+2 oy
1,299 göst.
Diğer kategorisinde (2,789 puan) tarafından

Hanimlar merhaba ben 2.5 ay once dogum yaptim tuplerimi baglattim ama hic adet olmadim birkacgundur olan mide bulantisi uzerine oylesine test yaptim bugun saniyeler icinde boyle cikti bu mumkun mu daha 2.5 ay yada baglamayi unutmus olabilirler mi 5 sezeryan yaptim cok korkuyorum 

image

32 Cevaplar

0 oy
(3,524 puan) tarafından

Nasıl 5 sezaryen oluyor canım 3 çocuğun var?

(2,789 puan) tarafından

Oyle iste yavrum 

-Reklam-
0 oy
(5,531 puan) tarafından

Hey kurban oldugum yuce Rabbim yani test pozitif ama sen vencr yarin ikk is saglik ocagina git 

0 oy
(1,275 puan) tarafından

Tüpleri bağlıyken hamile kalmak mümkün değil diye bişey yok dedi doktor bize imza atarken yazıyorsun zaten tuplerimi bağlatmak yüzde yüz korumaz kabul ediyorum diye inşallah test bozuktur canım 

(3,343 puan) tarafından

Belki unutmuslardir anneminkini unutmuslardi dogumdan sonra soylediler baglamadik unuttuk die

0 oy
tarafından

Annem baglatali 17 sene oldu boyle bisey olmadi

0 oy
(2,294 puan) tarafından

Canım ben kızıma doğum yaptığımda bi abla gelmişti 6 cı cocucuğunu doğurmuş ve tüpleri bağlıyken hamile kalmıs herşey Allah'ın elinde yani 

0 oy
(411 puan) tarafından

Bence acile git midem bulanıyor filan de ama kordonları baglatigini söyleme sancım filanda var de gebelik testi yapıyorlar zaten kanda cikar ozman içinde rahat olur ben olsam hemen böyle yapardim

0 oy
(3,343 puan) tarafından

Valla olabilir annem kardesimi sezeryan dogum yapti doguma girmeden kagit imzaladilar baglatmak icin doktor unutmus baglamayi ciktiktan sonra soyledi unuttuk baglamadik die

0 oy
(10,440 puan) tarafından

cnm bu pek kuruma cizgisine benzemiyor sonucu ogrenince paylaş olur mu

0 oy
tarafından

İnşallah hamile değilsinizdir. Ben 2 çocukla(5yas 8 ay diğeri 8 aylık) adetim 4 gün geçti kafayı yedim,tabi tüpleri bağlanmadım. İnan o korku ile 4 günüm zehir gibi geçti. 

Ablam da tiplerini bağlanırken doktor ona tüplerin bağlanmasında bile %2 ihtimal gebe kalma durumu var. 3 ay boyunca korunun her ihtimale karşı diye uyarmıştı ablamı 

0 oy
(506 puan) tarafından

İki. Yıl oldu baglanali şükür bişe yok bozuktur o tes korkma cnm

0 oy
(906 puan) tarafından

Ay bacım korkutma beni 4 ay oldu doğum yapalı gelen giden yok bende baglattim ama kafamda deli sorular 1 ay daha takip etmem kızımda 4 buçuk ay olmamıştım adet bunu da bekleyeyim biraz olmadı doktora gideyim diye düşünüyordum içime kurt düşürdün gelcek hafta ilçeye gitcem olmadı bir test alıp yapayım bende içime kurt düştü umarım yoktur öyle bir sey🤨🤨

0 oy
(197 puan) tarafından

Yeni doğum yapmışsın.degerlerin henüz düşmemiş bence.ama çok merak ettim bizi haber et olur mu

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 116 göst.
0 oy
0 cevap 97 göst.
0 oy
9 cevap 319 göst.
3 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Tuubba (125 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,704 soru

24,158,691 cevap

335,245 kullanıcı