+1 oy
1,102 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından

İyi akşamlar nasılsınız? Ben iyi olmaya çalışıyorum kocamın kafasına satır fırlatmak istiyorum ama şimdilik oturuyorum. Neyse gece gece can sıkıntısına girdim son durağım bura oldu

Hiç estetiğiniz var mı? Benim vardı ama birkaç ay önce kaza geçirdim çok yazık ki burnum helak oldu şuanda bükük duruyor,çevremdeki insanlar hayır güzel diyorlar ama bükük işte. Banada bahane oluyor ağlamak istiyorum aslında tekrar ameliyat olucaktım hamilelikten dolayı 9ay ertelendi çocuğumu bükük burunla karşılayacam umarım dalga geçmez🙁

29 Cevaplar

0 oy
(14,449 puan) tarafından

Geçmiş olsun 

Benim hiç yok

tarafından

Teşekkür ederim

-Reklam-
0 oy
(3,269 puan) tarafından

Geçmiş olsun. Bende hiç yok. Yaptırmak istediğim bir yerimde yok aslında. Sadece cilt bakımına gitmem lazım. Gebelikten kalan bir kaç leke var onların yok olması lazım 🙂 

tarafından

Gebelikte ne tür lekeler oluşuyor ki?? 

(3,269 puan) tarafından

Hormonlar değişiyorya mesela bende hiç sivilce olmazdı sivilce çıktı lekeleri kaldı. Birde karaciğer enzimlerim çok yüksekti siyahımsı lekeler çıktı boynumda onlarda kremlerle vs az kaldı. Bunlar için gideceğim ya. 2 oğluma hamile iken böyle şeyler yaşamadım. Son kızıma hamile iken maalesef böyle oldum :)

tarafından

Anladım umarım hemen çabucak geçer 

0 oy
(1,121 puan) tarafından

Doğumdan sonra popom büyütmek istiyorum göğüslerimi küçültmek istiyorum zayıflamak istiyorum dişlerini yaptırmak istiyorum

0 oy
(23,325 puan) tarafından

İbrahim Selimin sesi ile okudum ünlülerin yapaylığı ile cevap vereyim yok karşı değilim ama yaptırmadım yıllar içinde yüzüm oturdu 😂😂😀

tarafından

Ama cidden böyle söyleyenler varya mesela Rabia Soytürk ama kızın burnu çok güzel bükük değil bazı şahısın burnu gibi

(23,325 puan) tarafından

Ben doğallıktan yanayım saçımı daha yeni yeni boyamaya başladım işe bile yataktan kalktığım gibi giderim ama çok sorun ettiğim veya sonradan değişen bir şey olsaydı düzeltirirdim 

0 oy
(616 puan) tarafından

Benim yok canım doğuştan çirkinim 😂😂😂😂🫣

(616 puan) tarafından

Şaka yapıyorum canım zaten benimde burnum büyük ama sorun etmiyorum hiç,😊🫢

tarafından

Evet büyük bükük değil en azından

(616 puan) tarafından

Kız senin estetikten sonra mi oldu bükük yazdın da anlamadım sırf öyle olur diye ben hiç Cesaret etmedim estetiğe sonra zaten alıştım 

(616 puan) tarafından

Ama bu kadar sorun etme kendine canım eminim her şekilde guzelsindir ❤️❤️

tarafından

Yok benim burnum küçükken gayet iyiydi 8yaşındayken düştüm bir o zaman büküldü bu sene tekrar dikkatsizlik yaptım kaza geçirdim tekrar estrtikli burnum büküldü

0 oy
(348 puan) tarafından

Valla gogüslerimi büyutmek isterdim oda malesef öyle bı şans yok 

tarafından

Neden ki? 

(348 puan) tarafından

Ya  eşim  izn vermez  ve maddi olark zor yani

0 oy
(215 puan) tarafından

elmacık kemiklerimi yaptırmak çok istiyorum ya bide diş gözlerimde badem göz yapsam karın germe ameliyatı olsam ama nerdeeeeeee para yok 

0 oy
(1,228 puan) tarafından

Burnum estetik ama hiç kimse bugüne kadar anlamadı eşim de eski fotoğraflarıma bakip burnun patlıcan gibiymis derdi ben de ergenlik dönemi büyümüştü der gecistirirdim ama gecen sene söyledim şok oldu 😁 kızlar burnum estetik ama doktora doğal olsun demiştim ufak bir toplamış ucunu kaldirmis gibi oldu çok küçültmedi tanıyan tanımayan da anlamıyor ama memnun musun desen keşke doğala benzesin demeseydim biraz daha küçük yapsaydı (eski burnum da çok kötü değildi sadece biraz ucu assagidaydi hafif ben çok rahatsız oluyordum)

0 oy
(1,473 puan) tarafından

Yeni doğacak bebege ***** burun travması yaşatma gözünü sevdiğim bi çare bul bebiş gelmeden hahahahsjjsjw

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,776 soru

24,063,706 cevap

330,265 kullanıcı

...