Kızlarım suyum geldi duş aldım hazırlandım hastaneye gideceğim dua edin benim için ❤️❤️❤️🥰🥰🥰 sancım hiç yok ama çok korkuyorum Allah'ım hamiş olan tüm kadınlara Allah kolaylık versin inşallah ben hamiş grubundan ayrılıyorum 😁❤️🥰
Sağ salim tek avazda hadi bakalım💕
Amin inşallah canım benim Allah razı olsun inşallah ❤️ çok teşekkür ederim ❤️
Uuuu hadi bakalım yeni hayatın hayırlı olsun sağlıkla al kucağına canım benim Allah sağlıklı uzun ömürler versin ❤️
Allah razı olsun inşallah canım benim çok teşekkür ederim ❤️ 🥰 🥰 😘
Aaa şimdi gördüm haydi güzel haberlerin gelsin inşallah :)
Rabbım bi avazda kurtarsın seni dualarına talibim canm bana nasip etsin bi evlar
İnşallah canım benim Allah razı olsun inşallah ❤️ 🥰 benim her zaman dualarımdasınız ❤️
Sağlıkla kucağına alırsın insAllah Rabbim kolaylık versin
Allah razı olsun inşallah canım benim çok teşekkür ederim ❤️ 🥰
Sağlıkla kucağına al🥰😍
Allah ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin bi avazda kurtul canım ☺️
Rabb'im hayır'lı kolay doğum nasip etsin canım 🤲❣️
Rabb'im bir avazda kurtarsın kolay bir doğum olur insaAllah
Ay çok heyecanlandım Sümmes sebile yesserah çek ben de eşlik edicem içimden sürekli rabbim afiyetli bir doğum nasib etsin 👐🦋🌺
Ay acaba ne yapyın doğurdun mu epey de saat geçti aklım kaldı sen de 🌺
Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🤲
Allah'ım tek avazda kurtarsın inşAllah. Bidahaki postu minik hanımla bekliyoruz Sümeyye ❤️
Geliyor gelmekte olan hadi balim oh oh oh
Sağlıkla gelsin 😋🤩🤩🤩🤩
Ayy kız hesabini arıyorum kaç gündür sormak için . Rabbim sağ saglim kucağına almayı nasip etsin balım dualarım seninle habersiz bırakma 💕
Sağlıcakla kucağına al inşallah kuzucum gelsin minik kuşumuz 😍😍
Senle ayniydik dimi canm bende 38 oldum tık yok daha Allah yardımcın olsun bı avazda Kurtul canım Rabb'im yâr ve yardımcın olsun inşallah ♥️🥰
Allah bir avazda kurtarsın sağlıkla kavuşun inşallah ❤️
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin nolur doğum yaparken bana da dua et Büşranın bebeği iyileşsin başka sağlıklı evlatları da olsun de lütfen. Dualarımdasın bacımsu♥️
Ay benim de suyum geldi ben de hastanedeyim başta sancı yoktu şimdi ara ara var Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Rabbim kolay gecirtsin canım inşallah hemen kucağına alırsın bebişini
Amin Allah razı olsun
Rabbim kolaylık versin inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım dualarım seninle ❤️
Ayy ben niye heyecanlandım şimdi 😂 sağlıkla kucağınıza alın inşAllah Rabbim bı Sancıda kurtarsın,♥️
1,454,975 soru
23,877,103 cevap
321,165 kullanıcı