+1 oy
95 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (256 puan) tarafından

Oğlum 3 yaşında. 1 aydır sürekli ertelenen ameliyatı yarın olacak inşallah. İçim çok huzursuz. Tedirginim. Oğluma bir serum takılırken bile 5 kişi zor tutup takıyorlar. Çatlayacak kadar korkup ağlıyor. Tecrübeli anneler var mi bu konuda bana tavsiyeleriniz nelerdir? Çok teşekkür ederim şimdiden. Dualarınızda bize de yer verirseniz bugün çok sevinirim.

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

Benim yegenimde oldu gayet normal bı gece yattı sıvı şeyler yedi bı sure o kadar çok rahat geçti korkma ☺️ sen sajin kal oda sakinleşir inşallah RABBİM safi isminin hurmetine şifa versin 🤲

(256 puan) tarafından

İnşallah çok teşekkür ederim.

-Reklam-
0 oy
(2,642 puan) tarafından

Benim oğlum oldu. Bizde önce meyve suyunun içine bir ilaç döktüler onu içirdiler. O biraz sersemletti. Beni ameliyathane kapısına kadar aldılar. Annen üzerine önlük giyip gelecek dediler. Ay o an o kadar üzgündüm ki ben bile inandım nerede giyineceğim diye bakındım. 🤦🏻‍♀️😀 Sonra oğlumu içeri alınca beni de odaya gönderdiler. Çıkınca hala narkoz etkisindeydi hasta bakıcı adam zor zaptediyordu. Ben kucağıma alıp odaya götürdüm. O sırada tutamadım damar yolunu çekip attı. Dikkatli ol babası yanında olsun mutlaka çünkü narkoz bi deli gücü veriyor sanki bizim pandemi sebebiyle almadılar tek başımaydım arada gelip görüp gitti. Ama çabuk atlattı çok şükür aynı gün çıktık eve yatış olmadı. Çıktıktan sonra şarkılar söyledim sardım sarmaladım sarılıp yattım sakinleşmesi için bir iki saate attı narkozu kendine geldi.

(256 puan) tarafından

Aynılarını yaşadık biliyor musun? Ameliyathaneye kadar kucağımızda götürdük. Kapıda narkoz verip içeri aldılar. Ellerimizde bayıldı. O an çok kötüydü. Dua ettim rabbim hiçbir anneyi evladiyla sınama diye. Çıkışta da aynı sizin gibi kıyameti koparmış kucağımda götürdüm damar yolunu çekti aldı tam 3 kere açmak zorunda kaldılar. Halen sakinlesemedi. Bakıp bakıp agliyo. Gitmek istiyorum diyor. Sadece kucağında sakin. Rabbim hiç kimseyievladiyla sinamasin beterlerinden korusun cümlemizin evlatlarını. Size de çok geçmiş olsun

Bilgilendirme için çok teşekkürler 

(2,642 puan) tarafından

İçini çeke çeke ağlıyordu benim oğlumda sarılıp şarkı söyleyip sakinlestirmiştim. Akşamüstüne doğru kendine gelmişti. Sonra da eve göndermişlerdi zaten. Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın. Nerede varsa bütün şifa bekleyen Rabbim şafi adıyla şifa versin yavrularımıza 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 124 göst.
+2 oy
2 cevap 79 göst.
21 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Yenianne3545 (16 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 148 göst.
1 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,734 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,440 soru

24,124,791 cevap

333,673 kullanıcı

...