Hanimlar merhaba ben 2.5 ay once dogum yaptim tuplerimi baglattim ama hic adet olmadim birkacgundur olan mide bulantisi uzerine oylesine test yaptim bugun saniyeler icinde boyle cikti bu mumkun mu daha 2.5 ay yada baglamayi unutmus olabilirler mi 5 sezeryan yaptim cok korkuyorum
aman deyim korkuttun beni yaa bende kisirim kisirim mutluyim rahatim diye dolaniom
ortaliklarda mumkun olmasin hamile kalmak yaaa:( sein icin de hayirlisi cizgi cikmis ama
belki hormonel lir yada kimyasal gebelik tarzi biseydir
Korkutma beni
Benim de 3 ay oldu bağlayalı
Kesin bozuktur o test🧐
Halen hormonlar düzen girmemiş
canan deme oyle ya o zaman tutcan şeyini seytmicen bacim yada her onlemi uygulucan
iste ben onlemimi komple aldim diye dusunuyorum artik hayirlisi allahtan 🙈 aama bunu yaparim yani daha hamile kalirsamda tek bir allahin kuluna soylemem esim ikinciyi dogurmaya zorladigi icin bu karari aldim kendi kafamda konu bitti benim icin . o gun karar verdim yani ikinciye hamile kaldigim gun esimin zorladigi gun kafami duvarlara vurdum ki keske cenemi tutup
soylemeseydim diye. bidaha olursa asla soylemem diye
ne diyim insallah kalmazsin ☺️
amin insalh:)
Aaa bilemedim bunu da mı görecektik insanlar neye güvenecek şaştık kaldık. Hamile gözüküyorsun canım ya
Deme deme nolur ya cok korkuyorum
İnternetten baktım da doğumdan 3-4 hafta kadar sadece pozitif gösterirmiş. Korkma canım bi kadın doğuma gözük bakim. İnşallah test bozuktur
Insallah canim insallah oyle biseydir
Evde başka test varmı ? Hemen yapsan bi tane daha
Yokki malesef
Teste hamile gözüküyorsun ama benim bildiğim bağlatinca hamile olma ihtimaliniz yok kadın doğuma sorun bence içiniz rahat eder
Trendyol da test mi satılıyor
@Elif12 şok üzerine şok yaşıyor 😂
Valla öyle oldu 🤣🤣 trendyoldan test satıldığını bilmiyordum
Eczacılar da orayı kullanıyor canım ☺️ ilaç satılmıyor ancak böyle şeyler satılıyor
Bilmiyordum hep eczaneden aldığım için merak edip de bakmadım bile 😀
Kan ver bence. İnşaAllah değilsindir. Eğer hamileysen de rabbim kolaylık versin arkadaşın annesi 7 sezaryen oldu
Insallah yoktur diyelim
1 veya 2 aya kadar pozitif gözükür test doğum yaptıktan sonra bı doktara görün
Insallah canim
teste gore gebelik var ama tup baglatmada var aay kan ver lutfen sonucu bana yaz
Korkuyorummmm korkuyorum
Kesinlikle buraya sonucu yaz
Tamam canim
Ay teste göre var gibi duruyor şaka gibi umarım öyle bir hata yapilmamistir
Insallah direk dava acarim hastaneye doktora hepsine
Vallahi çok şaşırdım hakkında hayırlısı olsun
Doktora neden dava açıyorsun ki tüpleri baglatinca da hamile kalan çok kişi var ekstra korunsaydin keşke
Hayir anlamadin tup baglatmak icin imza verdik baglamayi unuttuysa acarim demek istedim
He anladım o zaman haklısın
Bence bir doktora git canım
Ilk firsatta insallah
Dur ne diyon sen valla aklım çıktı bende tüp baglattim 5 aylık hiç adet olmadim 😁test de çizgi var cnm senin bende 4 sezeryan yaptım
Yavrum valla kafayi yicem esime de soylemiyorum cocuklardan ne hastaneye ne eczaneye gidemiyorum napicam bilmiyorum
Dur bakalım bı eşine sole test getirsin sana
Canım hem pozitif test hemde mide bulantısı tesadüf değildir dimi 🙁
Insallah tesaduftur
3 sezaryen sonrası çok düşündüm ve bağlatmama kararı aldım dikkat edecez dedim. Ordaki hemşire dedi ki, "zaten tüpün de tamamen koruma garantisi yok" şaşırdım ama inşallah değilsindir canım. Ben de daha adet görmedim ve her belirti kalbimi sıkıştırıyor 🥺
Offf benimde ya
Yengemde tüpleri bağlı hamile kaldı 6. Cıya şuan çocuk 7 yaşında
Kiz dur zaten yuregim agzimda
Hakkında hayırlısı canım
Bende test yaptım benimde böyle çıktı şuan 5 aylık hamileyim.ama tüp baglatmamistim. Bacım vala hamilesin sanki. Ay öğrenince mutlaka yaz ya merak ettim
Bizi haberdar et
Tamam canım
Allah allah.teste göre var bacım.ama yeni doğum yapmışsın hormonlar sifirlanmamis olabilir mi acaba ?
Özel hastahanede mi yaptırdın baglatmayi?
Hayir uskudar zeynep kamil
Devlette hiç bir şey yapamazsın .özel olsaydı doğumu karsilarlardi
Peki biz kime neye güvenecez
Aman allahım 🥴🤭
Kız hemen hastahaneye gitsene
Gidemiyorum yavrum eczaneye bile gidemiyorum
Eşinle konuş canım kaçışın yok😄
Bağlanmyada mi güven yok ben o kesin olmaz biliyordum 😳
5 sezeryan yaptım derken 5 çocuğunuz mu var. Bide imza felan atıyorsunuz bildiğim kadarıyla tüpler bağlanırken unutma ihtimalleri olamaz yani. Milyonda bir denk gelirse ondada sizi bulduysa bilemmicem. Yarın sabah bi kan ver bakalım ne olucak
Belki test bozuktur farklı marka alıp deneyebilirsin
Tüplere bağlatmakta kesin çözüm değil. Bir süre sonra kaynaşıp tekrar hamile kalma ihtimali oluyormuş bir doktordan dinlemiştim. Rabbim yaratmayı dilediği zaman buna hiç kimseye engel olamaz.
1,466,890 soru
24,036,749 cevap
328,960 kullanıcı