Bugün eşim nöbette kahvaltıyı da geç yaptım 8 gibi fln acikirim ne yapsam diye düşünüyorum siz neler yaptınız bana ayriyeten de fikir verebilirsiniz yaptığınız şey haricinde
Dünkü yemeğim vardı koca olmayınca yemek derdide olmuyor :)
Benim dünden de yok sıfırdan yapmam lazım tek kişilik:D
Tavuk suyuna mercimek çorbası yaptım bulgur pilavı birde türlü
1 kişilik yeriniz varsa gelebilirim :D
Gel canim kaldı hep:)
Yoğurt çorbası
Kuru fasulye
Pilav
Puding
Kofte mercimek çorbası yaptım yaninada tursu
Fırında tavuk bide tirit pırasa salatası
Arap tavası pide ekmeği ayran yeşillik miss
Bilir misiniz bilmiyorum ama tirşik ve bulgur pilavı vardı bugün yemekte 😊
Hiç yemedim ama Adana da meşhur olduğunu biliyorum nerelsiiniz
Kahramanmaraş ta yaşıyorum ben.
Çıtır tavuk şu KFC gibi olanlardan onun yanına ,kaşarlı patates püresi birde tavukları bandirmalik güzel bir sos yaptım , dünden de şehriye çorbasi varda kimse çorba içmez büyük ihtimal
Yeni alışverişten geldik şimdi bebeğimi uyutuyorum daha yapmadım ama mercimek çorbası tavuklu makarna karnabahar kızartması bir de salata yapmayı planlıyorum
Afiyet olsun güzel menü
Şehriye çorbası
Taze fasulye kavurması
Bayılırım taze fasulye ye
Ay ben bugun manti yaptim 😋
Etli pilav yaptım dünden de yayla çorbası vardı yanına meyve suyu sıktım
Etli pilavı nasıl yapıyorsun canım tarif verir misin
Normal arpa şehriyeli tereyağlı pilav yaptım kasaptan hazır kavurma aldım ama normalde et bir kilo yada altıysa düdüklü tencere koyuyorum eti iç yağını koyup iki üç dakika kavurup üzerine bir bardak yada biraz daha fazla su koyuyorum bir diş sarımsak ilave edip 20 dk pişiyor sonra tencerin kapağını açıp suyunu çekinceye pişiyorum ama et üç kilo karar sa su hiç koymuyorum kendi suyunu çok salıyor zaten
Pırasa Ve Ispanak yaptım dünden fasulye pilav var yemekten sonra da oğullarımı pizza ve pasta yapıcam inşallah hem Survivor karşılıklı yeriz 😂😂
1,465,580 soru
24,018,565 cevap
328,111 kullanıcı