0 oy
412 göst.
Diğer kategorisinde (414 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

........................ 

5 Cevaplar

+1 oy
(13 puan) tarafından

Şuan hamilesin biraz ilgilensin sorumluluk alsın istiyorsun ama bazı erkekler bu tür şeyleri anneden bekler bazende düşünemiyor olabilirler o yüzden sen kendin gidip alallim filan söyle bu tür şeyleri takıntı yapma bence 

(12,081 puan) tarafından

Ay evet adamlar umursamaz ki. İki hamileliğimde ne alacağıma ne almayacağıma kendim karar verdim bazen haber vermeden sipariş verdiğim oldu bazen eşim kendi beğenip aldıkları da oldu. Anneler daha iyi bilir.39 haftalık olmuş hala işi şansa bırakmış 

(13 puan) tarafından

Aynen öyle maalesef şuan bile hala kendin alırım ben eksik bırakmam çıkamadığım zamnda net ten alırım erkekler düşünmuyor diye biz de eksik bırakmayız 

-Reklam-
+1 oy
(1,861 puan) tarafından

Eşin biraz fazla rahat değil mi yani doğum zamanın gelmiş şuan senin herşeyin hazır olması gerekiyordu ilk bebek mi 

+1 oy
(3,460 puan) tarafından

Eşin rahat tamam da sen neden bu kadar bekledin? Benim mesela hiçbir doğumum 39. Haftaya erişmedi. Doğurdun doğurucan nasıl hiç bişeyin yok? Kocanı sıkıştırman lazımdı. Hazırlıkların çoktan bitmiş olması gerekirdi. Çat diye doğursan nolcak ben anlamadım hiç.

0 oy
(2,764 puan) tarafından

İyide sabah akşam doğuracaksn sen hastaneye nasıl gidicen hiç birşey yoksa cantan falan nasıl hazir eşinin bu rahatlık dereceside çok fazla yani ne bilim garip geldi daha bez bile yok diyorsun 

0 oy
(24,021 puan) tarafından

Kavga dövüş aldırmıştım o beşiği vs ne demek umrunda değil yaptığı çocuğun ihtiyaçlarını da karşılasın bir zahmet 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 2,034 göst.
7 Haziran 2019 Aile & Aşk kategorisinde Ümran❤efe❤sadık (1,721 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 676 göst.
0 oy
3 cevap 148 göst.
28 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Kelebek6161 (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 316 göst.

Kategoriler

1,473,990 soru

24,132,931 cevap

334,152 kullanıcı

...