0 oy
381 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,168 puan) tarafından

Beraber kursa gittiğim bir kişi bir kez karşılaştık kursta zaten bugün yazmış sabah giderken beni de alır mısınız diye ben kadının konuşmasından hiç hoşlanmadım eşim bırakıyor beni diyor benide alın hiç içimden gelmedi dedim eşime sorayım ama eşime bile sormak istemedim siz ne yapardınız 

9 Cevaplar

+2 oy
(6,770 puan) tarafından

Aklıma takıldı hoşlanmadığınız birinde numaranız niye var 

(48 puan) tarafından
+1

Ah busraaa ahahhaha sen eşittir ben  şuan 🤣

(3,168 puan) tarafından

Gruptan bulmuş sınıfın grubu var çünkü 

-Reklam-
+2 oy
(1,741 puan) tarafından

Ben samimi oldugum insana bile diyemem benide birakiverin diye. Boyle tanımadan etmeden diyosa boşver onu bida huy edinir hep ister bence gerek yok fazla samimiyete yuz bulsa neler neler der gibi bi izlenim oldu bende bilmiyorum. Hatta bisey de deme gorunce aa unutmuşum diyiver amaan

+1 oy
(48 puan) tarafından

Sevmediysem vardır bı hikmet hiç de şiiiidemem

(3,168 puan) tarafından

Bilmiyorum bende yapmicam ya çünkü hiç içimden gelmedi normalde takılmam böyle şeylere ama içim hiç istemeyince söylemedim eşime de biraz altıncı his 

(48 puan) tarafından

Amaaan boşver seni zaten gözüm hiç tutmamisti süt oglan demek yerine baştan kes onunu

(3,168 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

+1 oy
(9,616 puan) tarafından

Yani alamayız kusura bakma araba dolu de geç bu ladar laf kalabalığına gerek yok ne die eşime soruyum dedin acık kapı koydunki kestir at gitsin

(3,168 puan) tarafından

Ya önce alırız diye düşündüm ama sonra içime kötü bir his oluştu vazgeçtim 

(9,616 puan) tarafından

Sevmediysen gerek yok düşünme bile 

0 oy
(4,011 puan) tarafından

Bir şans verirdim 

Belki sandığın gibi değildir 

Bazı insanlar böyle dışarıdan kaba soğuk gözüküyor ama içinde çiçek bahçesi oluyor 

Misal bu ben🥹🥹🥹

Bu kere götür gidin beraber 

Baktın ki gerçekten burnu havada öyle ciddi anlamda rahatsız edicidir sende şak diye mesafeyi koyuver gari 

0 oy
(14,517 puan) tarafından

Doğru olanı yapmışsın. Hoşlanmadiysam hiç barındırmam yanımda 

(3,168 puan) tarafından

Dimi gereksiz yere birde sürekli derse istemiyorum aklıma birçok kötü şey geldi vazgeçtim 

0 oy
(1,751 puan) tarafından

Ben hislerime çok güvenirim ve bence kadınların genelinde de var bu hissetme olayı. Nazik bir dille yalan olmasın diye eşime sorar ve reddetmesini söylerdim. Reddettikten sonra da eşim kabul etmedi der konuyu ebeden kapatırdım. Nezaket de önemli bir yerde. 

(3,168 puan) tarafından

Eşimin işi vardı diyecegim eşime hiç sormak istemiyorum 

(1,751 puan) tarafından

Çok daha iyi olur hatta, en azından yalan söylemiş de olmazsın.

(3,168 puan) tarafından

Kendimi suçlu gibi hissettim ama gerçekten istemiyorum 

(1,751 puan) tarafından

İstemediğin bir şeyi yapmak zorunda değilsin. Ben bu tür konulara farz değil vacip değil diye düşünür ona göre reddederim. Hiçbir şeye mecbur değilsin. Sadece kalp kırmadığından emin ol yeter. 

(3,168 puan) tarafından

Eşimin işi var diyeceğim yalanda değil çünkü işimi birakip beni götürüyor 

0 oy
(3,510 puan) tarafından

Belki bir kereliğine mahsus yardımcı olabilirdim ama sevmediğim biri ise ikincisi asla olmaz. Nasıl rahat teklif ediyorlar bu da tuhaf. 

(3,168 puan) tarafından

Bende anlamadım sadece bir kere görüştük samimi bile değiliz istemiyorum 

(3,510 puan) tarafından

O zaman kabul etmeyin. İçinizden gelmiyorsa zaten baştan mesafe koymanız daha iyi. 

0 oy
(4,726 puan) tarafından

Bir kere diyen sürekli der yol üstü aynı yere gidiyoruz ne olcak ki alın beni" bacım eş.ek yerine konulmak istemezsen alma boşver araba dolu Dr yada eşim izin vermedi de 

Ne gereksiz insanlar var ya 

(3,168 puan) tarafından

Hep gideceğiz aynı yere o yüzden istemiyorum 

(4,726 puan) tarafından

Bende o yüzden dedim aynı yere gidiyorsunuz bunu sürekli isteyecek bir kere beni de alın diyen tekrar da Söyler 

(3,168 puan) tarafından

Haklısın 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 876 göst.
+3 oy
30 cevap 614 göst.
12 Nisan 2025 Diğer kategorisinde 1996 Anne (2,778 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 512 göst.
6 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (6,445 puan) tarafından soruldu
0 oy