku demişsiniz her okumadan önce namaz abdesti alıp öyle mi okumak lazım, yoksa diğer süreler gibi fatiha, Felak, Nas vb. Gibi ezberden veya telefondan bakarak okuya bilir miyiz ? @Alaska

(25,620 puan) tarafından

Aleyküm selam canim. Post sahibi degilim ama cevap vermek istedim. Eğer Kur'an-ı Kerim'dən okuycaksan abdest alman gerekir. Eger telefondanyada ezbere okuycaksan gerekmez. Adetken okunmaz

(6 puan) tarafından

Tamamdır Çok teşekkür ederim, sırf bunu öğrenmek için giriş yaptım. Tedirgindim doğru mu yapıyorum acaba diye ALLAH RAZI OLSUN🙏😊

0 oy
(2,213 puan) tarafından

Hayırlı akşamlar canım ben de bir soru sorabilir miyim fotoğraf yükleyemedim o yüzden direk buradan soracağım elimde bir kitap var ismi Kur'an yolu Türkçe meal ve tefsir 1. kitabı...

Özellikle tefsir okumak öğrenmek için aldım iyice öğreneyim içinde ne yazıyor yazmıyor diye içinde kur'an'dan sayfalar daha sonra da tefsir ve meal yazıyor yani mantıksız gelebilir ama yine de sorayım her dakika abdest alamıyorum abdestsiz bir şekilde bunu elime alıp okuyabilir miyim adetliyken okunmaz büyük ihtimalle ya da okunabilir mi ama içinde kur'an-ı Kerim ayetleri geçiyor sadece 2 sure tefsiri vermiş kitap 747 sayfa sadece 2 sure tefsir var içinde bir bakara 2 Ali İmran

(851 puan) tarafından
+1

Abdestsiz asla dokunulmaz. Hayızken de lohusalıkta da okunmaz. Kuran hükmündedir. Tefsir çünkü. 

(2,213 puan) tarafından

Tamam canım teşekkür ederim dikkat edicem

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 315 göst.
18 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Bsrdrk (1,555 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 204 göst.
14 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 258 göst.
+2 oy