+1 oy
1,102 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından

İyi akşamlar nasılsınız? Ben iyi olmaya çalışıyorum kocamın kafasına satır fırlatmak istiyorum ama şimdilik oturuyorum. Neyse gece gece can sıkıntısına girdim son durağım bura oldu

Hiç estetiğiniz var mı? Benim vardı ama birkaç ay önce kaza geçirdim çok yazık ki burnum helak oldu şuanda bükük duruyor,çevremdeki insanlar hayır güzel diyorlar ama bükük işte. Banada bahane oluyor ağlamak istiyorum aslında tekrar ameliyat olucaktım hamilelikten dolayı 9ay ertelendi çocuğumu bükük burunla karşılayacam umarım dalga geçmez🙁

29 Cevaplar

+2 oy
(2,191 puan) tarafından

Koca: ben ne alaka ? 😊

Geçmiş olsun bir süre sora yeniden yaptırırsanız sorun olmaz ki üzülmeyin 

(163,325 puan) tarafından

cem napiyo

tarafından

O kocayı varya o kocayı silah alıp öldürmeyen şekilde vurmak istiyorum 

-Reklam-
+1 oy
(9,614 puan) tarafından

Evet aşkım doğar doğmaz sana gülecek 

Anne ben geri gireyim karnına senin bırnun bükük diecek🤦‍♀️

Kurban olduğum dogumdan sonra halledersin hormonlarmı nedir yani?

(9,614 puan) tarafından

Şu sıralar gögüslerden aglayabilirim bende ama hamile deilim😁

tarafından

Göğüslerimde küçük ama onları fazla dert etmiyorum yani estetik olmasada olur ama burnum kırmızı çizgim

(9,081 puan) tarafından

yik sacma degil sagsen bende aglarim . benim burnum da bozuldu 2012 de yaptirmistim. 9 bisanda tekrar ameliyat ilacagim. hem normal ameliyatin iki kati pahali demde daha zor kaburgami acip kaburgamdan kikirdak alacaklar. keske ilk seferde doktoru baya arastirip olsaydim. olk zamndan beri memnun degildi. seklinden . zamsnlada deforme oldu .

(376 puan) tarafından

Casperiye eniştemiz oldu böyle bu ameliyat asırı zorlandı mecbur olmasi gerekiyordu onun. 

(9,081 puan) tarafından

zordur muhakkak farkindayim . ama kucuk minik kavisli hokka gibi burun icin deger . ben kucuklukten beri masada kalcagimi bilsem o ameliyati olacam

derdim. minnacik cocukken ilkokulda estetik doktoruyla evlencem derdim heryerimi bedavaya yaptirmak icin😂😂😂 göz rengim haric herbir santimetrekaremi degistirip ekleme vikarma yaptirabilirim. tum acilara deger bence yeterki para olsun yada hayrina sponsor olacak biri olsun 😂😂😂

+1 oy
(3,674 puan) tarafından

Yok ama yaptırmak isterdim memişleri 

Koca izin vermiyor ben böyle beğeniyorum gerek yok diyor bir de tabi Allahın verdiğini beğenmemek olmaz diyor o konuda fikrim yok ama 

tarafından

E ama benim burnum bükük ve bunu Allah yapmadıkı Allah bana küçükken çok normal bir burun verdi ben o burnun içine şey ettim

(3,674 puan) tarafından

😃 sen belliki çok takmışsın bu konuya 

(3,331 puan) tarafından

Bende göğüs estetiği istiyorum ama çevre var işte🤣

(3,674 puan) tarafından

Hah çevreyi salla gitsin eşin okeyse yaptır gitsin kız 

Zaten artık okadar doğal oluyor ki belli bile değil

+1 oy
(9,885 puan) tarafından

Sağlık sorunum yoksa hayata yapmam Allahın verdiği bedene ezyet edersez hesap veremem Allaha şükür bende yok öyle bişey eşimde var sağlığin icin ol diyom burnu baya yamu k

+1 oy
(6,419 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canısı bide tek derdin o olsun kız bence senin hormonlardan dolayı bu kadar çok kafaya takıyorsun. Soruna gelecek olursak benim dişlerim zirkonyum sanırım estetik diş diyorlar buna 😅

+1 oy
(8,872 puan) tarafından

Burun kemigimde eğrilik var korkudan ona bile yokmuş gibi davranıyorum 🫣 zaten burnumuda beğeniyorum orasıda ayrı 

+1 oy
(2,176 puan) tarafından

Burnu bükükleeeerrrrrr burnu bükükleeeerrrrrr anasız babasız garip yetimler 😁 ayyy bacım tek derdin bu olsun boşver elbet burnun yapılır, sen kendinin ve bebeğinin sağlığını düşün.

