2 çocukla çamaşır hiç bitmiyor haliyle sürekli evin içinde çamaşır teli hem görüntü hem sürekli çamaşır as topla vakit alıyor..kurutma makinesi kullananlar tavsiye edermisiniz ? Şuan müstakil evdeyim bahçe var yazın kullanmayacağım
2 3 yıldır kullanıyorum hiçbir sikayetim yok tek sikayetim keşke daha erken alsaydım 😁 bu güne kadar esimin 2 3 tişörtü 1 beden kadar küçülmüş sadece
Ben bebeğimin kıyafetlerini de yıkıyorum hepsi %100 pamuk öyle ciddi bir cekme olmuyor
Canım markası nedir
Rica etsem söyler mısın 🫶❤️🪻
Beko benimki
Teşekkür ederim canım
Hakkını helal et
Estağfurullah ne demek.
Aklı ve parası olan mutlaka almalı . Aradan bir iş çıkıyor. Dolabım sürekli temiz kıyafet dolu oluyor. Kışın günlerce bekleme derdim yok . Akşam yıkayıp kurutmaya atıyorum sabaha mis gibi hazır .
Evet tavsiye ediyorum ama çamaşırları yıpratıgi bir gerçek.
Kıyafetler er ya da geç eskiyor zaten özellikle havlu nevresim gibi şeylerde kullanırım sanırım
Evet ben de böyle düşünüyorum
Ben tavsiye ediyorum hem kolaylık açısından hemde bussuru pislik giyiyormusuz alerjimlerim vardı şuan alerjim fazla lanse etmiyor
Bende kesinlikle tavsiye ediyorum
3 çocukla süper işe yarıyor
Bizim evimizde müstakil yazın bahçeye asarım ama kışın kurutma makinesi elim ayağım hele ki çocuk doğduktan sonra daha çok anladim değerini 😁 çünkü kışı uzun ve ağır geçen bir yerdeyiz 😏
1,476,251 soru
24,166,675 cevap
335,632 kullanıcı