Hamilelikte bulantilarla başladı uyku uyumadım. Doğum yaptım oğlum sağolsun uyku düzeni olusturabildigim bir çocuk olmadı. Çok kişi tavsiyeler veriyor. Herşeyi denedim nerdeyse ama olmayınca olmuyor. Artık ben o tavsiye işlerini de geçtim her çocuk aynı olmuyor.
Annem anlatirken bizim oğlanı komşusu sasiriyormus Allah Allah benim çocukları ben gece emzirmek için saat kuruyordum hiç uyanmiyorlardi diye.
Benim oğlum da uykusunu bı hafta düzene soksam ikinci hafta bı şekilde bozuyor. Ben de gurbetteyim bir komşum dahi yok. Eşimden bir kere uyku konusunda destek görmedim. Çok severim çok iyidir ama uyku konusunda kapisiriz. Yani 24 saat uyumayip yeni güne basladigimi bilirim. Sadece bana o uyudugunda sen de yat uyu der ama iş güç oluyor en kotu bı yemek yapicaksin öyle kafa rahat yatamiyorsun.
Hala oglumun uyku problemi devam ediyor ama gece birde falan uyuyunca mutlu olurum mesela çoğu çocuk dokuzda onda yatar oysaki. Ama kabullendim canım şuan emzirdigim için bu böyle devam edicek belli biraz daha.
Emzik kullansaydik belki daha rahat olacaktım çoğu kişi dedi seni boş meme olarak kullanıyor. Bırak emzirmeyi ya da emzik ver ama onu da ben yapamıyorum herkesin kendi tercihi tabi.
Elbet gecicek canım. Destek vericek kimse yok zaten ama olsa da bırakmazdim. Bi kere öyle birileri gelmişti sen uyu dediler yattım kalktığımda çocuğum cizgifilm izliyordu üstelik daha 9 aylık falandi.