+2 oy
241 göst.
Para & Ekonomi kategorisinde (545 puan) tarafından

Arkadaşlar evden çalışılabilecek bir iş var mı aklınıza gelen paketleme işi yapmak istiyordum ama her yer dolandırıcı olmuş. Başka ne işi olabilir. 

4 Cevaplar

+1 oy
(320 puan) tarafından

Aman diyim sakın internet gemilerine güvenme valla hepsi dolandırıcı anca çevrenizde evlere iş veren varsa olur 

(545 puan) tarafından

Evet internet hesaplarını inceledim hiç güvenilir gelmedi çevrede de hiç duymadım malesef eve iş veren. 

(320 puan) tarafından

Başka da bilmiyorum valla 

(320 puan) tarafından

Senden bişey isticem ya benim hesabıma girebilirmsin özel mesaj atılıp atilmadigina kapatmaya çalışıyorum da kapanmismi diye 

(545 puan) tarafından

Kapalı görünüyor

(320 puan) tarafından

Tamam dır çok sağol Allah razı olsun 

-Reklam-
+1 oy
(3,770 puan) tarafından

Eğer egitim durumunuz müsaitse homeoffice çalıştıran çağrı merkezi şirketleri var ben bir dönem yaptim 

(545 puan) tarafından

Üniversite mezunuyum diksiyonumda düzgündür ama 3 yaşında çocuğum var full time çalışmam zor olur. Onlarda çalışma saatleri nasıl

(3,770 puan) tarafından

Her sirketinki farklı bazıları part-time çalışmaya da izin veriyor en azindan sigortaniz ödenir yemek paranızı verebilirler. O evlerde paketleme vs insanları resmen bedavaya çalıştırıyor 

(545 puan) tarafından

Nereden ulaşabilirim acaba internette var ama güvenemedim

(3,770 puan) tarafından

Kariyer.net eleman.net gibi sitelerden cv doldurup başvurun 

(545 puan) tarafından

Teşekkür ederim

+1 oy
(5,390 puan) tarafından

Yani saatlik olarak cocuk bakabilirsiniz,ya da tüm gün. Tabi cocugunuz kreşe gidiyorsa ve sizin enerjiniz varsa.

(545 puan) tarafından

Çocuğum kreşe gitmiyor. Birde çocuk bakmaktan çok çekiniyorum ayrı bir sorumluluk ve yüksek bir enerjiye ihtiyaç var gerçekten. 

+1 oy
(10 puan) tarafından

Canım hala düşünüyorsan 💐dijital_annee1 💐 incele sayfayı çok şükür 3 haftada 7 Bin gelir elde ettim.

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 214 göst.
0 oy
2 cevap 107 göst.
0 oy
2 cevap 106 göst.
+1 oy
5 cevap 221 göst.
13 Ocak 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Fattma (75 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,060 soru