+6 oy
380 göst.
Diğer kategorisinde (1,870 puan) tarafından

Bir kaç fotoğraf paylaşıp ne olduğunu açıklayacaktım ama gerçekten fotoğraflara tekrar bakmaya içim el vermedi. Bu seferlik beni affedin.  

Önce Azerbaycan Türkü kardeşlerimizin, sonra tüm Türk dünyasının tekrar başı(mız) sağolsun. 😥

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Hocalı'yi unutma unutturma;(( Rabbim mekanları lni cennet eylesin inşallah 

-Reklam-
0 oy
(26,026 puan) tarafından

Ah ne kadar mutlu ediyor biz Azerbaycanlılarin zor gunlerini sizlerinde unutmamaniz☹️

(1,870 puan) tarafından

Aynı soydan gelip, aynı asil kanı taşıyoruz. Acınız acımızdır, sevinciniz sevincimizdir. Tanrı Türkü korusun 🤲

(26,026 puan) tarafından

Amin amin . Allah razi olsun ❤️

(7,466 puan) tarafından

Dün kızı yüksekten düşen sen miydin canım 

(26,026 puan) tarafından

Evet oyum canım Allah razi olsun ❤️

Dün post açmıştım toplu cevap icin . Gittik hastaneye direk tomografi cekildi hersey temiz çıktı. Gozetimde tutulduk 2 saat geldik eve. Allah hepinizden zrazi olsun. Dualar sayesinde yavruma bir sey olmadi.  Çok kötü düşmüştü. 

(7,466 puan) tarafından

Postu görmedim canım merak ettim bende. Sevindim iyi olmasına

0 oy
(6,296 puan) tarafından

Unutulmayacak, hatırlayınca kanımızın donduğu ne çok gün var artık.😔

(1,870 puan) tarafından

Malesef Filizim malesef  :((

0 oy
(23,359 puan) tarafından

Unutulacak bir an unutulacak bir olay değil maalesef :( Türkiye Cumhuriyeti vatandaşım ama köken olarak Azerbaycan Türküyüm. Çok üzüldüğüm bir olay herkesin sessiz kaldığı kör sağır dilsiz olduğu bir katliam da bu  

0 oy
(3,281 puan) tarafından

Herşeyi unuttukları gibi buda unutulmuş. Baksana gösterime ve cevap sayısına. Ne yedik de böyle uyuşturulduk acaba. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 343 göst.
11 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,033 soru

24,067,012 cevap

330,421 kullanıcı

...