Henüz elime geçmedi o yüzden nasıl bilmiyorum
Süpürge olarak zaten robot süpürgem.vardi sizce bu resimdeki ürün detaylı temizlik için yeterli olurmu
yani guzel ama bu taz seyler hassas . dyson var benim dyson ile oyle haldir saldur hatur hutur supurulmuyor nazik olmak gerek😂😂 hortumlu supurgelye hirtumundan cek hooop yanima gelsin harala gurele supurmeyi ozledim valal 😂😂😂 fakir ruhumu yenemiyorum😂😂😂😂
Ya ben de Xiaomi robot süpürgem var çok memnunum ama detaylı temizlik için büyük bir süpürge istiyordum eşim de hem dikey hem büyük kampanya varmış o yüzden bu ürünleri almış ben de bilemedim kararsız kaldım iade edip başka bir şey mi alsam diye
Yorumlarda herkes kötüleme ama ben çok beğendim ya özellikle dikey Süpürge değil diğeri gerçekten çok iyi yani annemler Philips almıştı baya da pahalıydı ama karaca ondan daha bile güzel çekiyor bence iade etme
@Casperiye . Ya canım iki ay sonra bana da Dyson gelecek heycanla bekliyorum. Annem çocukla çok daha kolay kullanırsın diye sağolsun hediye alıyor 😅 senin yorumu görünce bı korktum ama oğlum da 16 aylık ve süpürge hastası umarım başına bişey gelmeden kullanabiliriz 😅
yok cok guzel aslinda pratikde. robotu acip iki saatte onu bekleyene kadar dysnla cekiyorum odalari hemen yada bisi dokulunce hemen getirip hallediyorum ama hatur hutur harala gurele supurulmuyor hortumlunun verdigi hunharca supurme hissi olmuo. nazikce supuruyorsun. bide toz mesela her supurmede bosaltin debio da ben uc dort bekletiyorum dolana kadar onu bosaltmasi temizlemesi zoruma gidio. ama performans on numara mmnun kalirsin
Ben karaca sevmiyorum kahve makinesi neyse de süpürge için tercihimi başka markadan yana kullanırdım ben.
Xiaomi robot süpürgem var ondan çok memnunum ama karaca bende hiç kullanmadım büyük bir süpürge ihtiyacım vardı sürpriz yapmak istemiş ama iade etsem mi bilemedim
Ben karaca ürünlerinden memnun değilim açıkçası supurge için bence başka marka almalısın birde dikey süpürgeyle ayrıntılı temizlik yapamıyorum ben benim de Arçelik var dikey ama genel temizliği yine normal süpürge ile yapıyorum dikey her yere istediğin gibi girip cikmiyor
Dik Süpürge Bosch var benim günlük süpürge için aldım bu nasıl bilemicem . Dik Süpürge alana büyük süpürge hediye olması değişik geldi 😅 Karaca hamur yoğurma makinası var ondan memnunum
Benim aynı model arçelik marka kahve makinesi var 5 yıldır kullanıyorum çokta güzel ama Karaca markasını bilmiyorum
Teşekürler canım
Güle güle güzel günlerde kullan eminecim ama karaca pişmanlıktır süpürge ile fikrim yok🤣
Kahve makinesi değiştir mutlaka süpürge hakkında bir fikrim yok belki başka bir marka olabilir
Bu kahve makinesi iyi değilmi canım
Karaca nin kahve makinası kopuksuz yapıyor canm bide çok fazla şikayet var
Karaca'nın elektriklelilerini ben beğenmiyorum. Evlenirken çeyiz setinde normal süpürge vardı yani eh işte. Ama özellikle mikser falan 1 sene dolmadan bozuldu
Karaca'dan ne nevresim alınır ne elektrikli alet
Dik süpürge rezalet. 2 aya çöp diğerlerini bilemiyorum Karaca'dan böyle seyelr almamak lazım
Dik Süpürge sini kullndin mi canım
Bi alt modeli sanırım benimkiydi o böyle katlanmiyordu gırgır ondan daha iyidir yani üflesen daha iyi temizler öyle rezaletti
Süpürgesini bilmiyorum ama kahve makinesi güzel değil canım kaynatiyor köpüklü yapmıyor
İki ayarı da mi köpüklü yapmıyor canım
Yapmıyor canım benimki öyle memnun değilim
Karaca vantuz süpürgesini kullanıyorum çok çok memnunum gerçekten indirimde almıştım iyi ki almışım detaylı temizlikte çok iş görüyor çekim gücü çok yüksek bir tane ince halim var onu süpürürken zorlanıyorum sadece çekim gücü yüksek olduğu için halıyı havaya kaldırıyor onun dışında hiç toz bırakmıyor kullanışlı eminim çok beğeniceksin hayırlı olsun♥️
Aaa canım çok teşekkür ederim yorumun için ♥️
Kahve makinesinin 2lisini kullanıyorum memnunum
Benim vardı bu süpürgeden memnundum ama sonra durduk yere bozuldu çalışmadı garantiye götürdük değiştirdiler başka süpürge istedim onu gönderdiler ıslak ve kuru temizleme olandan 3 haftadır kullanıyorum şuanluk memnunum
Keşke kahve makinesini sütlü olandan olsaydı arada 400 TL falan fark var daha iyi olurdu
Genel olarak ürünler güzel güle güle kullan
Onu alacak mis öner memisler orda rezidansı çabuk yaniuor diye bende söyledim aynısını hatta dedi istersen değiştir ama böyle dediler dedi
Etrafımda çok kullanan var çokta memnunlar canım
Tamda fotoğraftaki süpürgelerden var bende. Bizde bu şekilde set halinde aldık. Asla memnun değilim. Büyük süpürgenin hareket kabiliyeti hiç yok çok yorucu bir süpürge o yuzden evi eşime süpürtüyorum oda bıktı garibim. Dik olanda aman aman bir performans göstermiyor. En yuksek güçte çalıştırırsan 10 dk maksimum gider şarjı oda iyi bir temizlik yapmıyor zaten.
Karaca'nın elektronik aletlerinden bikac kişiden duydum memnun değillerdi canım ama model olarak falan degir belki hepsi aynı olacak diye de birşey yok😊 güle güle kullan bu arada ❤️
Vallahi ben hoşlanmıyorum bu dikey süpürgelerden benimkisi kablolu arçelik'ten aldım paldır küldür arkamdan geliyor detaylı temizlikte günlük temizlemede çok işime yarıyor o kadar hırpalamama rağmen sağlam da yani hiç arıza göstermiyor 😅😅
Philips marathpn öneririm harika
Kahve makinesini bilmem de babannemde ve yengemde büyük süpürgeden vardı. Gırgır daha iyidir diyebilirim. Filtreleri boşalttım temizledim değiştim ne yaptıysam artıramadım çekişini. Elinde pratik bir süpürge istiyorsan ya Dyson v15 alacaksın ya da fantom kablolu dik süpürge.
1,466,890 soru
24,036,753 cevap
328,960 kullanıcı