10 buçuk aylik sayılır.4 aylıkken beri dişler şişmiş ama hala çıkmadı.bir yeri agirsa hep dişe yoruyoruz.9. ayda genel kontrol yaptırmıştık.(Homogram,demir vs.) Coksukur herşey yolunda.ama dişi bir türlü çıkmıyor anlamıyorum.gec çıkarsın önemli değil de .hep şişmiş.ilk çocuğum heycanlaniyorum.hergun dişine bakıyorum ama dış falan yok.sizce kaç ayı var çıkarması için.foti ekliyorum 😅
Benim kızım 14 ay 5 günlükken çıkardı 😂
Oo çok geç cikarmis
Öyle oldu maalesef sanırım genetik de oluyor
Korkutma kendini canısı bazı bebekler de 13-14 aya anca çıkabiliyor görümcemin oğlu 9 aylık hala diş çıkarmadı bazen genetik oluyor benim kızım 6 aylık iki ay önce diş çıkardı
Hayırlısı bakalım ne zaman çıkacak.beklemedeyim :)
Hadi bakalım canısı dediğin gibi hayırlısı 🙃🩷❄️💜
Az kalmış canim çıkarır yakında. Alt dişlerden başlasaydı onlar daha kolay çikiyor. Üst dişler biraz daha zor oluyor.
Alt dişlerde kabarikartik hangsii cikarsa
Canım benim oğlanın bir yaşına girdiginde 8 dişi vardı. Arkadaşımın kızı bir yaşına girdiğinde tek dişi vardı. Yani her çocuk farklı oluyor canım. O yüzden kafana takma büyük ihtimal en geç yaşında iki tane falan çıkmış olur geliyor zaten belli yeri. 😊inşallah rahatca çıkarır ❤️
Çıkar yakında kabarmış ama korkma kimi bebekler geç çıkartıyor 15 aylıktı kızım ilk dişini çıkarttığın da doktora da götürdüm 16 aylık olana kadar bekleyelim demişti
Oğlum 11 ay'ını geçerken diş çıkardı bir arkadaşımın kızı var onunda 13 aylıkken dişleri çıkmaya başlamıştı
Ucuna gelmiş. Yakında çıkar.
1,495,686 soru
24,434,072 cevap
352,698 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın