+1 oy
154 göst.
Moda kategorisinde (566 puan) tarafından

Kızlar memnun musunuz bazılarından duydum erkek gücü istiyor falan dediler hiç güzel değil dediler

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ben ihlas kullanıyorum cok memnunum. Güncel fiyatı hakkında bilgim yok. Ama ben kendim yıkıyorum koltuk ve yatakları yıkama yaparken çektirme işlemi yaparsan aşırı ıslaklık olmuyor. Ben yıkama bitince bir kere daha çektiriyorum hepsini 2 3  saatte yazın. Öğleden sonra yıkıyorum genelde kışın da akşama kadar kuruyor

(1,737 puan) tarafından

56 bin güncel fiyatı

-Reklam-
0 oy
(1,737 puan) tarafından

Bende İhlas aura Cleanmax var çok memnunum 

0 oy
(7,452 puan) tarafından

İhlas aura kullanıyorum gayet memnunum 

0 oy
(7,259 puan) tarafından

Ben kiwinin aldım memnunum canım yazın en fazla 3-4 saate kuruyo kışın hiç yıkama yapmadım ama akşam yikasak sabaha kurumuş olur büyük ihtimalle erkek gücünün istendiği yer suyu çekerken ben iki kere çekiyorum birşey olmuyo erkekler bizden daha iyi bastırırlar çektirme yaparken onun haricinde normal yani 

0 oy
(2,943 puan) tarafından

Ben kivi marka aldim canm daha kullanmadm ama kullanan herkez cok memnun daha oncesinde baska bi marka kullaniyordm ama cok memnundum ayrica erkek gucune falan gerek yok canm biz kadinlarda gayet guzel guc kullanabiliyorz.yanj sadece biraz yorgunluk hissi oluyor kollarda okadr.yaz kista koltuklarimj yikarim kurumama gibi bisi olmadi en fazla 5 6 saat suruyor

0 oy
(156 puan) tarafından

Bugün yıkadım fırçalaması falan normal halı yıkama ama makinanın çekim gücü iyi olduğu için yormadı. Kiwi 4325 benimki. Kendim deterjan yapıp fırçalıyorum . Çekmek için de makina süper oluyor 

0 oy
(2,402 puan) tarafından

Ben kiwi 4325 aldım çokkta memnunum.

Biraz yorucu olsa bile abartıldığı gibi erkek gücü gibi değil 

(566 puan) tarafından

Teşekkürler 

0 oy
(574 puan) tarafından

Gücü 1000 wattan biraz fazla olsun bastırmaya gerek kalmıyor çabuk kuruyor bende gisowatt var çok memnunum ama tr de fazla yok galiba

(566 puan) tarafından

Teşekkürler 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 106 göst.
+2 oy
3 cevap 178 göst.
0 oy
3 cevap 188 göst.
+3 oy
7 cevap 143 göst.

Kategoriler