Günaydın gününüz aydın olsun nasılsınız hanımlar kahvaltılar yapildimi yapmayanlar buyursun gelsin 🤗🤗
Şükür işlerim bitti bi merdivenleri silicem birde evi cekicem akşama yemeğim de yok 🤪
Yemek iside bittimi demeyin keyfime
Tırın tırın tırın 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Diyetteyim canım tok tutan kahvemi içip saat 12 yi beklıycem kahvaltı için 2 çocukla dıyet yapmak ne zormuş. Senın çocukların nasıl iyidir inşallah
Çok şükür cnm huysuzlar ama iyiler
Afiyet olsun cnm
Teşekkür ederim cnm
Günaydın hayırlı sabahlar hazırladım kahvaltıyı eşimi bekliyorum yarın ameliyat olacak bugün tahlil vermeye gitti öğleden sonra hastaneye yatacak nasıl olacak bilmiyorum oğlum hala emiyor bu yüzden uyumuyor eşimin yanında kalmam lazım oda cocuğu bırakma ben kendim idare ederim diyor içim sıkıldı iyice
Geçmiş olsun cnm önemli bir şey değildir umarım
Burunun içinde kemikler varmış onlar alınacak eğrilik düzelecek ama ben sulu gözlüyüm içime oturdu ne eşimi bırakmak istiyorum tek başına ne çocukları kızım büyük 14 yaşında ama oğlan daha emiyor bırakamadı bir türlü gece saat başı kalkıyor eşimin yanında kalmam icap ederse annem nasıl bakacak oğluma bilmem oda çok ağlıyor
Allah yardımcın olsun gülüm gerçekten hastane olaylarıni cok iyi bilirim zor bir durum
Allah razı olsun çok sağol canım
Günaydın afiyet olsun simdi kahvaltı hazilicam cocukalr ne isterse artik kahvaltı da bakqlim 🤷😁
Şifa olsun inşallah
yapiyorum simdi bende kahvalti yemek yok ama aklimda fikir var
bebis napiyor
Şifa olsun canim
Çok şükür ikiside iyiler
Kaç gündür diyetteyim bir ay oldu nerdeyse. Misafirliğe gideceğim eltime. Bugün bı kaçamak yapıp ödüllendiresim var kendimi. Kahvaltı henüz yapmadim ama o yüzden sadece tek öğün mu yapsam diye düşünüyorum. Afiyet olsun canım
Bol keyifli sohbetleriniz olsun inşallah
Bedenen ayakta ruhen yataktayım daha koltukta uzaniyorum oglum oyun oynuyor asiri uykum var gec yattim gece
Bende 4 u geçmişti uyudum
Afiyet olsun canım ben gözümü yeni açtım sayılır kalkıp hazırlanıp arkadaşıma gidicem kahvaltıya. Akşama da Allah kerim bı gidip geleyim de kolayından birseyler yaparım artık :)
Bol keyifli sohbetleriniz olsun
Günaydın afiyet olsun kahvaltı etmeyi pek sevmiyorum çamaşır atıcam çamaşır katlıyorum işlerim var
Kolay gelsin cnm
Teşekkürler
Bizde bebeğimle yeni kahvaltıda yaptık bugün mutfak dolaplarını kapı pencereleri silicem ramazan gelmeden çıksın aradan
Kahvaltılar yapıldı ama iş güç yok cumartesi gününden beri hastanedeyim evde eşime ve çocuklarıma emanet
Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Erkenden uyandım . Annem hastaneden çıktı akşama hazır olur abimlerde gelir diye sabahtan yemek hazırladım akşam olunca fırına gircek sadece . annemler gelene kadar kahvaltı hazırladım. Babam biraz evi halletmiş kimse yokken tek kişilik parti yapmış evi temizledim . Şimdi kahvaltı yapıyoruz karşılıklı
Geçmiş olsun cnm afiyet olsun
1,507,741 soru
24,610,053 cevap
364,036 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın