Mrb benim bir sorum olacaktı yardımcı olursanız çok mutlu olurum benim mikserimin gövde ucu plastik olan kısım kırılmış bunun için ne yapmam lazım acaba kompile mi degişmesi gerekiyor yardımcı olur musunuz ve parçasını nerden bulabilirim
Kırılmış artık nasi bi parca olcak ki oraya kırık. Garantisi var mıydı varsa servise gonderin
Benimde ayni yerden kirildi simbo marka atmayada kiyamadim takimiyla duruyor
Amazonda var 175 tl
Yeni bir mikser alana kadar süzüciz elimizlen çırpiciz😑
Hangi markaysa servisini ara parça talebinde bulun benimde başıma geldi çöpe atılacak bir ürün vardı ellerinde kabul edersen takalım boşuna para verme dedi servisteki altı üstü plastik olur dedim kabul etmeseydim 150 lira gibi bi fiyat değiştiler
Internette oluyor yedek parcalar. Belki vardir bi bak istersen. Dolap uygulamasina da bakabilirsin.orda da bulunabiliuor
Benimde kırıldı eşim aldı geçen internetten
Markasını yaz google da o parça sadcee satılıyor. Trendyolda bulabilirsin. Eğer motor çalışıyorsa o parça sadece değişecek bende de aynısı oldu yaptım ben
Benimde kırıldı eşim geçen gün tamirciye götürdü adam yapmış getirdi geri . Ama benimki kiwinin mikseri o beyaz görünen yer var ya orası kırılmıştı. Demir parçaları soktuğumuz yer .
1,455,009 soru
23,877,683 cevap
321,179 kullanıcı