0 oy
242 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar biz senede bayram dışında gitmeyiz o sürede de 3 en fazla 5 gün kalırız her gittiğimizde suratı asık olur evde küçük neyse kaynanamgilde de kalamam evleri bir oda zaten ne zaman gideceksiniz diye sorar geçende birisi bayramda gelecekmiş annesine elin evinde rahat edemez insan diyor bir kere de kaynanam falan vardı yarın gidiyoruz falan dedim en iyisi kendi evin diyor siz olsanız gider misiniz böyle anneniz ima etse 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Gitme evinde gecir bayrami

tarafından

Eşime diyorum otelde falan kalalım o da parasi çok diyor vs 

-Reklam-
0 oy
(3,494 puan) tarafından

Gitmem gitmiyorum da kendisi çağırıyor bazen öyle gidiyorum. Ama içime sindirmiyor resmen hadi gidin artık diyor. Ben zaten o ısrar etmese kalmıyorum da. Çocuklarım evim içinde bir şey dökseler bağırıp çağırıyor. Ayda yılda bir gidiyoruz onda da böyle yapınca hemen eşimi arıyorum gelip alıyor. Yok temiz titiz biri olsa anlayacağım. Sırf tembel olduğu için zoruna gidiyor. Ben de gırgırlamadan süpürmeden Gitmem zaten. Ona rağmen laf eder. Allah annenin de hayırlısını versin. 

Kaynana da zaten öyle sürekli zaten yapacağım şeyleri söyler yap diye. Mesela çocuğun Altını değiştireceğim altına alt açma ser diyor. Değişik saçma huyları var. Alsınlar evlerini başlarına çalsınlar. Gıcık olurum böyle laf edenlere..

0 oy
tarafından

Çok üzüldüm bu duruma. Benim annem asla öyle davranmaz her bayram gidiyoruz bazen eşim götürür anneme kalsa bir iki ay bile kalırız da kızım babasına çok düşkün eşimde ona en fazla 1 hafta kalıyoruz

0 oy
tarafından

Kaynanamın evi de bi oda sürekli gider yatılı kalırız.  Yeri gelir 3-4 aile kalırız. Bu kadar zorlanıyorsanız hiç gitmeyin bence

tarafından

Kaynanam çok iyidir oğlum yerlere birşey dokse bile birşey demezz annem öyle değil 

tarafından

Kaynanamda kal canım o zaman. Biz çok kalıyoruz tek göz odada aile büyüklerini görmek istiyorsanız 3-5 gün katlanacaksınız bu sıkışıklığa

0 oy
(1,461 puan) tarafından

Canım senin yerinde olsam annemi ziyaret ederdim günü birlik gider gelirdik annemi kayinvalidemi görüp donerdim kalma kalmani gerektiren bir durum yok ortada 

0 oy
(795 puan) tarafından

İstenmediğim yere gitmem. İstenmediğimi hissettiğim yerede gitmem. Gururu kıymetli olan gitmemeli bence . Çocuklarım her gün kaynanama gidiyor bazen rahatsız olurlar falan diye göndermiyorum bu sefer arıyorlar çocuklar neden gelmedi diye . Dağıtır dökerler sizde kafanızı dinleyin diyorum öyle bir candan seviyorlar ki evlerine neşe geldiğini hissediyorum resmen . Baba evimde tam tersi olduğu için büyüğü 7 senede 2-3 kere götürdüm küçüğü hiç . Bana kendimi değersiz hissettiren kim olursa olsun silerim. 

tarafından

Haklı diyorsun canım 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 135 göst.
26 Mayıs 2025 Kültür-Sanat kategorisinde Kelebek0707 (1,775 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 295 göst.
0 oy
2 cevap 113 göst.
0 oy
4 cevap 148 göst.

Kategoriler

1,467,345 soru

24,043,289 cevap

329,251 kullanıcı

...