+1 oy
195 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,285 puan) tarafından

Kızlar trendyoldan 1000 tl ye spor ayakkabı aldım bugün giydim hafiften açılmalar olmuş bile. Müşteri hizmetleri ile görüştüm incelemeye alınacak dediler. Sonuç alabilir miyim? Var mı bu şekilde problemi çözülen 

image

4 Cevaplar

+1 oy
(8,296 puan) tarafından

Yorumları okudun mu? Kullandıktan sonra geri alacaklarını sanmam 😕

(1,285 puan) tarafından

Sadece bir yorum vardı bende modelini beğendim diye aldım. Elimde patladı resmen. 

-Reklam-
+1 oy
(2,146 puan) tarafından

Benim başıma benzeri geldi 

Gömlek almıştım etiketini kopardım koydum dolaba hiç kullanmadım denemeye fırsatım da olmadı . Dolaptan çıkardım 1 hafta sonra deneyip makinaya atacaktım yemin ederim kumaşı berbat her yerinden yırtılmaya başladı.  Müşteri temsilcisi ile görüştüm incelemeye alındı paramı geri yatırdılar 

Bence şansını dene derim trendyol güvenilir genelde mağdur etmiyor müşteriyi büyük ihtimal ile paran geri yatar

(1,285 puan) tarafından

Tesettür ederim. Talep oluşturdum aldığım 10 gün oldu zaten. İnşallah geri yatar parası. 

0 oy
tarafından

Trendyol asistanla görüşürken aynı zamanda satıcı firmaya da yazın yoksa çözüm olmaz.iadede ısrar et satıcılaranverilencbi puan var Trendyol tarafından firma puanı düşmesin diye geri alabilir az bı parada değil insan desin aman..

(1,285 puan) tarafından

Teşekkür ederim firmaya da yazayım. Evet az değil gerçekten ilk giymede böyle olduysa biraz giyinsem çöp olacak.

0 oy
(4,772 puan) tarafından

Canım şöyle bir şey oluyor sen bunu iade ediyorsun ya dedi bu firmaya gidiyor firma bunu inceliyor firmadan kaynaklı bir şey olduğu için paranı iade edebiliyor ama firma kendinden kaynaklı olduğunu kabul etmesi gerekiyor 

(1,285 puan) tarafından

Firma zaten kabul etmez bence ben fotoğraf attım hala dikişli ayakkabı açılma olmaz yazmış bana. Bu ayakkabı da açılma yok mu sizce. Hem de çökmüş. Daha ilk giyme de 

(4,772 puan) tarafından

Canım sen iadeni gerceklestir sadece firma değil trendyol'da buna bakıyor inceliyor ilk önce Trendyol inceliyor sonra firmaya yolluyor eğer Trendyol bu firma hatası derse firma almak zorunda ben trendyolun iade bölümünde çalıştım 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 216 göst.
1 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde ZelihaAytac (638 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 119 göst.
16 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 84 göst.
5 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Emellllsdkkk (359 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 189 göst.
7 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,971 soru

24,147,541 cevap

334,722 kullanıcı

...