+1 oy
209 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (55 puan) tarafından

Sevgili anneler oğlum Allahın izni ile diğer ay 4 yaşına girecek bir huysuzluk bir alıngalık başladı . Alerjik bir çocuk doktorumuz bu sene kreşe vermemizi önerdi o nedenle evde kendi başına asla oyun kurmaz sürekli onunla oynayayım istiyor oynuyorum zaten ama başka hiçbir şey yapmayayım istiyor tv açsam izlemiyor telefon tablet hiç vermedim eline öyle bir alışkanlığı yok bana sarıyor sürekli peşimde kuyruğum bir an yalnız bırakmıyor akşama kadar peşimde konuşuyor oğlum az sus da dinlen diyorum bana sus deme anne konuşcam diyor tamam oğlum diyorum beraber ev işi yapıyoruz 20 dakikada yapacağım iş 1 saat oluyor ev işi bitince tekrar sıkılıyor etkinlik yapıyoruz boyama yapıyor ama nasıl boyalarını veriyorum oğlum hadi boya güzel güzel bende mutfağı toplayayom diyorum mutfak masasında boyamaya başlıyor 3 dakika sonra tamam bitti kenara koyuyor yeniden ayakta bir etkinliği uzun uzun asla yapmaz iki bakar tamam sonra kenara konuşması büyük insan gibi kızsam bana neden kızıyorsun ki diyor kızmamaya çalışıyorum ama günde belki 1000 kere dur oğlum yapma oğlum ile günüm geçiyor çok alıngan hemen küsüyor neden böyle bu bebe :)

4 Cevaplar

0 oy
(21,922 puan) tarafından

Neden böyle . Çünkü akran istiyor. Oğlum 4.5 yaşında. Bu yıl okula başladı. Onula baslayana kadar aynı seninki gibi anne oynayalım diye diye başımın etini yerdi. Hoplar zıplardo. Okula gitti rahat etti çocuk. Günü değerlendi resmen . Enerjisini atıyor. İmkanın varsa eylülü bekleme şimdiden verebilirsin ver okula 

(55 puan) tarafından

Ah ah vallahi ben bu sene verecektim doktor bekle dedi bana ona üzülüyorum akran istiyor farkındayım gitse hem o mutlu olacak hem ben :)

(21,922 puan) tarafından

Kesinlikle öyle. Çocuğun bireysel durumunu bilemem. Ama ogiumu 3 yaşta bilr vermediğime pişman oldum. Çünkü 3 yaştan sonra o kadar ihtiyaç hissetti ki çok belli oluyordu. Ben kardeşi olacak başımdan attığımı düşünmesin. Kardeşiyle vakit gecirsin diye 3 yaşta göndermedim. 

-Reklam-
0 oy
(3,560 puan) tarafından

Post ben actim sanki birebir ayni harf harf katiliyorum benimki 1 yas kucuk seninkinden 

(55 puan) tarafından

Yalnız değilmişim :)

0 oy
(370 puan) tarafından

Bizimkide aynı 3.5 yaşında sürekli peşimde akşam dalga geçiyorum oğlum kendime kahve yapıyorum icermisin sana yapalım bir fincan oturup karşılıklı yorgunluk kahvesi içeriz diyorum :)yok içmem içmem diyor babamda gülüyor 3 buçuk yaşındaki çocuğa kocaman adam gibi kahve soruyorsun diye sanki arkadaş olduk iyice herşeyi beraber yapıyoruz kuyrugum  gibi bi oturup kahve icmedigimiz kaldı ,( bu arada bebeğim kahve verecek halim yok içerim dese , keçiboynuzu özü ile sütü karıştırıp icirecektim :)

(55 puan) tarafından

Hahahah aynı aynı ay kıyamam gereksiz linç kültürü yüzünden açıklama yazmışsınız en iyi anne onlar olduğu için biz sanki kahve vereceğiz çocugumuza hahaha :) benim oğlumda aynı peşimdee gece gündüz bir uyurken ayrıyız 

(370 puan) tarafından

Biz gecen ay  japon balıklari aldık baya iyi geldi canım baya mutlu oldu , tek tek beraber isim koyduk oğlum seçti isimleri , sabah akşam görev verdim balıkları besliyor unutursa beraber besliyoruz onları izliyor falan bu bir aydır onlarla haşır neşir boyama kitaplarını falan koyuyor  balıklara anlatarak resim falan çiziyor ,takip ediyor balıkları izliyor  falan ,bu aralar bizim çocuğun yanlizligina iyi geldi sizede tavsiye ederim bir kaç elini sokma denemesi yaptı sakin annem elini sokup suyu oynama balıkların korkar kaçar dedim sonra baliksiz kalırsın , o sayede elinide sokmuyor balıklar kaçmasın diye ,baya iyi oldu konuşuyor onlarla falan bir süredir onlarla oyalaniyor bizimki 

Eğer söz dinleyen bir cocuksa akvaryumu döküp eve su bastirmayacak yani tavsiye ederim bizimki çok sevdi canım hem balıkları besleme sorumluğu verdim biraz sorumluluk bilinci gelişsin diye 

0 oy
(3,770 puan) tarafından

Hangi ay doğdu canım avm de falan oyun yerleri var oralara götüre bilirsin kreşe o şekilde alışır belki hiç ayrılmamışsınız sanırım ondan böyle

(55 puan) tarafından

Mart doğumlu maalesef bulunduğum ilçede avm yok hava güzel olunca parka götürüyorum ama yetmiyor demek ki 

(3,770 puan) tarafından

Balık burcu sanırım Allah kolaylık versin 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 346 göst.
+4 oy
26 cevap 972 göst.
7 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Gaygqqgyahv 65344 (134 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 266 göst.
+1 oy
15 cevap 247 göst.

Kategoriler

1,455,320 soru

23,881,485 cevap

321,358 kullanıcı

...