+1 oy
602 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (322 puan) tarafından

Kızlar bugün de benden gelsin bı post

Siz sevdiğiginizle mı evlenidiniz yoksa sizi sevenle mı 

Ben beni sevenle evlendim ama pekde bı işe yaramadı 

25 Cevaplar

0 oy
(396 puan) tarafından

Hem sevip hem sevildiyin zama daha guzel oluyor

-Reklam-
0 oy
(1,126 puan) tarafından

Evlilik tek taraflı sevgi ile çekilecek şey değil. İçinde cinsellik barındırıyor ben sevmediğümle bunu yaşayam beni sevmeyenle de yaşamak çok zor gelirdi. Şayet ikimizden biri sevmiyor olsaydı. Neyse ki ikimiz de birbirimizi seviyoruz. 

Beni çok seviyor bana deli gibi aşık bensiz yapamaz edemez diye bencilce duygularını tatmin etmek için evlenmek, kaybedeceğini bile bile kumar oynamak gıbı bişi. Çünkü aşk zamanla azalan bir şey rutin öldürür aşkı.O aşk ölünce sana toz konduramayan insan artık senin butun kusurlarını görmeye başlıyor O yuzden evlilik aşkı öldürür deniliyor. 

Kimse de çok seviyorum aşığım diyerek evlenmesin çünkü insan bı yere kadar sabrediyor daha az önemsenmiş olmasına

(322 puan) tarafından

Aynen öyle valla bende beni sevenle evlendim 4 yıldır evliyiz hiç bir şey yokken şimdi klakip vücudum da bı hat olduğunu söylüyor. Sevgi bir yere kadar gercekten

0 oy
(64 puan) tarafından

Annem hep senin sevdiğinle değil seni sevenle mutlu olursun derdi ama sizde beni sevenle evlendim ama pek bir işe yaramadı diyorsunuz bilemedim şimdi kafam karıştı valla 

(322 puan) tarafından

Evli değil misiniz 

Bence insandan insana değişiyor ya bu durum evet eşim bebi seviyordu ben sevmiyordum aylelerden dolyi evet dedim belki severim ilerde diye ama eşimden ilgi sevgi görmeden sevemedim de seviyirmuş gibi davranıyorum ise 

0 oy
(240 puan) tarafından

Beni sevenle evlenirim çünkü ben kolay kolay kimseyi sevmem yani bir söz varya ruhun burda aklı başkasında benim öyle değil işte ben her halükarda onunla aynı evde yaşıyacağım için onu severim illaki 

(322 puan) tarafından

Bende beni sevenle evlendim ama hiç de düsundugüm gibi olmadı her şeyin hayırlısı rabbim mutluluğunuzu dayyim etsin inşallah 

(240 puan) tarafından

Şuan evliyim bende severek evlendim ama keşke evlenmeseydim  söylediğim şey öylesine söyledim sorunuza yanıt olsun diye ama gerçekte asla evlenmem bidaha dünyaya gelsem

(322 puan) tarafından

Rabbim pişmanlık vermesin inslalah mutlu olursunuz huzurunuz dayyim olur 

(240 puan) tarafından

Çok teşekkür ediyorum cümlemizle inşallh sevgiyle kalın:)

0 oy
(3,099 puan) tarafından

Başta eşim seviyordu, benim mantık ve aile faktörüydü. Nişanlılık döneminde karşılıklı oldu şükür.

Kuzenim birini çok sevmişti,olmayacak ve hayırsız biriydi. Onla ayrıldıktan sonra "Alamazsam sevdiğimi,severim aldığımı" demişti. Gerçekten de öyle oldu,mutlular çok şükür 🙌 

(322 puan) tarafından

Maşallah rabbim dayım etsin inşallah 

(3,099 puan) tarafından

Amin,cümlesininkini

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 963 göst.
0 oy
60 cevap 1,116 göst.
14 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
54 cevap 2,701 göst.