+1 oy
(3,817 puan) tarafından

Yok ama olsun isterdim😁

+1 oy
(1,700 puan) tarafından

Yok ama burun bende isterdim dinen sakıncası var diye korkuyorum nefes almamida etkiliyo sanki yüksek yastıkta yatiyorm uyuyamıyorum  nefes alamıyorum bebde

+1 oy
(1,418 puan) tarafından

Yok keserim satırla yok başka bişi ya normal bir şeymiş gibi nasıl bunu dile getirebiliyorsunuz çok korkunç nasıl kelimeler bunlar 

+1 oy
(108 puan) tarafından

Burnumda eğrilik vardı hem kemiklerde hemde dışardan egriydi bende yaptırdım birde alt yüzüm erkenden sarkmaya başladı şöyle bir alt yüz lift yaptırmak istiyorum başka da bir şey istemem açıkcası

+1 oy
(183 puan) tarafından

Bende bir ara burnuma cok takıyordum biraz kemerli oda cocuken cakmıstım burnumu kemer oluştu bi ara baya takmıstım estetik filan sonra botox yaptirim bari diyordum ama sonra tamamen gereksiz oldugunu düsündüm takmıyorumda artık 

+1 oy
(1,705 puan) tarafından

Elmacik kemiklerimde anlimda dudaklarimda botoks var burnum estetik belim estetik (inceltme ameliyatı) gülüş çizgilerim botoks burun ucumda botoks var var da var kisaca yapay güzelim ama ayyyy doğal guzelliğim tatlimmmm diye geziyorum tabi :D 

+1 oy
tarafından

Şuan ihtiyacım yok ama bi gün yaptırırsam burnumu ve cenemi yaptıracam zaten kalıcı makyaj sayesinde bi kaç yıldır kafam rahat

0 oy

1 adet estetik vardir bendede

tarafından

Burun mu? 

yooooo burun degil

@Gastamonlummm ge looo 

tarafından

Nere o zaman? 

bosver ama var 1 tane

tarafından
+1

Biryeri tahmin ettim ama neyse 

hiimmmm🤔🤔🤔🤔

tarafından

Hahahahahahahaa ne estetiği 🤷‍♀️😁😏

(9,081 puan) tarafından

ben biliyeeeemm😂😂😂

ama o pek estetik sayilmjyo dimj

0 oy
(1,853 puan) tarafından

Benime estetiğim yok ama bir burnumu yaptıracağım sonra biraz dudak ve çene dolgusu Buda bugünden 😂

tarafından

A benimde kahkülüm varya gözlerimde senin gözlerinden bir tık koyu tek farkımız benim burnum bükük

(1,853 puan) tarafından

Benim burnumda kemerli ama ailemde kimsenin değil . Kırık burnum maalesef 🥲

tarafından

Düşdün mü? 

(1,853 puan) tarafından

Burnuma basketbol topu gelmişti 😅…. 

tarafından

Ay oda iyi değil ya acıtmıştır

0 oy
(2,829 puan) tarafından

Koca:Ben ne alaka agegegw 😂😂

Bende de 1 adet var ama en çok istediğim göğüslerim, küçültmek istiyorum 😅 şuanda sadece dudağımda var eridi biraz 

tarafından

O koca çok alaka ya ben zaten öncedende deliydim şimdi tımarhane kaçağı oldum sayesinde onun o mavi gözlerini satırla et doğrar gibi doğramak istiyorum 

Ben birara göğüslerimi büyütmek istiyordum çünki küçük! Burnumda bükük 

0 oy
(3,249 puan) tarafından

Hiç estetiğim yok. Ama kbb doktoru yıllar önce burnum kırık olduğu için ameliyat olabilirsin demişti ama burnum o kadar güzel ve hoşuma gidiyor ki bozulacak kokusuna o minicik yamukluğu umursamıyorum. Zaten birine demediğim sürece anlamıyorda

0 oy
(3,331 puan) tarafından

Estetiğim yok ama burun yaptırmayı düşünüyorum bu sene inşallah🥰

Dudak dolgusu da istiyorum bakalım🤣

0 oy
(6,958 puan) tarafından

Burnum tek  cnm 

tarafından

Aslında benimde kaç ay önceye kadar burnum güzeldi ama erteledikce erteledim 

(6,958 puan) tarafından

Niye cnm  erteliyorsunki

tarafından