+1 oy
404 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Benim annem babam yok o yüzden belki sürekli hata yapıyorum.Ne yapacağımı bilmiyorum bu sabah oğlumla erkek arkadaşım konuştu sıcak konuştu soğuk değildi ama dünden beri "köprüyü geçene kadar" lafı içimi kemiriyor. Büyük ihtimal ağustosta gelicem ben dedi tamam dedim. Halam doktor arkadaşı yardımıyla pedagog ayarladı oğlumla sohbet etti oyun oynadı oğlum demiş ki annemle babama küsüm onlar evlensin benimle uyusun barışırım. Kafama dank ediyor bazı şeyler belkide değil ciddi anlamda ben bencillik şımarıklık etmişim hep abimin dediği gibi büyümemişim küçük bir çocuğu üzmüşüm. Kadın istermisin seninle birlikte parka gitsinler oyun oynasınlar oğlumda sonda eve birlikte dönelim demiş. Halamla konuştum bana dediki baştan biz annemle boşanmanı istemiyorduk ama gözün kararmıştı abinde arkanda durdu sesimizi çıkarmadık. Tekrar barış diyor herkes hata yapıyor diyor yemin ederim yoruldum artık ne istediğimi bile bilmiyorum kukla gibiyim resmen. Oğlumu yatırıyorum babamı ara babamda gelsin diyor büyüdükçe hırçınlaşıyor asileşiyor onun suçu yok ama benim kafam karışıyor. Ne yalan söyleyim anlık gafletle onunla tekrar barışmak istiyorum ama sonda yaptığımdan pişman olurum

11 Cevaplar

+1 oy
(5,448 puan) tarafından

Kafan sağlam karışmış kuzum. Barışma işi dursun şimdilik. Önce erkek arkadaş sekmesini kapat zihninde. O adam normal değil gibi. Sonra tüm odağını oğluna ver. O sağlıklı ve sakin olana kadar pedagog desteğini sürdür. Kendini ve eşini de akışına bırak. Olacağınız varsa dünya ikiye yarılsa siz yine barışırsınız. Gündemin evladını toparlamak olsun şu an. 

tarafından

Oda kafamı karıştıyor, dün gece düşündüm düşündüm soğuyordum sabahına birşey olmamış gibi aradı konuştu yumuşadım. Oğlumu mutlu etmek istiyorum yarın gezelim diyiyorum babamda gelsin diyor babanın o saatde işi oluyor işden çıkamaz diyiyorum o zaman akşam gelsin birlikte uyuyalım diyor laftan anlamıyor kızmamaya çalışıyorum ama sinirlerim bozuluyor

(5,448 puan) tarafından

Çocuğunun tek gündemi annesi ve babası. Ufacık bir çocuğun dünyasında başka bir şey olamaz. Zor bir dönem, en çok da kadına zor maalesef. Ama önce çocuk için bu süreci hasarsız geçirmen şart. Pedagog seni de yönlendirsin. Çocuğun asla sana engel değil, sakın kızma, belki de bir vesile seni erkek arkadaşından korumak için? Sakin kal. Evladını da sakinleştir. Erkek arkadaş mevzuu senin gündeminden düştükçe oğlun da baba ısrarını azaltacaktır bence.

-Reklam-
0 oy
(988 puan) tarafından

Sende eski esinde hiç iyi psikolojide değilsiniz kusura bakma.  İlla çocuk için tekrar sevmediğin biriyle olmak zorunda değilsin evlilik olarak söylüyorum bunu. Ama cocukla ortak şeyler yapın etkinlikler yemekler çocuk siz ayrıyken de onun ailesi olduğunuzu bilsin.

Ve bence lütfen şu aşamada evlilik düşünmeyin başkasıyla çocuğunuz ve kendiniz için.

