+1 oy
291 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (140 puan) tarafından

Amaliyat yerim kanama olduğundan doktor  kessin diye bu ilacı verdi kanama durdu ama ben adet olmam gereken gundeyim veya yarın olabilirm acaba adetide kesermi ??

image

3 Cevaplar

+1 oy
(5,280 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Senin için özel araştırdım bak 

image

(140 puan) tarafından

Yani bende baktım aslında araştırdım ama asıl olarak istediğim cevabı kullanan birinden duymaknistedim hani amaliyat sonrası deilde farklı amaçla kullanıp adeti kesen durum yasadimi onu merak ediyorum benim zaten pazarteside beri kanamam oluyo bu ilaçla azaldı şuan az az geliyo ama adetle mi geliyo yoksa dikiş kanamasını anlayamıyorum ona göre oruç tutacağım ya oyuzden soruyorum oruç zamanı olmasaydı sormazdim kanamanin tamamne kesilmesini beklerdim 

-Reklam-
0 oy
(33 puan) tarafından

Ben kullandım canım yoğun şekilde adet kanamam vardı doktor kanamamın kesilmesi için yazmıştı ve tekrar yoğun kanama olursa  kullanmamı söylemişti ve bu ilacı kullandıktan sonraki olan adet kanamam normal gelmişti

(140 puan) tarafından

Şimdi ben bunu pazartesiden beri günde 3 tane alarak kullandım ve bugün benim yoğun kanmam azalınca sadece bitane içtim diyelim bugün yada adet günüm yarın icmezsem normal adetim gelirmi ozaman 

(33 puan) tarafından

Ben de günde 3 tane ile başladım kanamam azalınca 1 e düşürmüştü doktorum ve 1 ay boyunca içtim bu ilacı sonrasında regli oldum kanamam normal şekilde gelince ilacı bıraktım yani ben düzenli olarak kullandım bırakmadım kanamam azalınca. O yüzden bilemiyorum sende  nasıl olur 

(140 puan) tarafından

Bana kanama azalinca yada kesilince bırak bir haftadan fazlada kullanma dediği için yarın icmemeyi düşünüyorum aslında cumaya kadar kullan dedi kesilme durumuna göre ama kahverengi lekenme olrak geliyor kanam kesildi acaip yoğun kanamam vardı çünkü 

(33 puan) tarafından

Ben de çok kötü kanama geçirdim ve büyük büyük parçalar düşüyordu benden   3 farklı doktora gittim ikisi sadece doğum kontrol hapı yazıp gönderdi ayakta duramıyordum o kadar çok kan kaybettim ki ruh gibi olmuştum bembeyaz ve 1 ay boyunca böyle kanama devam etti en son Allah razı olsun o doktordan kurtardı beni bu ilaçla ve dediğim gibi ben 1 ay kullandım kanamam tam 1 ayın sonında kesildi ve çok geçmeden regli oldum o kadar korktum ki yine aynı şeyler olacak diye çünkü ilk gün parça geldi yine ama bekledim ikinci günde aynısı olursa ilaç içecektim normal devam etti bende 

(140 puan) tarafından

Yaa sizede geçmiş olsun teşekkür ederim yorumun için sanırım beklemeyio gorecegim zamanla ne olup olmayacagini

0 oy
(50 puan) tarafından

Benimde adet düzensizligim var 15 gündür oluyorum doktorlar anca doğum kontrol hapı veriyor bundan içsem işe yararmı acaba 

(140 puan) tarafından

Genelde amaliyat sonrası durmayan kanama için ve uzun süren yogun adet  içinde veriliyormus 

(50 puan) tarafından

Alsammı acaba benimde yoğun düzensiz çünkü

(140 puan) tarafından

Yani doktora sormadan alma derim çünkü ben bunu içer içmez kalp çarpıntısı yaptı meğer kanı pihtilastirdigi için kalbi zorluyormus gerek duyarsa veriyor herks kullanamıyor bildiğim kadariyla

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 273 göst.
14 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sinem2222 (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 88 göst.
0 oy
3 cevap 312 göst.
16 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kbramm27 (374 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 144 göst.
23 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Deryaaa (18 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,883 soru

24,117,510 cevap

333,303 kullanıcı

...