+1 oy
170 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından

Mrb benim bir sorum olacaktı yardımcı olursanız çok mutlu olurum benim mikserimin gövde ucu plastik olan kısım kırılmış bunun  için ne yapmam lazım acaba kompile mi degişmesi gerekiyor yardımcı olur musunuz ve parçasını nerden bulabilirim

image

8 Cevaplar

+1 oy
(1,686 puan) tarafından

Kırılmış artık nasi bi parca olcak ki oraya kırık. Garantisi var mıydı varsa servise gonderin

-Reklam-
+1 oy
(3,211 puan) tarafından

Benimde ayni yerden kirildi simbo marka atmayada kiyamadim takimiyla duruyor

(3,211 puan) tarafından

Amazonda var 175 tl

image

+1 oy
(9,591 puan) tarafından

Yeni bir mikser alana kadar süzüciz elimizlen çırpiciz😑

+1 oy
(6,231 puan) tarafından

Hangi markaysa servisini ara parça talebinde bulun benimde başıma geldi çöpe atılacak bir ürün vardı ellerinde kabul edersen takalım boşuna para verme dedi servisteki altı üstü plastik olur dedim  kabul etmeseydim 150 lira gibi bi fiyat değiştiler 

+1 oy
(1,583 puan) tarafından

Internette oluyor yedek parcalar. Belki vardir bi bak istersen. Dolap uygulamasina da bakabilirsin.orda da bulunabiliuor

+1 oy
(133 puan) tarafından

Benimde kırıldı eşim aldı geçen internetten 

+1 oy
(838 puan) tarafından

Markasını yaz google da o parça sadcee satılıyor. Trendyolda bulabilirsin. Eğer motor çalışıyorsa o parça sadece değişecek bende de aynısı oldu yaptım ben

0 oy
(4,462 puan) tarafından

Benimde kırıldı eşim geçen gün tamirciye götürdü adam yapmış getirdi geri . Ama benimki kiwinin mikseri o beyaz görünen yer var ya orası kırılmıştı.  Demir parçaları soktuğumuz yer .

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 1,181 göst.
0 oy
3 cevap 129 göst.
26 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Pasakizz (901 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 322 göst.
8 Mart 2023 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 414 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Unalgll (68 puan) tarafından soruldu