0 oy
315 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar benim evimde çoğu şey yoktu sağolsun babamlar aldı .eşimde diyor diğer ayın maasiyle annemlerin erzaklarini tamamlayayim

8 Cevaplar

+2 oy
(988 puan) tarafından

Madem paran var beni kendi aileme niye muhtaç ettin diye sorsana Allah gerçekten sabır versin size ya bazı erkekler bi garip

(54,019 puan) tarafından

o parayla babamin esya borcunu odeyelim de diyebilir 

(1,608 puan) tarafından

sen de

benmkide oyle kendi ailesinden hakkki olani istemez bizimkilerden yardm bekler dedigi gb yuzune vuruyorum sesi kesiliyor

-Reklam-
0 oy
(640 puan) tarafından

Bnce çok haklısın sinir oluyorum böyle adamlara ya öce bir kendi evinin ihtiyacını gidersin de millete kitleyecegine

0 oy
(800 puan) tarafından

Ay vallahi bu adamlara ne diyeceğimi bilmiyorum bilemiyorum. Allah yardımcın olsun. 

0 oy
(2,922 puan) tarafından

Kuzum  diyemedin mi bizim evin ihtiyaclarini benm babam aldi diye.e madem alabikcek gucun vardida niye aldirdin diye.yanj ben olsam agzi burnundan girer o dedigine pisman ederdim.evlendikten sonra su anasindan babasndan kopamayan kendj evinjn ihtiyacini dusunmeyil onlarin ihtiyacni dusunen adamlari öldrmwk istiyorm.haysitetsiz

0 oy
(163,444 puan) tarafından

baban evladi oldugun icinmi aldi yoksa simdi aliyom eline para gecince ode diyemi aldi

0 oy
(54,019 puan) tarafından

senin ailenin mi kendi ailesinin mi

tarafından

Benim ailem bugün evimin eksiklerini aldı .o almadı  diye oda  bende maasimla anneme babama birşey alayım drdi

0 oy
(4,460 puan) tarafından

Ne garip gerçekten. Madem annesinin erzagini alacak kadar parası var ne diye senin ailenden yardim alıyor. Bir daha babandan borç yardım hiç bir şey alma. Borcunuzu ödesin ondan sonra anasına yedirsin parası çoksa. Senin ailene mi güvenip de evlenmiş . Bu erkekler neden garip ya böyle. Hiç onur gurur yok gerçekten bazılarında kusura bakma.

0 oy
(1,491 puan) tarafından

Annesi yardıma muhtaç mı peki?

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 339 göst.
18 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 333 göst.
29 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,087 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 716 göst.
+1 oy
19 cevap 1,468 göst.
26 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Gold rose (5 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,513 soru

24,112,206 cevap

333,034 kullanıcı

...