+2 oy
306 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (325 puan) tarafından

Kızlar 2 gün önce yapmıştım pozitif çıktı kan testi verdim negatif çıktı hala belirtilerim devam ediyor elimde vardı tekrar bu sabah yaptım yine çıktı iki defa pozitif verme olasılığı var mı başına gelen oldu mu ?  ne yapmalıyım

image

7 Cevaplar

+1 oy
(1,827 puan) tarafından

Bende bu test ile öğrenmiştim 

(325 puan) tarafından

Allah allah Niye kanımda çıkmıyor ki 

-Reklam-
+1 oy
(325 puan) tarafından

image

bu 2 gün önceki testım buraya atmıştım herkes var hamilesin demişleri
+1 oy
(55 puan) tarafından

Evet veriyo kardeşim benimki senden daha da koyuydu 2 kere kan verdim negatif hayallerim yıkıldı. O gün bugündür 2. Cicuk fikri çıkmıyor aklımdan ama kızımda kucuk daha . İnşallah senin vardır 

+1 oy
(1,012 puan) tarafından

Bu test pozitif mi ki ben göremiyorum benim geçen ay bildiğin kırmızı şekilde çıktı bu arada bu test ama malesef hamile değildim senin ki direk kuruma çizgisi gibi 

(325 puan) tarafından

Kız ilk saniye kuruma çizgisi olanı da hiç görmedim 

İkinci attığımı diyorsun 2 gün oldu o 

(1,012 puan) tarafından

Vallahi benim de ilk 5 dakika içinde çıktı kuzu ve bildiğin kırmızıydj aynı markada 2 test yaptım hemde ikiside aynıydı ama yoktu onemli olan kan testi inşallah eğer istiyorsanız Rabbım tez vakitte nasip etsin inşallah 

(325 puan) tarafından

Amin 🌸

0 oy
(15,441 puan) tarafından

Kızımda bu testten yapmıştım çıkmıştı ama senin durumun garipmis bilemedim canım 

(2,480 puan) tarafından

Ne zaman kan testi yaptirdiniz 2.80 negatif ama yükselebilirde geç döllenmemi acaba

(325 puan) tarafından

Bu salı günü

(2,480 puan) tarafından

Bugun tekrar baktır  

(2,480 puan) tarafından

Kandan baktır 

(15,441 puan) tarafından

Başka marka al dene canım ya da tekrar kan ver bu erken gebelik testlerinden değilde kaset test dene birde

0 oy
(6,323 puan) tarafından

Verir niye vermesin ki bende bi ara çok vardı bunlardan evlat sahibi olmak için çırpınıyorduk her eczaneye gittiğimde alırdım arkadaş 6 aylik Filan hamileydi sirf denemek için yaptık negatif çıktı 

0 oy
(123 puan) tarafından

Kesinlikle yanıltma payı var bende yaptım çok sevinmiştim vardır diye ama gittim kan verdim 2.0 çıktı kan çok üzüldüm tam bir hayal kırıklığı bu test. Tabi senin yine biraz silik benim ki kabak gibi çıkmıştı. Bu arada regl oldun mu ? Kendi testimi atacağım

image

(232 puan) tarafından

Bu sonuç ne zaman çıktı hemen mi bu testi yumurtlama da kullandim belirli bir süre sonra çıkıyor 2. Çizgi 

(123 puan) tarafından

2. Dakikadan hemen sonra çıktı başka testler de yaptım pozitif çıkan oldu çıkmayan oldu profilimden bakabilirsin ama sonuç negatif malesef 

(325 puan) tarafından

Oldum 16 gün geciktim ama bu gün 4. Günüm  reglim

(123 puan) tarafından

Hadi ya neyse nasip değilmiş hakkınızda hayırlısı olsun 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 493 göst.
0 oy
15 cevap 638 göst.
18 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Esmerim53 (2,784 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 311 göst.