Sevgiliniz de dahil onla da düşünmeyin bence

tarafından

Zaten işler düzenlenmek yerine biraz daha karışıyor

(988 puan) tarafından

Ben senin yerinde olsam iki erkeği de bir susturur hayatıma oğluma bakarım vallahi sizin sevgilinle işiniz olmaz gibi yurt dışında işi bırakıp buraya gelse yarın bir gün sizi suçlayacak siz gitseniz çocuğunuz babasız kalacak Oluru yok bence.

Eski es deseniz o zaten ayrı sorun cocugun beynini yıkıyor sen bir kere ondan soğumuş bitirmissin dönüşü olmaz ama lütfen oğlunuz için anne baba olarak birlikte olmaya dikkat edin illa evli olmaya gerek yok ki

tarafından

Dün gece erkek arkadaşımın hareketine bozuldum sabah aradı birşey olmamış gibi güleryüzle Demiri görmek istiyorum dedi. Sanki dün o değildi telefonu kapatan

Oğlumun babasınada tahammülüm yok şuan oğlum içim barışıyorum falan diyiyorum ama barışdıktan 2saat sonra pişman olurum

(988 puan) tarafından

Yok bence barışma cidden hayatını biraz sadece kendine oğluna göre yaşa iyi gelecek sana 

0 oy
(1,697 puan) tarafından

İyi düşün barışşıp tekrar ayrılman veya o evin içinde devamlı kavga etmen o cocugu daha cok yıpratır bunu unutma

0 oy
(672 puan) tarafından

Ne sebepden ayrildigina bagli posmanliginin derecesi ve cocuk uzerinde etkisi.yarqilamiyorum sakin yanlis anlama ben eyer bi gun bosansam asla ikinci bi yanlis riskini goze alarak bi erkek arkadas edinmem.hayatimi evlatlarima adayarak yasarim cunki erekler bence hep aynidir belkide erkeklerin farkli olanida vardir ama illaki evlikler hep aynidir zamanla morotonlasiyor.hangi sebepden bosanmisdin sen canim?

(672 puan) tarafından

Bence ikinizde birlikte ayri ayri pisikologdan yardim alin sonra sakin kafayla karar verirsin.bana da fevri verilmis bi karar gibi geldi ama dediyim gibi bi yardim almaniz sart.keske bosanmadan once alsaydiniz pisikolog yardimini ama simdide gec degil lutfen bi dene

tarafından

Boşanmam mı fevri karar? 

Gitmişliğim vardı tekrar gitmek istiyorum bende

(672 puan) tarafından

Evet canim bosanman yani belkide yardimla atlatilacak bi seydi diye oyle yazdim,ama neler yasadigini sadece sen bilirsin.yardim konusuna geri donmeyi dusunmen cok guzel bence Rabbim yardimciniz olsun.

tarafından

Kavga etseydi çekip gitseydi barışırdık kavgs her ailede oluyor ama işin içine şiddet girdiğindd bazı şeyler böyle oluyor işte

(672 puan) tarafından

Bilmiyorum insallah bi batakliktan cikip yenisine girmezsin kuzum kafani toparlayana yardim pisikoloji yardimi hem oglun hem sen bitirene kadar benim nacizane fiktprim erkek arkadasi konusunu kapat.

0 oy
(22,974 puan) tarafından

Çocuk mutsuz bir evliliği sürdürme bahanesi değildir evlilik çok ciddi bir adım sevmeli güvenmeli saygı duymalısın iyi düşün ama birleşseniz de ayrılsanızda her durumda çocuğun menfaatini gözetin erkek arkadaşın ile ilişkini ben sağlıklı bulmadım açıkçası ama sırf oğlum mutsuz olmasın diye de sevmediğim biri ile barışmadan iyi düşünürdüm aynı eve toplandığınızda mutlu olacak mısınız en önemli soru bu. Ama kimle olursanız olun ne yaparsanız yapın çocuğun menfaatini ve huzurunu önceliğe alın. Rabbim hayırlı kapılar açsın 

tarafından

Amin İnşallah bende bunaldım artık oğlumla birlikte zaman geçirmek istiyorum babam gelsin diyor üzülüyorum hak etmiyor bunları ama elimden gelecek olan tek şey barışmak onuda isteyemiyorum işte

