0 oy
161 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (108 puan) tarafından

Hayırlı akşamlar arkadaşlar size bir sıkıntımı anlatmak istiyorum Bir hafta önce çok zor bir gün yaşadım uzun uzun anlatacağım umarım ve okursunuz o eşimle tartıştık eşim beni abime gönderdi bir hafta orada kaldım oğlumla beraber bitti artık falan dedi ben 6 sene evin içinde ailesiyle yaşadım 2-3 ay önce ev aldı eşim eşya aldı geldi gittik neyse şimdi eve geldim yani yine kocama döndüm evime döndüm çünkü abinin elinde ne kadar kalabilirsin annem yok babam yattı bir beslemem gibi nereye kadar insanların evinde evime gelmemişti ama hep böyle bir korku içinde bir gün engelliyim bir kere bir gün eşimle bitecek hep o korkuyla yaşıyorum arkadaşlar bu korkumu nasıl yeneceğim eşim hata yapmamı istemiyor mu sürekli hatalar yapıyorum yapma dediği şeyi yapıyorum evliliğin tehlikeye giriyor bir oğlumla ne olur nasıl telafi edeceğim nasıl düzelteceğim kendimi

4 Cevaplar

0 oy
(2,191 puan) tarafından

Nedir yapma dediği ve senin yaptığın şey

Ve sen soruları neden cevaplanıyorsun esmer dikaktimi çekiyor bu

(2,191 puan) tarafından

Ne işi ?

Durup durup mi bağırırsin niye

(108 puan) tarafından

Ya evlere iş yapan oluyor yaa kadinlar  boncuk işleri istw eşim istiyor  bende aliyorum 

(2,191 puan) tarafından

E hem. Yapma diyor hem boncuk getirir derdi ne 

(108 puan) tarafından

Eşim istemiyor kızıyor ben getiriyorum adam hiç bişey yapma diyo

(2,191 puan) tarafından

E tamam yapma sende yorma kendini 

-Reklam-
0 oy
(4,147 puan) tarafından

Çift terapistine gitseniz

(108 puan) tarafından

Eşim gelmez ama ben gideceğim çünkü sürekli kafamda bir şeyler kurguluyorum olmayacak şey olacak diye hissediyorum hep içimde bir korku var psikiyatriye gideceğim
0 oy
(1,490 puan) tarafından

Her gün 1 defa cuma suresi okursanız eşinizin ahlakı peygamber ahlakına döner. Denenmiş, onaylanmıştır. Adetken okunmaz.

Sevgi, saygı ve ülfet olsun için de her gün 20 defa Ya Vedüd esmasını okuyun. Allah’ın izniyle inşallah daha 1 hafta olmadan farkı göreceksiniz, iddia ediyorum. Burada pek çok kişi bundan faydalanmıştır. 

Ama hemen başlayın. 

0 oy
(22,998 puan) tarafından

Hatalı davranışın varsa tabiki telafi et yapma ama sürekli de korkuyla yaşanmaz bu korkuyu hissettirirsen daha çok tehlikeye girer çünkü bunu kullanır 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 114 göst.
+1 oy
1 cevap 49 göst.
6 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde O bir anne (607 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 82 göst.
+2 oy
4 cevap 118 göst.

Kategoriler

1,467,038 soru