+1 oy
397 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (8,935 puan) tarafından

Günaydın gününüz aydın olsun nasılsınız hanımlar kahvaltılar yapildimi yapmayanlar buyursun gelsin 🤗🤗

Şükür işlerim bitti bi merdivenleri silicem birde evi cekicem akşama yemeğim de yok 🤪 

Yemek iside bittimi demeyin keyfime 

Tırın tırın tırın 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

image

12 Cevaplar

0 oy
(88 puan) tarafından

Diyetteyim canım tok tutan kahvemi içip saat 12 yi beklıycem kahvaltı için   2 çocukla dıyet yapmak ne zormuş. Senın çocukların nasıl iyidir inşallah

(8,935 puan) tarafından

Çok şükür cnm huysuzlar ama iyiler 

-Reklam-
0 oy
(368 puan) tarafından

Afiyet olsun cnm 

(8,935 puan) tarafından

Teşekkür ederim cnm 

0 oy
(8,984 puan) tarafından

Günaydın hayırlı sabahlar hazırladım kahvaltıyı eşimi bekliyorum yarın ameliyat olacak bugün tahlil vermeye gitti öğleden sonra hastaneye yatacak nasıl olacak bilmiyorum oğlum hala emiyor bu yüzden uyumuyor eşimin yanında kalmam lazım oda cocuğu bırakma ben kendim idare ederim diyor içim sıkıldı iyice

(8,935 puan) tarafından

Geçmiş olsun cnm önemli bir şey değildir umarım 

(8,984 puan) tarafından

Burunun içinde kemikler varmış onlar alınacak eğrilik düzelecek ama ben sulu gözlüyüm  içime oturdu ne eşimi bırakmak istiyorum tek başına ne çocukları kızım büyük 14 yaşında ama oğlan daha emiyor bırakamadı bir türlü gece saat başı kalkıyor eşimin yanında kalmam icap ederse annem nasıl bakacak oğluma bilmem oda çok ağlıyor 

(8,935 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun gülüm gerçekten hastane olaylarıni cok iyi bilirim zor bir durum 

(8,984 puan) tarafından

Allah razı olsun çok sağol canım

0 oy
(3,907 puan) tarafından

Günaydın  afiyet olsun  simdi kahvaltı hazilicam cocukalr  ne isterse artik kahvaltı da bakqlim 🤷😁

(8,935 puan) tarafından

Şifa olsun inşallah 

0 oy
(64,764 puan) tarafından

yapiyorum simdi bende kahvalti yemek yok ama aklimda fikir var 

bebis napiyor

(8,935 puan) tarafından

Şifa olsun canim 

Çok şükür ikiside iyiler 

0 oy
tarafından

Kaç gündür diyetteyim bir ay oldu nerdeyse. Misafirliğe gideceğim eltime. Bugün bı kaçamak yapıp ödüllendiresim var kendimi. Kahvaltı henüz yapmadim ama o yüzden sadece tek öğün mu yapsam diye düşünüyorum. Afiyet olsun canım 

(8,935 puan) tarafından

Bol keyifli sohbetleriniz olsun inşallah 

0 oy
(8,934 puan) tarafından

Bedenen ayakta ruhen yataktayım daha koltukta uzaniyorum oglum oyun oynuyor asiri uykum var gec yattim gece

(8,935 puan) tarafından

Bende 4 u geçmişti uyudum 

0 oy
(3,128 puan) tarafından

Afiyet olsun canım ben gözümü yeni açtım sayılır kalkıp hazırlanıp arkadaşıma gidicem kahvaltıya. Akşama da Allah kerim bı gidip geleyim de kolayından birseyler yaparım artık :) 

(8,935 puan) tarafından

Bol keyifli sohbetleriniz olsun 

0 oy
tarafından

Günaydın afiyet olsun kahvaltı etmeyi pek sevmiyorum çamaşır atıcam çamaşır katlıyorum işlerim var 

(8,935 puan) tarafından

Kolay gelsin cnm 

tarafından

Teşekkürler 

0 oy
(511 puan) tarafından

Bizde bebeğimle yeni kahvaltıda yaptık bugün mutfak dolaplarını kapı pencereleri silicem ramazan gelmeden çıksın aradan

(8,935 puan) tarafından

Kolay gelsin cnm 

0 oy
(456 puan) tarafından

Kahvaltılar yapıldı ama iş güç yok cumartesi gününden beri hastanedeyim evde eşime ve çocuklarıma emanet 

(8,935 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun 

(456 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

0 oy
(4,591 puan) tarafından

Erkenden uyandım . Annem hastaneden çıktı akşama hazır olur abimlerde gelir diye sabahtan yemek hazırladım akşam olunca fırına gircek sadece . annemler gelene kadar kahvaltı hazırladım. Babam biraz evi halletmiş kimse yokken tek kişilik parti yapmış evi temizledim . Şimdi kahvaltı yapıyoruz karşılıklı 

(8,935 puan) tarafından

Geçmiş olsun cnm afiyet olsun 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 919 göst.
28 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
33 cevap 1,967 göst.
6 Eylül 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,741 soru

24,610,053 cevap