0 oy
194 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,102 puan) tarafından

Hanımlar teyzemjn kızının eşj hastanede yatıyormuş tedavi altında, eşinde lenfoma kanseri teşhisi koyulmuş, sorum şöyle teyzemjn kızı uzakta oturur , hiç arayıp sormaz , yani bjr iletişimimiz yok , dolayısıyla bende aramam. Annem 1 sene yatalaktı baktığımda bir kere dahi aramadı, sadece cenaze ye geldi ondada sadece yarım saat durdu gitti . Dün teyzemle konuştuk telefonda teyzemle arada konuşuruz , enişten hasta hiç aramıyorsun ablanı dedi , tabj benimde o zaman haberim oldu hastalıktan şaşkınlıktan bjrsey diyemedim. Sorum şu hiç iletisimimiz yok teyzemjn kızıyla ölümde geldi sadece bende hiç aramak istemiyorum bu sebepten , sonuçta benimde hastam vardı hic arayıp sormadı, teyzem de aramamı bekliyor kızını. Birde sizlere sormak istedim illa aramam gerekirmj .

6 Cevaplar

0 oy
(24,419 puan) tarafından

İçimden gelmiyorsa aramam 

(1,102 puan) tarafından

Hiç gelmiyor , yanj çok zor günler yaşadım annemin hastalığı nda yatalak hasta bakmak çok zor bir gün bile aramadı. 

(24,419 puan) tarafından

Teyzenle ilişkini kötü etkileyebilir ama yerinde olsam benimde desteğe ihtiyacım olduğu çok oldu ama kimse de arayıp nasılsın demedi derim konusu geçince 

-Reklam-
0 oy
(1,121 puan) tarafından

Aramak zorunda deyilsin  icinden gelmiyorsa

0 oy
(1,998 puan) tarafından

İçinden gelmiyor anlarım , haklı sebeplerinde var ama arasan ne kaybedersin ki gülüm 😇ölüm var bak , altı üstü bir telefon, en fazla 3 dakikani alacak o görüşme, annem hep öteki dünya için heybeni doldur der, insanlık sende kalsın, ara o utansın, Rabbim safi versin inşallah 🤲

0 oy
(4,770 puan) tarafından

Ben de hiç konuşmam kuzenlerimle. Hiç bir şeylerinde de aramam.

0 oy
(1,083 puan) tarafından

Valla kusura bakmasınlar da, yani kuzenin hasta olsa anlarım ama konuşmadığın kuzeninin kocası. Ben olsam aramam ya. Teyzenle konuşurken geçmiş olsun dersin olur biter. He aramak bişey kaybettirmez, büyüklük de sende kalır. Ama böyle diye diye de tepemize çıkartıyoruz herkesi. İçinden geliyorsa ara. 

0 oy
(3,825 puan) tarafından

Ben ararım usulen bı sorarım nasılsınız geçmiş olsun diye . Böyle hastalık ölüm kalım konularında o gelmedi bu gitmedi şu şöyle dedi olaylarına takılmayı doğru bulmuyorum ben . Sen ara büyüklük sende kalsın o bile aradı desinler

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 294 göst.
24 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Ediz (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 941 göst.
16 Mart 2022 Diğer kategorisinde 38 (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 199 göst.
12 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,854 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 704 göst.
12 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde ipekipek (1,992 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,583 soru

24,171,557 cevap

335,891 kullanıcı

...