Kizlar merhaba
Progestan kullaniyorum igne verdi iki doz yaptirdim ama yine de kanamam durmadi 2 gündür başım donuyor bugu daha kotu oldu asla ayaga kalkamiyorum sizce düşük mu yapıyorum yarin doktor kontrolüm var
Keşke bi acile gitsen daha iyi olur
Tek başıma gidemem ki hem evde oglum var ve ayağa kalkamıyorum gözümü bile açamıyorum acilde de bisey yapacaklar mi doktora mi got diyecekler bilmiyorum ki
Bunu doktordan başkası bilemez ki hemen acile git
Çocuğunu emanet edeceğin biri varsa çağır eve ambulans çağır git acile doktor görmesi lazım
Progestanın yan etkileri de olabilir bahsettiklerin. Kanaman arttı mı azaldı mı ve parlak kırmızı renkte mi yoksa kahverengi mi
Ben gebelikte 2 defa kanama yaşadım öyle hemen geçmedi 1 ay ı bulmuştu ikinci kanamanın geçmesi çok kötü olursan hastaneye gitmeyi ihmal etme Allah hayırlısını versin
Evdemi bekledin gercekten ve gebesin ben duramam 1 damla kan bile gelse vallahi
Canım prgesteron ve iğne kullandıpın için şiddetli kanama geçmese bile azalması gerekir. Eğer hiç bir değişiklik yoksa ki kendim de kötüyüm diyorsun acilen doktora gitmen lazım.
Ambulans bu dumlarda var bişey olunca arıcen gelicekler seni alacaklar gotürcekler ara gelsinler hayatın tehlikedeyse bide Allah korusun
1,466,756 soru
24,035,025 cevap
328,890 kullanıcı