(22,974 puan) tarafından

Canım beni yanlış anlama ama iki ayrı adam çocuğun baba ısrarı bizim yorumlarımız derken kafanın epeyce karışmış olduğunu görüyorum bu psikoloji ile ne karar verirsen ver yanlış olacak gibi. Karar vermek için doğru zamanda değilsin bence 

0 oy
(4,010 puan) tarafından

Anne baba çocuk iyi bir tedaviye ihtiyacınız var. Bu süre zarfında ikiniz de sadece çocuğunuzla ilgilenin ona saf çıkarsız sevginizi verin. Sevgili evlilik olayını da bir kenera bırakın. Kendinize ve çocuğunuza zaman ayırın ama çocuğun aklını bulandırmayın. Sen ben başkasıyla evlicem deme babası annenle beraber yasiyalim demesin. Çocuğu da kendinizi de bir rahat bırakın.

0 oy
(3,670 puan) tarafından

Diğer posta da yazdım ama bence onu bunu dinleme o adamla mutsuzluk yaşadıysan dönme inan ki mutsuz bir evde büyümek yalnız büyümekten daha kötü 

Sevgili konusunda da, ne zaman ayrıldınız oğlun kaç yaşında bilmiyorum ama, cocuga extra bir yük yükleme derim yani telefonda konuşturarak vs ha evlilik olacaksa o ayrı ama diğer postuna bakılacak olursa da bence o insanla da olmaz çünkü tahammülü yok

Şu anda herkesi bir kenara bırakıp oğluna odaklan bence bu sürec daha kolay geçer sevgililer biri gelir biri gider ama evlat Birtane 

0 oy
(1,870 puan) tarafından

Yavrum hayatında birini istiyorsan ki sevgilin olduğuna göre istiyorsun, hiç tanımadığım evlendikten sonra ne olduğunu, nasıl baba olacağını bilmediğim biriyle deneyip o riski almak yerine, nasıl bir baba olduğunu bildiğim çocuğumun babası ile denerim. 

0 oy
(1,979 puan) tarafından

Yağmurdan Kaçarken doluya tutulma derim

0 oy
(7,518 puan) tarafından

Barışma konusunda acele etme bence. Çok ciddi ve önemli bir karar. Barıştıktan sonra tekrar aynı şeyler yaşanırsa çocuk için daha kötü olabilir bu. Bence bir süre kafanı dinle sadece sen ve oğlun olun. Gerekirse sende uzman desteği al. Önceliğin sadece oğlun ve kendin olsun. Sonra sevgilin hakkında gerçekten ne düşündüğünü ne istediğine karar ver, en son eski kocanı düşün 

0 oy
(163,302 puan) tarafından

senin bu flortun konusunda kafamin almadi boyle ucime sinmeyen bisi var okudugum postlara gore adam pek tekin biri gibi degil bence esinle ayrilma nedeniniz neydi cok ozel degilse soruyum

tarafından

Babasıyla ayrılmam nedenim bana tokat attı ve abime hakaret etti telafisi yoktu

(163,302 puan) tarafından

en iyisini yapmissin 1 kez vuran bidaki sefer de vurur siddet ve aldatma kirmizi cizgimiz ama su flortun saglam papuc gibi durmuyo bacim dikkat et fazla guvenme

tarafından

Gerçekten kafam karışık bilmiyorum doğru mu yapıyorum şimdilik ona mesafeli davranıyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 141 göst.
+1 oy
4 cevap 183 göst.
25 Mart 2025 Diğer kategorisinde Amour (1,496 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 375 göst.
+1 oy
16 cevap 520 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler