+1 oy
248 göst.
Diğer kategorisinde (2,358 puan) tarafından

image

image

2 ay önce masanın sivri köşesine denk geldi. Doktor dikislik bisey değil dedi. Krem falan da vermemişti.  Dikis atarsam iz kalir demişti. 2.ay da bu şekilde iyileşti. Böyle mi kalir ya da daha da duzelme şansı var mı? 

4 Cevaplar

0 oy
(24 puan) tarafından

Valla canım pek emin değilim geçeceginden çünkü belli iz kaldığı ama ümitsiz olma derim henüz kızın küçük büyüyünce cildi de yaşına göre değişeceği için bence büyüyünce az da olsa geçer ama denemek de fayda var sarı kantaron yağını bir al kullan birşey kaybetmezsin inşallah geçer 

(2,358 puan) tarafından

Elimde orijinal kırmızı kantaron yağı var. Yarın dermatolojiye  götürucem kızımı. Peki senin çocuğun da dikis izi ne kadar sürede gitti

(24 puan) tarafından

İki ayı buldu gitmesi şuan bir sene oldu birşeyi yok şükür 

(2,358 puan) tarafından

2 ayda dikis izi yok olmuş. Maşallah. Kızıma dikiste atılmadı ama neden böyle gitmedi iz ya

-Reklam-
0 oy
tarafından

image

Bu krem nokta kadar iz bırakmıyor, biraz pahalı ama değer 1 hafta önce kızımın yüzü 
(2,358 puan) tarafından

Cnm yazdığın gelmedi. Kızımın yüzü dedin?

tarafından

Uygulama siliyor yazdımi kusura bakma 

0 oy
(9,982 puan) tarafından

Benim kaldı elimde var bi iz benim 3 yara izim var 2 tanesi büyuk 

0 oy
tarafından

Büyük kızımın da aynı yerde aynı şekilde olmuştu canım 4 5 yıl olmuştur belki de geçmedi maalesef izi var Allah kalıcı hasar bırakmasın bana göre bunlar tatlı izler 

(2,358 puan) tarafından

Amin cnm Allah korusun. 2 ay oldu bakalım bugün doktora gidicem belki krem onerir

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 144 göst.
+1 oy
3 cevap 181 göst.
0 oy
0 cevap 81 göst.
0 oy
2 cevap 97 göst.

Kategoriler

1,474,293 soru

24,137,242 cevap