satilik kopru var deseler kosa kosa alici potansiyeli bende
bundan fayda goren yokmus loo
aman icimde kalacagina evimde kalsin😂 dedim bunun bahanesiyle yag falan surerim bacaga nemlenir duzenli masaj olur
Ben bir arastiririm en ucuz hangisi dolandiriyorsa ondan alırım
hahah 😂
Noldu cikmiyor mu ordan:)
yok guzel bakalim
ise yararsa aldim ama oek sanmiyorum .:) en azindan masaj yapar dolasimi hozlandirir diye dusunerek aldim . ortakcim cikti oglan😂 birazdan kizda okuldan gelir o da salça olur😂😂
paran yetecekse hadi bakalım da sanmıyorum ;) köprü pahalı olur
beni en uygunu da dolandıramaz herhalde ;) bin liraya satacak halleri yoktur kesin
500 tl satim istiosan sana elimde var 😂
kız işte o kadarına da inanmam ;) ondan yani dolandıramazlar. ama gerçi köy köprüsü de özel günlerde gelen giden çok oluyor dersen belki yerim belli de olmaz
kaldirim tasi satayim ozaman 😂
heh o olur işte ;)
canan koprum var 😀😀
zayiflatan bir kopruyae alirim 😂😂
Bu neyki herkes anlamış ben anlamadım
yok kiz bacak inceltme seysi😂😂
https://www.instagram.com/reel/DE19YoltB2a/?igsh=NTV3ODIxOHJjbXE4 ahanda bole ama ben daha uygun baska modeli aldim
yorumlardan anladjm caktirma bende yüz masaj aleti almistim bosa para harcamada ustume yoktur
hangisi su moen var ems uc isikli kirmizi yesil mavi titresimli isili ondan mi? . onu alcam ben . kart ekstrem kesilsin de bu ay cok alisveris yaptim eve meve kendime cocuklara baya patlattim karti kesilsil de ektre oyle alcam
isiksiz dumduk biseydi on seneyi gecmistir bir kere yaptım kimbilir nerde😀
Elimde helalinden Ford transit çingene kasa araç var muayeneden dün çıktı baş kontağa git . Ne dersin😅
zayiflatan bir haltsa hemen atlatim 😂
Liposuction etkili bin köy yolunda gez titreyerek zayıflatan aletler gibi 😅😅 böbrek taşına birebir
Ise yariyo mu bari
bugun geldi bakAlm ama yaparkrn kollar agriokol gucu gerekio
Bol bol masajlar ve zayıflamalar😉
Güle güle kullan
1,472,281 soru
24,109,349 cevap
332,873 kullanıcı