+2 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (28,709 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar haftaya cumartesi direksiyon sınavım olacak nasipse bu hafta 3 gündür derslere gidiyorum geriye 4 günüm daha var ders için ama bu süreç tamamen bitmedikçe vücudumda bi boşluk halsizlik hissediyorum ve dersler başladığından beri de hep böyle olmaya başladı dua edin inşallah tek sefer de geçeyim çok istiyorum bir ehliyetim olmasını kendim bir yerlere gitmeyi ihtiyaçlarımı karşılamayı derslerde de hatalarım oluyor bazen o an kötü hissediyorum kendimi biliyorum şuan yeni 3 gündür sürüyorum normaldir hatalar ama düzelir mi bu durum heycanımı nasıl yenebilirim

2 Cevaplar

+2 oy
(163,447 puan) tarafından

o kurslarda verilen dersler cok yetersiz tam donanim olmadan heycani stresi olan adaylar sinava aliniyo ders saatleri cok kosa bana gore o egitmle alinan ehliyetle trafige otobana cikmak zor yaa heycanini yenmen nasi olur bilmemde herseferinde direksiyon basinda heycan yapman cok tehlikeli olur relax ol heycan yapcak bi durum yok ki ❤️

+1

sonucu yaz kutlamayi nerde yapiyoz 1 icli kofte isterim

(28,709 puan) tarafından

İçli köfte mi 🤣 tatlı daha iyi olmaz mıydı sonucu geçsem de geçemesem de yeni bir postla mutlaka bildiricem🤭

+1

beni etiketle kacirmiyim sonucu aay tatli cok yedim bu ara canim icli kofte istiyo 🥰

(28,709 puan) tarafından

İçli köfte bende çok severim henüz hiç yapmadım ama🫣

+1

ehliyeti alinca yap bana❤️❤️

-Reklam-
+1 oy
(17,286 puan) tarafından

Bende senin gibiydim. Üstelik hamileydim. Korka korka girdim sınava. İlk girmede geçtim çok şükür. Sende geçersin inşallah. 

(28,709 puan) tarafından

İnşallah ya çok istiyorum hoca hata yaptığımda kızıyor ilk günde kızmıştı kızması benim için daha iyi ama o an rahatsız oluyor insan geriliyor video falan çektirdim bugün bazı yerlerde o tarif etti video çekerken izlerim dedim en azından aklımda kalması için 

(17,286 puan) tarafından
+1

Hocanın tavri benide geriyordu. Benim direksiyon derslerimi hocanın şahsi arabasıyla yapıyorduk. Debriyaja basmadan vites değiştirmeye falan  çalıştım ilk derslerde. Hoca bayaği sinirleniyordu. Onun tavırları beni geriyordu. Sınav günü o kadar iyi hocalara denk geldimki anlatamam. Beni rahatlattilar, sorunsuzca yaptım. Derslerdeki hataları sinavda hiç yapmadım. 

(28,709 puan) tarafından

Ben ilk gün paralel parkta çıkarken dubayı kırdım ona kızmıştı (bence haklı) boyum kısa debriyaj a zor yetişiyorum bastım sanıp stop ettim bi kaç kere onda da kızdı biraz 🥲

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 344 göst.
20 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde zeynepcelik (2,462 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 81 göst.
+1 oy
14 cevap 598 göst.
+2 oy
4 cevap 243 göst.
8 Mart 2025 Diğer kategorisinde BoncukGozlum (28,709 puan) tarafından soruldu

Kategoriler