Arkadaşlar evden çalışılabilecek bir iş var mı aklınıza gelen paketleme işi yapmak istiyordum ama her yer dolandırıcı olmuş. Başka ne işi olabilir.
Aman diyim sakın internet gemilerine güvenme valla hepsi dolandırıcı anca çevrenizde evlere iş veren varsa olur
Evet internet hesaplarını inceledim hiç güvenilir gelmedi çevrede de hiç duymadım malesef eve iş veren.
Başka da bilmiyorum valla
Senden bişey isticem ya benim hesabıma girebilirmsin özel mesaj atılıp atilmadigina kapatmaya çalışıyorum da kapanmismi diye
Kapalı görünüyor
Tamam dır çok sağol Allah razı olsun
Eğer egitim durumunuz müsaitse homeoffice çalıştıran çağrı merkezi şirketleri var ben bir dönem yaptim
Üniversite mezunuyum diksiyonumda düzgündür ama 3 yaşında çocuğum var full time çalışmam zor olur. Onlarda çalışma saatleri nasıl
Her sirketinki farklı bazıları part-time çalışmaya da izin veriyor en azindan sigortaniz ödenir yemek paranızı verebilirler. O evlerde paketleme vs insanları resmen bedavaya çalıştırıyor
Nereden ulaşabilirim acaba internette var ama güvenemedim
Kariyer.net eleman.net gibi sitelerden cv doldurup başvurun
Teşekkür ederim
Yani saatlik olarak cocuk bakabilirsiniz,ya da tüm gün. Tabi cocugunuz kreşe gidiyorsa ve sizin enerjiniz varsa.
Çocuğum kreşe gitmiyor. Birde çocuk bakmaktan çok çekiniyorum ayrı bir sorumluluk ve yüksek bir enerjiye ihtiyaç var gerçekten.
Canım hala düşünüyorsan 💐dijital_annee1 💐 incele sayfayı çok şükür 3 haftada 7 Bin gelir elde ettim.
1,455,060 soru
23,878,442 cevap
321,221 kullanıcı